• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum..Umutsuzum lütfen yardım edin banaaa

bence babanıza söylemeyin benim fikrim bu.. not ortalamanız sınıf geçmenize yetmemiş anladığım kadarıyla şimdi okul hayallerine veda edeceğinize biraz zaman tanıyın kendinize o arada söyleyecek birşeyler düşünün.. babanıza söylerseniz okutmaz diyorsunuz bu nedenle böyle düşündüm doğru değil gizlemek biliyorum ama..en azından şimdi bırakmaktansa zaman kazanırsınız...asla kırmak istemem ama şöyle de birşey var bitirebileceğinize siz inanıyormusun yani gayret etsem yapardım aslında diyormusunuzzzyerimseniben

yani eniştenizin falan da dalga geçmesi enteresan yani onlara ne oluyor kii..babam gurur duyar tabi ama işte kalmıştı sınıfta falan diyerek gölge düşer diyorsunuzz boşverin bunları kendiniz için çalışınn okulunuzu bitirip kendi mesleği elinize aldığınızda kimseye laf düşmeyecekk.. kendinize güveninnn

yani eniştenizin falan da dalga geçmesi enteresan yani onlara ne oluyor kii..babam gurur duyar tabi ama işte kalmıştı sınıfta falan diyerek gölge düşer diyorsunuzz boşverin bunları kendiniz için çalışınn okulunuzu bitirip kendi mesleği elinize aldığınızda kimseye laf düşmeyecekk.. kendinize güveninnn

İçimde bir korku oluştu böyle bir olumsuzluk yaşayınca tekrar aynı dersleri göreceğimden gayretimle çok daha iyi notlar olacağına eminim..Ama arkadaşlarım beni göremeyince soruşturmaya başlayacak kaldığımı öğrenince de anlayın işte..

Ya benim sınıfım çok başarılıydı bi sınıfın ders ortalamasını 80 falan düşünsenize çoğu anadolu ve süper lise çıkışlı bir de bu yüzden genel de düşük notlarla geçtim onlara yetişemediğimden ortalama altında kalıyordum 55 aldığım halde harf notum düşük geliyordu doğal olarak..

Psikoloijimi de çok etkiledi keşke yaşamasaydım bunları çok takıntılı biri olduğumdan ileriye bakamıyorum:çok üzgünüm:

bence babana söyleme..okul hyatını kurtarmak için bşeyler yapmalısın...annen ne diyo peki? yani ünv bu kalırsın da geçersn de nasılsa biter..

Babamdan laf çıkmayınca annemde birşey demiyor canım..
Erkek kardeşim arkadaşımla konuşmamı okumuştu,gördü kaldım diye yazmıştım çevirdi, o kalmış diye az önce de babama ablam geçmiş baba dedi..

Babam hee iyi iyi falan dedi sevindi uuff, ben kahroluyorum ama ya benim babam iyi adamdır düşkündür bize ama bize yaptığı her masrafı söyler ee bide kalma olunca sen bide kaldın falan diye herzaman söyleyecekti ben hala gitmeme taraftarıyım okula..

Aynı dersleri 1 sene görmeye dayanamıyorum bilmiyorum ama bütün sinirimi kendimden çıkarmaya uğraşıyorum :gitme:

Bu gece misafirlerimiz var anlatıyor şuan,nil ingilizceden kalmıştı korktuk falan diyor o kadar masraf yaptık diyor harcanan masraf az değil gerçekten kaba taslak (10000) ki benim bir kardeşim bu sene özelde okuyacak diğeri de liseye başlıyo:gitme:
Ya onada üzülüyorum yalanı haketmiyo ama anlatsam da anlamaz Babama kalsa odtü'yü boğaziçini kazanayım..İl dışına bile göndermeyecekti 3 sene sonra razı oldu..

Back