taciz.......

zeysannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
119
0
96
İstanbul
bu sefer diğer konularımdan farklı birşey paylaşmak istiyorum sizinle. bazı konuları gördükçe yine maalesef hatırladım.
bi kaç ay önce annemle oturmuş eskilerden konuşuyorduk, benim çocukluğum falandı konu. sonra annem bana birden öyle birşey söyledi ki şok oldum. ben küçükken (muhtemelen 1,5 - 2 yaşındayken) annem çalışmak zorundaymış, bana da bir komşu bakıyormuş. komşunun kocası gündüz evdeymiş gece çalışıyormuş, bir tane de oğulları varmış. annem bana dedi ki, ben çalışıyordum, sana bizim komşu bakıyordu, ama abin istemiyordu, o kadından alıp alıp seni eve getiriyordu dedi. bi gün annem benim altımı açarken ben acıyo diye ağlamışım. annem üstü kapalı anlatıyo, sonra nasıl aklına taciz geldi bilmiyorum. benim ananem eskiden annemler teyzemler ne zaman dışardan gelse hep altlarını kontrol edemiş, bişey oldumu diye. bir gün annanem benim altımı açtığı zaman anneme demiş, bu kız değil diye. ben evlendiğimde ertesi gün annem beni arayıp sormuştu kan geldi mi diye, garibime gitmişti. ben o yüzden sormuştum dedi. bunu abin, annanen, teyzen ve baban biliyor dedi. aynaya bakamayacak hale geldim, şok oldum birden. sonra ben geçen gün dayanamadım teyzeme sordum gerçekten böyle birşey var mı diye. hayır yok öyle birşey, annen hep korkardı sana birşey olacak, seni kaçıracaklar diye, kendi söylediğine kendi inandı dedi. benim annem depresyon hastası. ama öyle hayal görmüyo kriz gelmediği sürece. gayet aklı başında, işinde gücünde bir kadın. bu konuyu bir kere de ağlayarak kuzenime anlattım, baktım hiç tepki vermiyo. sende mi biliyordun dedim. evet biliyordum, hatta senin bacağında sigara yanığı falan vardı dedi. ben kaçarak evlendim. abim 'kardeşime böyle böyle biirşey yaptılar, kaçtı gitti, şimdi anlaşılınca öldürürler onu' demiş.
şimdi benim kafam çok karışık. annaanem teyzemlerin altını her kontrol ettiğinde neden onlara birşey demedi de, bana dedi kız değil diye? neden herkes biliyorda ben şimdi duyuyorum? doğru mudur değil midir kafayı yiyorum? şimdi çocukluğuma dönüp hatırlamaya çalışıyorum, ben daha 7-8 yaşındayken hatta belki daha da küçükken tacizin ne olduğunu biliyordum, nerden biliorum bu duyguyu bilmiyorum ama, farkındaydım taciz diye birşey olduğunun? mesela erkekler dedeler amcalar babalar dizlerine oturtup severler ya, ben küçüklüğümden beri rahatsız olurum, babamla aynı yatakta yatmam. geçen gün babam geldi bana sarıldı öptü, ben hemen bi tedirgin oldum bana saldırırsa diye. bu annemin anlattıklarından sonra olmadı ama, kendimi bildim bileli bu duygu var bende.
acaba diyorum annemin söyledikleri doğru da, benim yaşadığım da bilinçaltıyla mı alakalı? kafam çok karışık. evliliğim bile düzgün geçmedi birazda bu yüzden. afedersiniz tecavüze uğruyo gibi hissediyordum, ağlıyordum sebepsiz yere....
offf siz olsanız ne düşünürşünüz bu anlatılardan=(

işte bende onu anlamıyorum, madem böyle birşey oldu gitmedin mi kadının kapısına diyorum anneme, hemen taşınıp gittiler diyor. annemin de ne dediği belli değil. mantığıma uymayan yerlerde var.
evlendiğimde kanamam olmadı, bi on gün sonra falan bir iki damla geldi, bende üstünde durmadım

e sen evlısın ogun kan gelıp gelmedıgını bılırsın 3sanırım gelmedıgı ıcın bu tedırgınlıgın ama öle bısey olsa butun aıle uyelerı bılıyor madem neden sessız kalıyorlar kıyamet kopması lazım doktora neden gıtmedın belkı esnek felan olabılır Psikolojik yardım al

Son düzenleme:
e sen evlısın ogun kan gelıp gelmedıgını bılırsın 3sanırım gelmedıgı ıcın bu tedırgınlıgın ama öle bısey olsa butun aıle uyelerı bılıyor madem neden sessız kalıyorlar kıyamet kopması lazım doktora neden gıtmedın belkı esnek felan olabılır Psikolojik yardım al

o gün kan gelmedi, on gün sonra falan geldi, sonra regl oldum zaten, bende ona bağladım. şimdi kafamı karıştırıyor bu konu.

işte bende onu anlamıyorum, madem böyle birşey oldu gitmedin mi kadının kapısına diyorum anneme, hemen taşınıp gittiler diyor. annemin de ne dediği belli değil. mantığıma uymayan yerlerde var.
evlendiğimde kanamam olmadı, bi on gün sonra falan bir iki damla geldi, bende üstünde durmadım

sen bu konu üstünde durmadın ,peki eşin bisey sormadımı ?

o insanlarda ordan tasınmıs olasalarda ailen polise gitseydi onları rahatlıkla bulurlardı...ama bi yandan da annemin biraz rahatsızlıkları var diyorsun...acıkcası cozulmesi zor bi durum...aslında annen bu konuyu bence hic acmamalıydı.Zamanında bisey yapmamıslarsa ,simdide susmalıydı. şu an vicdanını mı rahatlatmaya calısıyor anlamadım ???

canım benim e senden kan gelmeyince eşin normal mi karşıladı peki 10 gün boyunca az az mı girdiniz ilişkiye belki esnek olduğundan anca yırtılmıştır ben pek bilmem ama öle derler esnek olunca hemen yırtılmazmış

sen bu konu üstünde durmadın ,peki eşin bisey sormadımı ?

o insanlarda ordan tasınmıs olasalarda ailen polise gitseydi onları rahatlıkla bulurlardı...ama bi yandan da annemin biraz rahatsızlıkları var diyorsun...acıkcası cozulmesi zor bi durum...aslında annen bu konuyu bence hic acmamalıydı.Zamanında bisey yapmamıslarsa ,simdide susmalıydı. şu an vicdanını mı rahatlatmaya calısıyor anlamadım ???

bende anneme kızıyorum zaten, doğru yada yanlış 23 sene susmuşsun, niye şimdi söylüyorsun, allak bullak ediyorsun beni!!!
hayır eşim bir şey demedi, o konularda bana güvenir, ben o gece kalk gidelim doktora ben kendimden eminim dediğim halde saçmalama demişti. yani o çok üstünde durmadı.

canım benim e senden kan gelmeyince eşin normal mi karşıladı peki 10 gün boyunca az az mı girdiniz ilişkiye belki esnek olduğundan anca yırtılmıştır ben pek bilmem ama öle derler esnek olunca hemen yırtılmazmış

belki de gerçekten esnektir, on gün sonra bir iki damla geldiğinde gösterdim eşime, neden gösteriyorsun ki benim sana güvenim tam dedi. ama şimdi annem öyle deyince kafam karıştı. gerçekten esnek miydi, regl kanaması mıydı????
kızlar açık konuşuyorum ama yasak mı bilmiyorum.

Bence kafanı karıştıracak bir durum yok.İki yaşında bir kız çocuğunun başına öyle bir olay gelseydi hastanelik olurdu diye düşünüyorum.Kanaması durmazdı yada yırtılma vs. olurdu.Öyle gözle bakınca aa bu kız değil deyip üstü örtülecek bir durum değil.Eminim ailende o aileyi bulup şikayetçi olurdu.

bende anneme kızıyorum zaten, doğru yada yanlış 23 sene susmuşsun, niye şimdi söylüyorsun, allak bullak ediyorsun beni!!!
hayır eşim bir şey demedi, o konularda bana güvenir, ben o gece kalk gidelim doktora ben kendimden eminim dediğim halde saçmalama demişti. yani o çok üstünde durmadı.

Bence sen bu konuyu unutmaya calıs hem belkide zamanında boyle birsey yasmıssan bile bak eşin en azından iyi biri cıkmıs ve seni yargılama yoluna bile gitmemiş.

Bence boyle bisey olmamaıs gibi davran ve sakın eşine bu duurmdan bahsetme..mutlu giden evliligine annenin yaptıgı gibi taş koymaya calısma.

Bence kafanı karıştıracak bir durum yok.İki yaşında bir kız çocuğunun başına öyle bir olay gelseydi hastanelik olurdu diye düşünüyorum.Kanaması durmazdı yada yırtılma vs. olurdu.Öyle gözle bakınca aa bu kız değil deyip üstü örtülecek bir durum değil.Eminim ailende o aileyi bulup şikayetçi olurdu.

aynı şeyleri düşünüyoruz. haberlerde izliyorum, küçücük çocuklar sırf bu sebepten ölüyor, bana niye birşey olmadı o zman diyorum. sonra da bu çocukluktan gelen taciz korkusu ne diyorum kendime. yolda yürürken arkama baka baka yürüyorum hep, ya biri gelirse birşey yaparsa diye. off

Bence sen bu konuyu unutmaya calıs hem belkide zamanında boyle birsey yasmıssan bile bak eşin en azından iyi biri cıkmıs ve seni yargılama yoluna bile gitmemiş.

Bence boyle bisey olmamaıs gibi davran ve sakın eşine bu duurmdan bahsetme..mutlu giden evliligine annenin yaptıgı gibi taş koymaya calısma.

canım ben eşimden boşandım.

aynı şeyleri düşünüyoruz. haberlerde izliyorum, küçücük çocuklar sırf bu sebepten ölüyor, bana niye birşey olmadı o zman diyorum. sonra da bu çocukluktan gelen taciz korkusu ne diyorum kendime. yolda yürürken arkama baka baka yürüyorum hep, ya biri gelirse birşey yaparsa diye. off

o kadar cok taciz ve tecavuz haberleri izliyoruz ki insanların bilinc altında kalabiliyor bircok sey , bu yuzden sıkıntıda olabilirsin ...

Teyzen sana öyle birşey olmadığını söylemiş.Bence annen geçmişte anneannenin etkisinde kalmış kafasında öyle yer etmiş.Ama bir önceki mesajımda da yazdığım gibi eğer 2 yaşındayken başına böyle bir olay gelmiş olsaydı ben kesinlikle kanamanın durmaması yada yırtılma gibi bir sorun olup hastanelik olacağını düşünüyorum.Hatta Allah korusun ölümle bile sonuçlanabilirdi.Böyle birşey olmamıştır sen içini ferah tut.Kafanı bunlarla bulandırma eşinle mutluluklar:34:

Ananeniz Ebemiymiş ? her dısardan gelışte altları kontrol etmek ne demek ya ? daha neler duyacam bu k.kda ..
Ayrıca eğer gercekten boyle bısey olmussa ve babanız dahıl herkez susmussa yazıklar olsun , bu ne cahıllıktır ..

o kadar cok taciz ve tecavuz haberleri izliyoruz ki insanların bilinc altında kalabiliyor bircok sey , bu yuzden sıkıntıda olabilirsin ...

bilmiyorum canım haklı olabilirsin. çok kötü yaa, herkes böyle biliyor. hadi annem uyduruyor, kuzenim de uyduruyo sigara yanığı falan dedi. keşke öğrenmenin bi yolu olsa. bilenler benle konuşurken hep o olayımı hatırlıyorlar diye düşünüyorum. psikolojim bozuldu yemin ederim. annemle konuşasım yok hiç.

boyle birseyi mevzu etmeleri anlatmaları yanlıs zaten kucukken oyle birsey olmus veya olmamıs sen bunu hatırlamıyorsunda sana anlatmanın manası nedirki onu anlayamadım ben zaten..ama takılma bence zaten boyle birseyi hatırlamıyorsun kendini iyice zorlama acaba varmıydı diye

Ananeniz Ebemiymiş ? her dısardan gelışte altları kontrol etmek ne demek ya ? daha neler duyacam bu k.kda ..
Ayrıca eğer gercekten boyle bısey olmussa ve babanız dahıl herkez susmussa yazıklar olsun , bu ne cahıllıktır ..

tam bu konuda da yazıcaktım,yani ananenin her dısardan geldikten sonra kızlarının altına bakması biraz garip , anneniizn zamanında bu konuda psikolojisi bozulmus olabilir

Back