taciz.......

kızlık zarının bozulup bozulmadığı bakmakla anlaşılmaz ki burda bir yanlış var.
ayrıca öyle birşey olsa ailen sessiz kalmazdı, olay polise yansırdı sanırım.

Son düzenleme:

sana özel mesaj gönderdim canım. dikkatlice oku tamam mı... içini de ferah tut...

canım bence bir psikolağa git. bu şekilde yaşayamazsın. hem kendine hem eşine hem de çevrene yazık.

zeysannncım ben açıkçası annenin psikolojisinin, anneannenin zamanında yaptığı kontroller yüzünden bozulduğunu düşünüyorum. Eminim ki sadece kontrol etmekle kalmamış, söylediği sözlerle ve tavırlarıyla da bu korkuyu annenin bilinçaltına yerleştirmiştir. Sürekli korkuyla yaşayan annen de en sonunda normal olarak depresyona girmiştir. Hatta bence babanla olan ilişkisinde bile problemler yaşamıştır emin ol. Sürekli böyle bir korkuyla yaşamış bir kadının da kızına aynı korkularla yaklaşması hiç de anormal değil. Sen bezin sıktığı için ya da pişik olduğun için bir an acıyor demişsin, o da hemen kötüye yormuştur. Yani bu konuyla ilgili olarak zaten annen de de anneannende de bir bozukluk olduğu aşikar. Senin korkunun sebebi de, anneannenin annene yaptığı gibi annenin de bir şekilde (aleni olmasa da, sürekli kontrol etmese de) senin biliçaltına bu korkuyu işlemiş olması bence. Annenin yıllar sonra sana böyle birşey anlatması da, ciddi anlamda psikolojik sorunları olduğunu gösteriyor. Gerçek bile olsa normal bir anne kızına böyle bir kötülük yapar mı hiç???? Normal yaşantısına devam ediyor olması ruh halinin normal olduğu anlamına gelmez... Ve yine normal bir anne, böyle bir olayı kesinlikle bütün sülaleye yaymaz, tacizci aileden biri değilse eğer. Sonuçta kızının kulağına gitme, rencide olma ihtimalini düşünür ve buna asla izin vermez!!!!

Ben bu duyduklarının, annenin bozuk psikolojisinin bir ürünü olduğunu düşündüm açıkçası. Bence sen de öyle düşün, düşünmemeye çalış. Yoksa farkında olmadan sen de kendi kızına bu korkuları yansıtırsın ve onun da psikolojisi etkilenir, bu zincir nesiller boyu uzar gider... Senden ilk ilişkide değil de sonradan kan gelmesi de gayet doğal bir durum, böyle olan binlerce kadın var, gerçekten kız olmasaydın asla kan gelmezdi. İçini ferah tut, annenle de arana biraz mesafe koy bence...

kesinlikle katılıyorum kızlık bi kere bakmayla anlaşılan bişey değil ayrıca kanamasıda durmazdı bebek sonuçta annen ve anneannenin psikolojileri iyi değil bence sen içini rahat tut. var sayalım ki oldu annen niye bunca yıldan sonra söylesin ki?? bence mantıksız. sen içini rahat tut ki çocuğunu sağlam psikolojiyle yetiştiresin canım. başka şeylerle uğraş. unutmaya çalış bu mevzuyu

Annenizin o zamanlar psikolojisi gerçekten çok kötüymüş ki teyzenizde söylemiş annenizin ne söylediyse ona inandığını.
2 yaşında ki bir bebeğin başına böyle bir olay gelse o bebeğin hali nice olurdu.
Öyle kapatılcak bir konu bile değil.
Anneniz herkese anlatmış onlarda inanmış yada inanmamış bilemiyorum.
bir kişi susar iki kişi susar bütün sülale mi cahildi.

nasıl yani,annen daha çocukmuş,size bakıp kız değil diyen anneanne değil mi:26:

evet canım ananemdi. ananem annemlerin altını kontrol ettiğinde annemler daha çocukmuş. benim altımı kontrol etmek için değil, bezimi değiştirmek için açmış. karışık yazmışım

bende artık annemin hayal ürünü olduğunu düşünüyorum kızlar. düşünmemeye çalışıyorum. herkes biliyo dedi annem bana belki de herkes annemin kafasında öyle birşey yarattığını biliyordur. yani belki gerçeği biliyorlardır.

okurken sok oldum .Bunca zamandır boyle bırseyı bılıyorlarmış o zaman neden susmuşlar çok doğal birşey gibi bu kız değil demek hangi akla mantığa sığar hayret bişi ya...O yaşta hatırlamaman normal birşey ama ailenin bunu normal birşey gibi sanması anormal .Hangi anne baba bunu bildiği halde susar anlamıyorum

evet canım ananemdi. ananem annemlerin altını kontrol ettiğinde annemler daha çocukmuş. benim altımı kontrol etmek için değil, bezimi değiştirmek için açmış. karışık yazmışım

anladım canım.takma kafana artık.annem rahatsız diyorsun.normalde olsa bile söylenmeyecek birşey söylemiş.büyük ihtimalle rahatsızlığından

en komiği de ne biliyomusun, anneme madem böyle bir şey var neden bana şimdi söylüyorsun önceden söylemedin dedim. bunu bilirsen belki yanlış yollara saparsın diye söylemedim dedi. saçmalığa bak, nasıl olsa kız değilim, her istediğimi yaparım diye düşünmüş sanırım.

kızlar bu konuyu nasıl sildirebilirim. hak verirsiniz ki sitede bu şekilde hatırlanmak istemiyorum. o yüzden silinse daha iyi olur benim için

bence de artık hiç olumsuz düşünme. herşey gönlünce olsun...

kızlar bu konuyu nasıl sildirebilirim. hak verirsiniz ki sitede bu şekilde hatırlanmak istemiyorum. o yüzden silinse daha iyi olur benim için

özel bir konu olduğu için yöneticilere rica edersen belki kaldırırlar. onun dışında hiçbir konu silinmiyor diye biliyorum.

canım annen kendi kendine takıntı yapmış gibi..öyle bişey olsa ortalık ayağa kalkardı bence

Yazik cok yazik anneniz kizlik zariniza verdigi zarari keske sizin psikoljinize ve kendi varliginiza da verebilseydi...Insan cocugu disardan gelince heme altini acip maglum yerini kontrol etmez elini kolunu kontrol eder cok fazla.Dustun mu annecim bir yerinde birsey yok degil mi diye sorar en cok o da disarda oynamaktan gelmisse eli yuzu tozluysa....

Son düzenleme:
öyle gözle bakmakla kız olup olmadığı hiç anlasılırmı
biraz mantıklı olalım lütfen

bence artık düşünme bunları. iki yaşındayken olup olmadığı bile belli olmayan bir şey için hayatını mahvetme boşyere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…