ya ters tepip kızı daha sıkıştırırsa? gıcık gidip daha farklı şeyler yaparsa? ben korkuyorum valla bu devirde.Nereye ciddiye almiyo , okula çağırsın demedim zaten adamın evinin orada bekleyecek köşeye çekip önce ağzını yüzünü kırarım sonra karına çocuğuna ailene rezil ederim diyecek x'ten uzak dur diyecek, bir daha sıkar kızla uğraşamaz o hoca müsveddesi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Taciz eden hoca lütfen yardım edin aklınıza çok ihtiyacım var
- Konu Sahibi Mulier
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- taciz eden öğretmen tacizci hoca
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- 1
- 3.824
- 83
Bizim fakültede de bir taciz olayı yaşandı; hoca öğrenciye ilişki teklifinde bulunmuş, öğrenci kanıtladı ve şikayet etti.
Sonuç ne biliyor musunuz? Aynı hoca hala aynı mevkisinde derslere girmeye devam ediyor. Öğrenci okuldan atıldı.
Maalesef herşeyde olduğu gibi bu tip olaylarda da süreç ve sonuç farklı oluyor. Sözde adalet işte.
Atacağınız adımlara dikkat edin; eğitimiminizden olmayın.
Sonuç ne biliyor musunuz? Aynı hoca hala aynı mevkisinde derslere girmeye devam ediyor. Öğrenci okuldan atıldı.
Maalesef herşeyde olduğu gibi bu tip olaylarda da süreç ve sonuç farklı oluyor. Sözde adalet işte.
- 4 Nisan 2015
- 439
- 577
- 103
Bizim fakültede de bir taciz olayı yaşandı; hoca öğrenciye ilişki teklifinde bulunmuş, öğrenci kanıtladı ve şikayet etti.
Yani öğrenci kanıtladıysa aynı okulda nasıl görev alıyor ki ? Bir kere orda bir iş var bence. Ben kanıtladıktan sonra o hala orda devam edecek beni de okuldan atacaklar yemin ederim o okulu tüm gazetelere haberlere rezil ederim.
- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
1. Maddi hata formu vardır onu doldurup sınav kağıdımın tekrar incelenmesini istiyorum diyeceksin.Nasıl yol izlicem dilekçe de ne yazacagım söyler misiniz gercekten okulda kimse yardım etmedi
2. Karakola gidip şu kişi bana sözlü ve fiziki tacizde bulunmuştur diyeceksin. Onlar gerekeni yapacak.
3. Dekanlığa .......üniversitesi ..... fakültesi dekanlığına,
... bölümü ....anabilim dalı .... nolu öğrencinizim. .... yılı ...dönemi ... dersimizi yürüten ... tarafından sözlü ve fiziki taciz edildim. Sınav notlarımın kasıtlı olarak düşük verildiğini düşünüyorum. Daha önceki sınavlarıma itiraz etmek için maddi hata formu doldurma hakkım olduğunu bilmiyordum. Yaşadıklarım şunlardır;..... Yazışmalar ektedir..... Konuyla ilgili ..karakola verdiğim ifade ve suç duyurusu(ne deniyor tam bilmiyorum) ektedir .
- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Hoca belki okuldan atılmazdı disiplin cezası kademe düşürme vs verilirdi. Ama kız okuldan atıldıysa durum normal değil.Bizim fakültede de bir taciz olayı yaşandı; hoca öğrenciye ilişki teklifinde bulunmuş, öğrenci kanıtladı ve şikayet etti.
- 4 Nisan 2015
- 439
- 577
- 103
1. Maddi hata formu vardır onu doldurup sınav kağıdımın tekrar incelenmesini istiyorum diyeceksin.
2. Karakola gidip şu kişi bana sözlü ve fiziki tacizde bulunmuştur diyeceksin. Onlar gerekeni yapacak.
3. Dekanlığa .......üniversitesi ..... fakültesi dekanlığına,
... bölümü ....anabilim dalı .... nolu öğrencinizim. .... yılı ...dönemi ... dersimizi yürüten ... tarafından sözlü ve fiziki taciz edildim. Sınav notlarımın kasıtlı olarak düşük verildiğini düşünüyorum. Daha önceki sınavlarıma itiraz etmek için maddi hata formu doldurma hakkım olduğunu bilmiyordum. Yaşadıklarım şunlardır;..... Yazışmalar ektedir..... Konuyla ilgili ..karakola verdiğim ifade ve suç duyurusu(ne deniyor tam bilmiyorum) ektedir .
Keşke diyorum keşke odasındayken telefonu elime alıp ses kaydı alsaydım. Çok ani oldu ben zaten onunla basbasa olmamak için kalabalık ortamla gittiğim için bana böyle sana tekrardan vize yapayım demesini beklemiyordum açıkçası. Bana gece baska bahanelerle yazması taciz sayılır mı bilmiyorum ki
- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Cevap veriyor musunuz?Keşke diyorum keşke odasındayken telefonu elime alıp ses kaydı alsaydım. Çok ani oldu ben zaten onunla basbasa olmamak için kalabalık ortamla gittiğim için bana böyle sana tekrardan vize yapayım demesini beklemiyordum açıkçası. Bana gece baska bahanelerle yazması taciz sayılır mı bilmiyorum ki
Ya da bir kez verdiniz ama pişman olup diğerlerine vermediniz mi?
Siz cevap vermemenize ya da terslemenize rağmen yazıyorsa olabilir ama yazışma şeklinde ise olmaz.
Bence siz öncelikle notunuzdaki maddi hataya odaklı devam edin.
- 4 Nisan 2015
- 439
- 577
- 103
Cevap veriyor musunuz?
Siz cevap vermemenize ya da terslemenize rağmen yazıyorsa olabilir ama yazışma şeklinde ise olmaz.
Bence siz öncelikle notunuzdaki maddi hataya odaklı devam edin
tersleyip lafı agzına tıkıp sürekli kapadım konuyu o sekildeCevap veriyor musunuz?
Bence siz öncelikle notunuzdaki maddi hataya odaklı devam edin.
- 3 Aralık 2018
- 418
- 353
- 18
- 39
2002 de mezun oldum net hatırlamıyorum ama sınav kağıdını inceletsenKızlar konu açmıstım bununla ilgili. Actıgım konularda detaylı bilgiler var.
Üniversitede beni fiziken taciz etmeye calısan hocanın sonra odasında arkadaslarımla bitirme tezi mecburiyetinden otururken onlar kalkıp gittiğinde ben de kapıdan çıkarken bana “ vize puanın çok düşük, sana ayriyetten vize daha yaparım ama kimseye söylemeyeceksin” demişti. Ben de “ben diğerlerinden farkım olsun istemiyorum finalde çalısır yaparım tesekkür ederim deyip çıkmıstım. Beni o dersten çok iyi bir kagıt verdiğim halde bırakmıstı. Yarım dönem o ders yüzünden uzadı. Şimdi az önce sınav açıklanmıs yine 5 puan sebebiyle kalmısım büt için gireceğim yine sınavına.
Ben bütte de çok iyi kagıt verip yine bırakırsa ben hukuki olarak ne yapabilirim. Lütfen bilen biri yazsın. Bu adamı okula gidip boğacagım artık o raddedeyim. Kimi idari mahkemeye gidin diyor kimi taciz için sikayet et diyor. E benım kanıtım yok ki. O fiziki tacizden sonra gece yazmaları vardı faceden felan gereksiz yere hep tersledim onlar kanıt sayılır mı ? Bilen biri yazsın bu durum beni çok çıkmaza düşürdü.
- 3 Aralık 2018
- 418
- 353
- 18
- 39
Ses kaydı almak suç diye okumustumKeşke diyorum keşke odasındayken telefonu elime alıp ses kaydı alsaydım. Çok ani oldu ben zaten onunla basbasa olmamak için kalabalık ortamla gittiğim için bana böyle sana tekrardan vize yapayım demesini beklemiyordum açıkçası. Bana gece baska bahanelerle yazması taciz sayılır mı bilmiyorum ki
- 4 Nisan 2015
- 439
- 577
- 103
Ses kaydı almak suç diye okumustum
Ama baska türlü kanıtlayamazsın ki
- 23 Ağustos 2012
- 14.385
- 37.915
- 798
Ya okulda cana yakın öğrenci dostu bi hoca olur mutlaka, bence mahkeme vs öncesi ya o hocaya ya da dekana giderdim ben olsam. Durum böyle böyle, kanıtlayabildiğim tek durum bu feys konuşmaları derdim. Adam mimliyse zaten sorgulamazlar bile. Yok sıkıntı varsa ben dava açacağım derdim ki o bile bir sürü iş fakülteye. İlla ki önce bi kendileri çözmeye çalışacaklardır.
Kağıdından eminsen bi başkasına okuttur ya da garanti olsun büte kalmışsın zaten bütte de bırakırsa büyük olay çıkarırım de ne biliyim. Okul illa ki çözüm bulmaya çalışacaktır ya.
Kağıdından eminsen bi başkasına okuttur ya da garanti olsun büte kalmışsın zaten bütte de bırakırsa büyük olay çıkarırım de ne biliyim. Okul illa ki çözüm bulmaya çalışacaktır ya.
- 23 Ağustos 2012
- 49.939
- 1
- 231.870
- 798
- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Aynen Facebook yazışmaları önemli.Elinde whatsapp ve facebook mesajları var anladığım kadarıyla? Ona göre yorum yapıcam.
Konu sahibinin de ılımlı yazışmaları varsa karşı taraf bununla savunabilir kendini. Tabi isteği dışında temas olunca bu suç ama sevilen ve başka kimseye böyle yaklaşmayan biriyse pek birşey çıkmayabilir buradan da. Ki ısrarlarına ters cevap vermediyse konu sahibi de hatalı davranmış.
- 4 Nisan 2015
- 439
- 577
- 103
Elinde whatsapp ve facebook mesajları var anladığım kadarıyla? Ona göre yorum yapıcam.
Elimde whatsap ve face konusmaları var ekran alıntısı seklinde. Lakin böyle doğrudan asılma seklinde değil atıyorum gecenın 12si whatsap durumumu bahane edereke bişeyler soruyor felan gereksiz yere yazıyor ortada bişey yokken ama hep geç saatlerde
- 15 Ağustos 2015
- 1.633
- 1.816
- 133
Sınavınız için yazıyorum, bizim üniversitemizde dönem sonu harf notuna itiraz diye bir şey oluyor. FF aldığınızda itiraz ediyorsunuz mesela o ders matematik bölümü tarafından veriliyorsa matematik zümresi sizin kağıtlarınızı tekrar inceleyip notlandırıyor. Okulunuzda böyle bir sistem yoksa bile dersi aldığınız bölümün başkanlığına, dekana vs itiraz dilekçesi verebiliyor olmanız lazım. Başvurmadan önce danışman hocanız veya öğrenci işleri ile görüşüp sistemin nasıl işlediğini nereye başvuracağınızı sorun. İki dönemdir kağıdınızın haksız notlandırıldığını düşündüğünüzü söyleyin.Kızlar konu açmıstım bununla ilgili. Actıgım konularda detaylı bilgiler var.
Üniversitede beni fiziken taciz etmeye calısan hocanın sonra odasında arkadaslarımla bitirme tezi mecburiyetinden otururken onlar kalkıp gittiğinde ben de kapıdan çıkarken bana “ vize puanın çok düşük, sana ayriyetten vize daha yaparım ama kimseye söylemeyeceksin” demişti. Ben de “ben diğerlerinden farkım olsun istemiyorum finalde çalısır yaparım tesekkür ederim deyip çıkmıstım. Beni o dersten çok iyi bir kagıt verdiğim halde bırakmıstı. Yarım dönem o ders yüzünden uzadı. Şimdi az önce sınav açıklanmıs yine 5 puan sebebiyle kalmısım büt için gireceğim yine sınavına.
Ben bütte de çok iyi kagıt verip yine bırakırsa ben hukuki olarak ne yapabilirim. Lütfen bilen biri yazsın. Bu adamı okula gidip boğacagım artık o raddedeyim. Kimi idari mahkemeye gidin diyor kimi taciz için sikayet et diyor. E benım kanıtım yok ki. O fiziki tacizden sonra gece yazmaları vardı faceden felan gereksiz yere hep tersledim onlar kanıt sayılır mı ? Bilen biri yazsın bu durum beni çok çıkmaza düşürdü.
Mezun olmaya yakınsınız sanırım, diplomanızı aldıktan sonra da kanıtınız varsa da yoksa da taciz için gerekli yerlere şikayetinizi yapın, Türkiye'de pek bir şey olacağını sanmıyorum ama belki biri vicdana gelir de yaptırım uygular. Sizden sonraki öğrencileri kurtarmış olursunuz. Bir hocanın okul dışında siz istememenize rağmen iletişime geçmeye çalışması sürekli uygunsuz saatlerde mesaj atması aslında kanıt olmalı ama dediğim gibi Türkiye'de olduğumuz için çok bel bağlamamakta fayda var.
- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
Rektöre şikâyet et canım, ben de üniversitede bir hocamla sorun yaşayıp şikayet etmiştim. Rektöre dilekçe yazdım, sonra gidip yüzyüze görüştüm. Rektör de hocayla görüştü . Hakkım olan notu vermeyip bilinçli olarak sınav kağıdımda not düşürüyordu. Sonra sorun çözüldü. Çözülmeseydi mahkemeye verecektim zaten.
- 23 Ağustos 2012
- 49.939
- 1
- 231.870
- 798
Elimde whatsap ve face konusmaları var ekran alıntısı seklinde. Lakin böyle doğrudan asılma seklinde değil atıyorum gecenın 12si whatsap durumumu bahane edereke bişeyler soruyor felan gereksiz yere yazıyor ortada bişey yokken ama hep geç saatlerde
Gece 12de hoca, ogrenci kiza ne yazabilir ki? Unv kurulu da essek degil ya evladim anlarlar.
Sen dimdirekt hocayla konusmadan rektorluge git, sekretere dekanla gorusmek istedigini cunku yakinda dava acacagini soyle. Dekan ya da dekan yardimcisi artik kim olursa gorus, mesajlari gosterip
Ben avukat tuttum, hem tacize ugruyorum hem de dersten kalmaktan korkuyorum artik biktim. Hem dava acicam, hem Show Haber whatsapp ihbar hattina yazicam berbarer televizyona cikicaz. Rica ederim bu problemi derhal cozun, benim sabrim kalmadi
diceksin.