- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
- 158
O zaman sınava itirazdan başka şık kalmıyor dilekçe verip tekrar değerlendirilmesini talep et sınav sonucu açıklanmasının üstünden çok geçmediyse tabiYemez adam mümkün değil çok anasının gözü
Bizim zamanımızda sınav kağıdına itiraz etme vardı. Artık yok mu öyle şeyler :) itiraz edersin başka hocalar okur kağıdınıKızlar konu açmıstım bununla ilgili. Actıgım konularda detaylı bilgiler var.
Üniversitede beni fiziken taciz etmeye calısan hocanın sonra odasında arkadaslarımla bitirme tezi mecburiyetinden otururken onlar kalkıp gittiğinde ben de kapıdan çıkarken bana “ vize puanın çok düşük, sana ayriyetten vize daha yaparım ama kimseye söylemeyeceksin” demişti. Ben de “ben diğerlerinden farkım olsun istemiyorum finalde çalısır yaparım tesekkür ederim deyip çıkmıstım. Beni o dersten çok iyi bir kagıt verdiğim halde bırakmıstı. Yarım dönem o ders yüzünden uzadı. Şimdi az önce sınav açıklanmıs yine 5 puan sebebiyle kalmısım büt için gireceğim yine sınavına.
Ben bütte de çok iyi kagıt verip yine bırakırsa ben hukuki olarak ne yapabilirim. Lütfen bilen biri yazsın. Bu adamı okula gidip boğacagım artık o raddedeyim. Kimi idari mahkemeye gidin diyor kimi taciz için sikayet et diyor. E benım kanıtım yok ki. O fiziki tacizden sonra gece yazmaları vardı faceden felan gereksiz yere hep tersledim onlar kanıt sayılır mı ? Bilen biri yazsın bu durum beni çok çıkmaza düşürdü.
Kızlar konu açmıstım bununla ilgili. Actıgım konularda detaylı bilgiler var.
Üniversitede beni fiziken taciz etmeye calısan hocanın sonra odasında arkadaslarımla bitirme tezi mecburiyetinden otururken onlar kalkıp gittiğinde ben de kapıdan çıkarken bana “ vize puanın çok düşük, sana ayriyetten vize daha yaparım ama kimseye söylemeyeceksin” demişti. Ben de “ben diğerlerinden farkım olsun istemiyorum finalde çalısır yaparım tesekkür ederim deyip çıkmıstım. Beni o dersten çok iyi bir kagıt verdiğim halde bırakmıstı. Yarım dönem o ders yüzünden uzadı. Şimdi az önce sınav açıklanmıs yine 5 puan sebebiyle kalmısım büt için gireceğim yine sınavına.
Ben bütte de çok iyi kagıt verip yine bırakırsa ben hukuki olarak ne yapabilirim. Lütfen bilen biri yazsın. Bu adamı okula gidip boğacagım artık o raddedeyim. Kimi idari mahkemeye gidin diyor kimi taciz için sikayet et diyor. E benım kanıtım yok ki. O fiziki tacizden sonra gece yazmaları vardı faceden felan gereksiz yere hep tersledim onlar kanıt sayılır mı ? Bilen biri yazsın bu durum beni çok çıkmaza düşürdü.
Maddi hata dilekçesi verinKızlar konu açmıstım bununla ilgili. Actıgım konularda detaylı bilgiler var.
Çok benzer bi durumu arkadaşım yaşadı. Yarım dönem dersi uzadı. Adam Facebook da falan sohbet etmeye çalışıyordu. 50-55 yaşlarında. “En son konu ne yaparsın geçemek için”e geliyor.”Arkadaşım para istiyor sanıyor. “Herşeyi yaparım hocam hallederiz falan” diyor elinde kanıt olsun diye. Adam “ben yaramaz bi adamım herşey diyince aklıma başka şeyler gelir ” diyorBenzer şeyleri birkaç kişiden daha duymuştun. O arkadaş ne yaptı konuşamadık daha sonra ama bildiğim kadarıyla adam hala görevinde. Umarım siz kurtulursunuz bu sapıkdan.
Canım haklısında bu pislik yüzünden yarım dönem uzattım r bunu okula da yaydım yani ilk etapta notumu kurtarmaya bakıyorum sonra taciz olayı ile ilgili devamını getireceğim zaten
Mezun olduktan sonra hem dava aç hem ifşa et bence. Sadece adama değil bölüm başkanlığına da aç seni topluca mağdur etmişler. O bölüm başkanı olan kadın, başka bir kadının tacize uğramasına ses etmiyorsa o sapıktan daha da suçlu yazıklar olsun.
Yaptiginiz ses kaydini kimseyle paylasmaz ve sadece hukuki surecte kullanirsaniz suc degil diye biliyorum.Ama baska türlü kanıtlayamazsın ki
Anladığım kronolojik süreç şöyle:
-Adam sizi fiziki taciz ediyor.
-Size mesajlar atıyor tersliyorsunuz
- Tekrar vize yapmayı teklif ediyor reddediyorsunuz
- Dersten kalıp dönem uzatıyorsunuz ki bu uzatılan dönem şuan sonuçları açıklandığına göre güz dönemi arada yaz tatili de geçmiş.
Yani en az 1 yıl önce olmuş bu fiziki taciz ve siz herhangi bir şikayette bulunmamışsınız.
Ama şimdi 2. kez dersten kalınca tacizi gündeme getirmek istiyorsunuz. Yaptığınız yanlış. Olay olduğu an şikayet edecektiniz. Şimdi şikayet ederseniz herkes dersten bıraktığı için iftira attığınızı düşünür ki bu da insanların gözünde taciz şikayetlerini laçkalaştırır.
.
Yanlış anlamayın ve yanlış yöne cekmeyin. Ben bu tacizi yaşamış olsam, o an yeri göğü inletirdim. Ama siz 1 yıl beklemişsiniz ve mezun olamama tehlikeniz varken bunu ortaya çıkarmanız farklı yorumlanir.
Oncelikle, verdiginiz kagittan eminseniz okudugunuz bolum baskanligina kagidinizin tekrar gozden gecirilmesini istediginize dair bir dilekce yazin. Yani notunuza itiraz edin. Bolumler not itirazlarinda sinav kagidini farkli hocaya gondererek tekrar degerlendiriyorlar. Sinaviniz ne zaman aciklandi? sanirim belirli bir sure var not itirazi icin umarim dolmamistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?