e sen evlısın ogun kan gelıp gelmedıgını bılırsın 3sanırım gelmedıgı ıcın bu tedırgınlıgın ama öle bısey olsa butun aıle uyelerı bılıyor madem neden sessız kalıyorlar kıyamet kopması lazım doktora neden gıtmedın belkı esnek felan olabılır Psikolojik yardım al
işte bende onu anlamıyorum, madem böyle birşey oldu gitmedin mi kadının kapısına diyorum anneme, hemen taşınıp gittiler diyor. annemin de ne dediği belli değil. mantığıma uymayan yerlerde var.
evlendiğimde kanamam olmadı, bi on gün sonra falan bir iki damla geldi, bende üstünde durmadım
sen bu konu üstünde durmadın ,peki eşin bisey sormadımı ?
o insanlarda ordan tasınmıs olasalarda ailen polise gitseydi onları rahatlıkla bulurlardı...ama bi yandan da annemin biraz rahatsızlıkları var diyorsun...acıkcası cozulmesi zor bi durum...aslında annen bu konuyu bence hic acmamalıydı.Zamanında bisey yapmamıslarsa ,simdide susmalıydı. şu an vicdanını mı rahatlatmaya calısıyor anlamadım ???
canım benim e senden kan gelmeyince eşin normal mi karşıladı peki 10 gün boyunca az az mı girdiniz ilişkiye belki esnek olduğundan anca yırtılmıştır ben pek bilmem ama öle derler esnek olunca hemen yırtılmazmış
bende anneme kızıyorum zaten, doğru yada yanlış 23 sene susmuşsun, niye şimdi söylüyorsun, allak bullak ediyorsun beni!!!
hayır eşim bir şey demedi, o konularda bana güvenir, ben o gece kalk gidelim doktora ben kendimden eminim dediğim halde saçmalama demişti. yani o çok üstünde durmadı.
Bence kafanı karıştıracak bir durum yok.İki yaşında bir kız çocuğunun başına öyle bir olay gelseydi hastanelik olurdu diye düşünüyorum.Kanaması durmazdı yada yırtılma vs. olurdu.Öyle gözle bakınca aa bu kız değil deyip üstü örtülecek bir durum değil.Eminim ailende o aileyi bulup şikayetçi olurdu.
Bence sen bu konuyu unutmaya calıs hem belkide zamanında boyle birsey yasmıssan bile bak eşin en azından iyi biri cıkmıs ve seni yargılama yoluna bile gitmemiş.
Bence boyle bisey olmamaıs gibi davran ve sakın eşine bu duurmdan bahsetme..mutlu giden evliligine annenin yaptıgı gibi taş koymaya calısma.
aynı şeyleri düşünüyoruz. haberlerde izliyorum, küçücük çocuklar sırf bu sebepten ölüyor, bana niye birşey olmadı o zman diyorum. sonra da bu çocukluktan gelen taciz korkusu ne diyorum kendime. yolda yürürken arkama baka baka yürüyorum hep, ya biri gelirse birşey yaparsa diye. off
o kadar cok taciz ve tecavuz haberleri izliyoruz ki insanların bilinc altında kalabiliyor bircok sey , bu yuzden sıkıntıda olabilirsin ...
Ananeniz Ebemiymiş ? her dısardan gelışte altları kontrol etmek ne demek ya ? daha neler duyacam bu k.kda ..
Ayrıca eğer gercekten boyle bısey olmussa ve babanız dahıl herkez susmussa yazıklar olsun , bu ne cahıllıktır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?