aynı şeyleri düşünüyoruz. haberlerde izliyorum, küçücük çocuklar sırf bu sebepten ölüyor, bana niye birşey olmadı o zman diyorum. sonra da bu çocukluktan gelen taciz korkusu ne diyorum kendime. yolda yürürken arkama baka baka yürüyorum hep, ya biri gelirse birşey yaparsa diye. off
Ananeniz Ebemiymiş ? her dısardan gelışte altları kontrol etmek ne demek ya ? daha neler duyacam bu k.kda ..
Ayrıca eğer gercekten boyle bısey olmussa ve babanız dahıl herkez susmussa yazıklar olsun , bu ne cahıllıktır ..
bilmiyorum canım haklı olabilirsin. çok kötü yaa, herkes böyle biliyor. hadi annem uyduruyor, kuzenim de uyduruyo sigara yanığı falan dedi. keşke öğrenmenin bi yolu olsa. bilenler benle konuşurken hep o olayımı hatırlıyorlar diye düşünüyorum. psikolojim bozuldu yemin ederim. annemle konuşasım yok hiç.
benim ananem fena kadınmış yaa, her dışardan geldiğinde altını kontrol etmeler, dışarı çıkmasınlar diye bağlamalar, dayaklar...
annemin dediğine göre babam o zamanlar inanmamış. ve benim sevgili annem bu olayı ben evlendikten sonra tekrar açmış, babamda şuan babanemle konuşmuyor. (babanem bana bakmamış, komşuya baktırmak zorunda kalmışlar, o yüzden babaneme de kin duyuyo babam) yani eğer böyle birşey yoksa, baksanıza dağılan aileye.
2 yaşındaki bir bebekteki kızlık zarı, gelişimini tamamlamış mıdır ki?[/QUO
ben bana doğum yaptıran doktora normal muayene amacıyla gidip laf arasında sormayı düşünüyorum
ananeye bak ,,tövbe tövbe , bune yaaaa
kuzenine anneesimi soylemis , yoksa senin annen mi ? bu onemli ..cunku teyzen yok boyle bisey demiş...hem unutma boyle bisey olduysa baban sessiz kalmazdı.
Her ne olursa olsun. Büyük ihtimal olmamıştır ama tacizin doğru olduğunu düşünelim. Sonuçta sen isteyerek yapmadın keyif içinde yapmadın hatta okadar küçüksünkü senin haberin bile yok ve bu seni kirletmez bu tecavüzde bulunan adamı kirletir.. Hiç boşuna ağlayıp üzme kendini için rahat olsun. Eşine anlatsan bile sana daha çok bağlanacağından eminim.
Kimseyi eleştimek istemiyorum ama bunu yazacağım lütfen kimse beni yanlış anlamasın..
Evlenmeden bşyler yaşayıp her ne olursa olsun "tecavüz hariç" sonra "tıpta çareler tükenmez" mantığına uyup yok biz moderniz diyerek hymen'i diktirip evlenerek Eşini kandıranlar ağlasın utansın.
Mevzuya gelirsek sen içini rahat tut. Kendini rahatlat unutmaya çalış. Başka bşyler düşün kendine bi hobi bul.
bana göre anneanne de rahatsızmış annesini etkilemiş.hangi normal insan dışardan gelince bebeklerin altını kontrol eder
bebeklerin değil, annemler o zaman çocukmuş, hatırladıklarina gore. benim altımı kontrol etmek için açmamis, bezimi degistirecekmiş. belkide ananem annemlere boyle yaptgi icin, annem hastalandgnda beni takti kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?