taciz.......

Zeysan, 18 yaşıma altı yedi ay kaldığında sosyal hizmetleri aramış sormuştum
reşit olduktan sonra bakmıyoruz demişlerdi bana. Ne yaparım ben dedim nereye giderim altı yedi ay sonra.

Yerlerde tekmelenesiye döverdi babam beni ve kardeşimi. Kalın sandalye sopaları ile kollarımız bacaklarımız kızarır morarırdı.
sonra da bizi suçlardı, hata yaparak beni sizi dövmeye mecbur bırakıyorsunuz,
bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz diye ayrıca psikolojik baskı yapardı.
*

Zeysan, aile evinden bir nevi kaçışın sonrası için kendine yeter olmanı kuvvetlendirecektir.
Eğitimini tamamlayıp ekonomini al eline. Psikolojini güçlendir.
Güvenle kendine yeterlilik bambaşka bir duygu.

reşit olduktan sonra bakmıyoruz demişlerdi bana. Ne yaparım ben dedim nereye giderim altı yedi ay sonra.

Yerlerde tekmelenesiye döverdi babam beni ve kardeşimi. Kalın sandalye sopaları ile kollarımız bacaklarımız kızarır morarırdı.
*

Zeysan, aile evinden bir nevi kaçışın sonrası için kendine yeter olmanı kuvvetlendirecektir.

konuyu takip etmiyorsunuz galiba,zeysan egitimini tamamlamıs,evlenip bosanmıs cocuk sahıbı bı bayan..

Ergenliğimin ilk yaşlarında çok yakınımın tacizine uğradım. Uğruyordum. Beş altı yedi yıl devam etti.
İdôl bildiğim, başkalarının yaptığı yanlışı o yapsa 'nedeni vardır, doğrusunu yapar o' bilinciyle yetiştiğim baba ebeveyni.
Etkilenmemişim gibi hissediyorum. Bilmiyorum. Belki farkında değilim etkisinin.
Gizli ve pisce yakınlaşması oluyordu,
anlamamak için insanin ya beyninin yıkanmış olması gerekirdi veya embesil. İkisiydim de.
Evlendikten sonra sonra düşündüğüm
sorguladığım zaman babam beni senelerce taciz etmiş, nefsini tatmin etmiş diyebildim.
Kabullenememekti konduramamaktı belki de. Bilmiyorum.
Kabullendim ve başka sebeplerle de birlikte tiksiniyorum ondan. Ama sevmek istiyorum..isterdim.
Fikrimden merhametli hisler, özlemiş duygular geçiyor
habire bastırıyorum.
Yaşı ilerlemiş beyefendiler ile aynı ortamda bulunduğumda
konuşmak istiyorum onlarla. Muhabbet etmek istiyorum. Beni dinlesin, fikrimi önemsesin, soru sorsun, sorayım konuşalım istiyorum.
İlgi arıyorum gözlerinde.

Okurken şok oldum hayyy allahım yaaa

*

Zeysan,Nihil ikinizin de yaşadıklarına öyle çok üzüldüm ki.ne diyeceğimi bilemiyorum.bu gibi durumlarda nasıl teselli olur ki insan...zeka ve eğitim ne yazık ki ahlaklı olmak için yetmiyor işte:(

enteresan yer yer boşluklar var gibi de gerçek gibi de bilemedim
ama erkeklerden çekinmen olayın gerçekten olduğunu gösterir mi bilemiyorum
ben oldum olası öpülüp sarılınmasından hoşlanmam kadın olsun erkek olsun bence benim yapımla ilgili belki senin de öyledir

konuyu takip etmiyorsunuz galiba,zeysan egitimini tamamlamıs,evlenip bosanmıs cocuk sahıbı bı bayan..

Şiddet sebebi ile sosyal hizmetlere yerleştirilen bayanın konusu ile karıştırmışım konuyu. Uyarınız için teşekkür ederim.
Kusura bakma lütfen zeysan.

baba dayağı Axelia arkadaşın konusuna idi yorumum.

Son düzenleme:
bende daha fazla düşünüp kafanı iyice buladırmaman kanısındayım...
yalnız şu sigara yanığı olayı... 1,5 yaşımdayken sağ bacağım ciddi anlamda komple yanmış benim ben hayal meyal anımsıyorum o acıyı o anı...
şu an 30 yaşındayım o yanık izinden eser yok bebek olduğumuz için cilt kendini yenileyebiliyor ve ne kadar kötü yanıkta olsa onarılıyor işte.
ben bu noktaya değinmek istedim...

ya zaten dediğin gibi bişi olsa iki yaşından sonra kırk kere yeniden kapanırdı, kızlık zarı hemen bozulmaz, üst üste ara vermeden günlerce yapıcan felan...bana saçma geldi, yoktur öyle bişi, töbe töbe 2 aşındaki çocuğa daha neler duyucaz Yarabbim..

Bence kafanı bunlarla yorma ailene de söyle kapatsınlar konuyu aklına geyirmesinler eşinin de beynine sokma badem sorun yok sorun çıkmasın zaten annenin durup durup şimdi anlatması da saçma insan biraz kızının piskolojisini düşünür sonuçta sen öyle birşey yaşamış olduğunu hatırlamıyorsun onların anlatmasıyla bilinç altı oluyor o yüzden üstüne gitme yoksa huzursuz olursun

Back