taciz.......

aynı şeyleri düşünüyoruz. haberlerde izliyorum, küçücük çocuklar sırf bu sebepten ölüyor, bana niye birşey olmadı o zman diyorum. sonra da bu çocukluktan gelen taciz korkusu ne diyorum kendime. yolda yürürken arkama baka baka yürüyorum hep, ya biri gelirse birşey yaparsa diye. off

Boşanmanıza üzüldüm.Ama vardır elbet bir nedeni böylesi hayırlıymış demekki.Bu konuda destek almalısın korkularını yenebilirsin.

2 yaşındaki bir bebekteki kızlık zarı, gelişimini tamamlamış mıdır ki?

Ananeniz Ebemiymiş ? her dısardan gelışte altları kontrol etmek ne demek ya ? daha neler duyacam bu k.kda ..
Ayrıca eğer gercekten boyle bısey olmussa ve babanız dahıl herkez susmussa yazıklar olsun , bu ne cahıllıktır ..

benim ananem fena kadınmış yaa, her dışardan geldiğinde altını kontrol etmeler, dışarı çıkmasınlar diye bağlamalar, dayaklar...
annemin dediğine göre babam o zamanlar inanmamış. ve benim sevgili annem bu olayı ben evlendikten sonra tekrar açmış, babamda şuan babanemle konuşmuyor. (babanem bana bakmamış, komşuya baktırmak zorunda kalmışlar, o yüzden babaneme de kin duyuyo babam) yani eğer böyle birşey yoksa, baksanıza dağılan aileye.

bilmiyorum canım haklı olabilirsin. çok kötü yaa, herkes böyle biliyor. hadi annem uyduruyor, kuzenim de uyduruyo sigara yanığı falan dedi. keşke öğrenmenin bi yolu olsa. bilenler benle konuşurken hep o olayımı hatırlıyorlar diye düşünüyorum. psikolojim bozuldu yemin ederim. annemle konuşasım yok hiç.

kuzenine anneesimi soylemis , yoksa senin annen mi ? bu onemli ..cunku teyzen yok boyle bisey demiş...hem unutma boyle bisey olduysa baban sessiz kalmazdı.

benim ananem fena kadınmış yaa, her dışardan geldiğinde altını kontrol etmeler, dışarı çıkmasınlar diye bağlamalar, dayaklar...
annemin dediğine göre babam o zamanlar inanmamış. ve benim sevgili annem bu olayı ben evlendikten sonra tekrar açmış, babamda şuan babanemle konuşmuyor. (babanem bana bakmamış, komşuya baktırmak zorunda kalmışlar, o yüzden babaneme de kin duyuyo babam) yani eğer böyle birşey yoksa, baksanıza dağılan aileye.

ananeye bak ,,tövbe tövbe , bune yaaaa :(

kuzenine anneesimi soylemis , yoksa senin annen mi ? bu onemli ..cunku teyzen yok boyle bisey demiş...hem unutma boyle bisey olduysa baban sessiz kalmazdı.

babam o zaman inanmamış. kuzenimin de bana dediği o zamanlar gizli gizli konuşuyorlarmış, buna kimse dememiş konuşulanlardan duymuş.
allahımmm 1.5 yaşında kızım var, kimseyle tek bırakamıyorum korkudan

Her ne olursa olsun. Büyük ihtimal olmamıştır ama tacizin doğru olduğunu düşünelim. Sonuçta sen isteyerek yapmadın keyif içinde yapmadın hatta okadar küçüksünkü senin haberin bile yok ve bu seni kirletmez bu tecavüzde bulunan adamı kirletir.. Hiç boşuna ağlayıp üzme kendini için rahat olsun. Eşine anlatsan bile sana daha çok bağlanacağından eminim.

Kimseyi eleştimek istemiyorum ama bunu yazacağım lütfen kimse beni yanlış anlamasın..

Evlenmeden bşyler yaşayıp her ne olursa olsun "tecavüz hariç" sonra "tıpta çareler tükenmez" mantığına uyup yok biz moderniz diyerek hymen'i diktirip evlenerek Eşini kandıranlar ağlasın utansın.

Mevzuya gelirsek sen içini rahat tut. Kendini rahatlat unutmaya çalış. Başka bşyler düşün kendine bi hobi bul.

Her ne olursa olsun. Büyük ihtimal olmamıştır ama tacizin doğru olduğunu düşünelim. Sonuçta sen isteyerek yapmadın keyif içinde yapmadın hatta okadar küçüksünkü senin haberin bile yok ve bu seni kirletmez bu tecavüzde bulunan adamı kirletir.. Hiç boşuna ağlayıp üzme kendini için rahat olsun. Eşine anlatsan bile sana daha çok bağlanacağından eminim.

Kimseyi eleştimek istemiyorum ama bunu yazacağım lütfen kimse beni yanlış anlamasın..

Evlenmeden bşyler yaşayıp her ne olursa olsun "tecavüz hariç" sonra "tıpta çareler tükenmez" mantığına uyup yok biz moderniz diyerek hymen'i diktirip evlenerek Eşini kandıranlar ağlasın utansın.

Mevzuya gelirsek sen içini rahat tut. Kendini rahatlat unutmaya çalış. Başka bşyler düşün kendine bi hobi bul.

keşke bilmeseydim diyorum, ne gerek vardı 23 sene sonra bunu öğrenmeye. ben neden başıma bu geldi diye üzülmüyorum. dediğin gibi bu eğer doğruysa yapanın ayıbı? beni delirten doğru mu değil mi?
neden böyleyim öyleyse diyorum kendime, daha bunları duymadan önce vardı zaten bende bu soğukluk. bi kere eşimin kafasına birşey indiriyordum neredeyse, tecavüze uğruyormuşum gibi geliyordu. kendi öz babam bana sarılsa korku giriyor içime. o zamanlar bu konuları bilmiyordum. bu içimde ki his ne o deli ediyo beni. belki de düşünmemek en iyisi... ve bi de tedavi olmam lazım galiba:50:

canım benim içime doğan ne biliyon mu annenin abartması sonucu bu şekilde olması ne bilim böle hissediyom 2 yaşında belki kilodun sıktı ondan popon acımıştı ne bilim altında bez bağlıysa pişik gibi bişi oldu belki ona acıyo dedin annen öle sandı zaten korkusuda var ya hemende kılıfına uydurdu sıkıntı olan annen sağa sola anlatması son olarakta sana söylemesi sıkıntı bu olmamıştır bence böle bişiy sen dert etme kızın içinde Allahımıza emanet et her zaman evlerden uzak olsun ama daha önceden 17 aylık bi kıza tecavüz edilmişti sanıyorum üvey babası tarafından ve bebek hayatı boyunca yürüme engelli olaacaktı 2 yaşındaki bir bebek nasıl kaldırsın tüm bunları şimdi eşinde yok yanında anneni göresin konuşasın yok bu ara kendine sarmışsın belli canım ne olursa olsun sen sağlam dur psikolojisi bozuk bi anneden bebeği bile alırlar güvenlik için bak ne kötü sonuçlar açacaksın kendine Allahımıza sığın ona güven kızına sıkı sıkı sarıl Allahımıza emanet ol....

konu sahibi ,annende çok enteresanmış ;
aklına zorla bişeyler sokmuş..kaç sene sonra niye böyle bişey söylüyor ki?
doğruluğu bile belli değil?

oğlum yeni doğduğunda 3-5 günlük filandı, bezindeki idrarında pembelik vardı..
korktuk, tahlil falan yapıldı bazen olabiliyormuş..bilirubin değerleriyle ilgiliymiş..
sarılık ta olmuştu ,bununlada bağlantısı vardı belki, tam bilemiyorum..
bunu bir doktora sorabilirsin..

Kaç yaşında olursa olsun kızlık zarı öyle dışardan bakınca anlaşılan birşey değil ki ya.. Anneanneniz ebe mi, öyle bir bakışta anlaşılmaz ki bence saçmalık durup dururken seninde kafanı bulandırmışlar. Anca bezinde kan gördülerse onu bilmiyorum ama eğer öyle bakıp söylediyse saçmalamış.:44:

bana göre anneanne de rahatsızmış annesini etkilemiş.hangi normal insan dışardan gelince bebeklerin altını kontrol eder:34:

Allah korusun , 2 yaşında bir bebek böyle bir olaydan sonra dedikleri gibi hastanelik olur, ayrıca anneanneniz nasıl anlıyormuş dışarıdan bakınca , yani öyle anlaşılacak birşey değil ki bu. birde siz hariç birçok kişi bilirken babanızdan nasıl saklamışlar. Off , Allah yardımcınız olsun Rabbim kısa zamanda gönül ferahlığı versin size. Olmamıştır inşallah ama yıllar sonra aklınıza soktukları şeye bak, hiç hakları yok sizi böyle üzmeye. Annenizin nezamandan beri rahatsızlığı var, yani çok uzun bi süredir mi, eğer doğruluğuna inanıyorsanız ve konuyu daha çok irdeleyecekseniz mutlaka psikolojik yardım alın.

esınle neden bosandnz kı :26:
canım annenın kuruntusu olabılır bu bencede...hem oyle bırsey olsa bıle evlenmıssın ve sorun olmamıs bunu kafana takarsan kendı kendını yıpratmaktan baska bır ıse yaramaz

bana göre anneanne de rahatsızmış annesini etkilemiş.hangi normal insan dışardan gelince bebeklerin altını kontrol eder:34:

bebeklerin değil, annemler o zaman çocukmuş, hatırladıklarina gore. benim altımı kontrol etmek için açmamis, bezimi degistirecekmiş. belkide ananem annemlere boyle yaptgi icin, annem hastalandgnda beni takti kafaya

hanımlar ben bu konuyu kapatmaya karar verdim. çünkü ne yaparsam yapayim gerçeği öğrenemicem. teyzem bana eğer öyle birşey olsa biz susarmıydık demişti, bende kendimi öyle birşeyin olmadığına inandircam. ama yine de bir psikoloğa görüncem. cevap veren herkese teşekkür ederim.

bebeklerin değil, annemler o zaman çocukmuş, hatırladıklarina gore. benim altımı kontrol etmek için açmamis, bezimi degistirecekmiş. belkide ananem annemlere boyle yaptgi icin, annem hastalandgnda beni takti kafaya

nasıl yani,annen daha çocukmuş,size bakıp kız değil diyen anneanne değil mi:26:

Back