• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz eden hoca lütfen yardım edin aklınıza çok ihtiyacım var

Başka bir hocaya açılsanız, halden anlayan, o size bir yol gösterse?

Başka bir hocaya açılsanız, halden anlayan, o size bir yol gösterse?

Bölüm baskanı kadın bir hoca. Açıldım ona ama sallamadı yani güya okul açılınca yüzyüze konusalım dedi ondan sonra ses seda çıkmadı bile

Acaba faceden ya da wpden konuşturmaya çalışıp kanıt mı toplasanız ilk önce? Teklifinizi redettim diye mi böyle yapıyorsunuz felan tarzında ? En azından elinizde done olur.

Butunlemeleri bekleyin eğer sorular yoruma dayalı değilse ve yüksek puan alabileceginizden emin olabilirseniz bekleyin yine kalirsaniz şikayet edin kağıdın incelenmesini isteyin yada biraz azarlamayin yanına gittiginizde ses kaydı yapin

Akademisyen olan hanım yazmış. Anlatmakla değil dilekçe ile ilerlemelisin. Şu an bu konuda dilekçe vermek istemiyorsan da o gerizekalı olan (onemsemedigi için ) kadın bölüm başkanına maille tekrar söyle. Mailde o kadının üniversitede kullandığı mail olsun mümkünse. Ilerde gosterebilecegin bir kanıt olarak.

Edit : arkadaşların da dediği gibi şikayet edersen notuna kurul inceler. Onlar tekrar notlandirir kağıdını. Son noktası idare mahkemesidir.

Acaba faceden ya da wpden konuşturmaya çalışıp kanıt mı toplasanız ilk önce? Teklifinizi redettim diye mi böyle yapıyorsunuz felan tarzında ? En azından elinizde done olur.

bu mantıklı ama yemeyebilir adam.

benim bildiğim sınava itiraz süreci oluyor. kurul değerlendiriyor. onu da deneyebilirsiniz.

Yemez adam mümkün değil çok anasının gözü

MEB e şikayet ettin belediye başkanına gidin heryere gitin ailenize danışın

not için bir arkadaşımın başına gelmişti itiraz sürecinde itiraz etti kabul edilmedi daha sonra yanılmıyorsam hocayı şikayet etti sınav kağıdını başka bir okuldan başka bir hoca okudu ve geçti dersi. hocayla o da tartışmıştı. devlet üniversitesinde oldu bu, vakıfsa işiniz çok daha kolay.

Ya yalnız burada mesele sadece not olmamalı. Farkında mısınız, tacizden bahsediyoruz. Susmak, notumu alayım geçeyim demek doğru mu? Git ve hukuken hakkını ara. Hoca beni taciz edecek not falan gözüm görmez, adamın aklını alırım. Burada notlardan önce düşünmen gereken şey seni taciz etmesi. Bu durum bugün taciz yarın başka bir boyuta evrilebilir, bugün sana yaptığını yarın başka bir öğrenciye yapabilir.

Ya yalnız burada mesele sadece not olmamalı. Farkında mısınız, tacizden bahsediyoruz. Susmak, notumu alayım geçeyim demek doğru mu? Git ve hukuken hakkını ara. Hoca beni taciz edecek not falan gözüm görmez, adamın aklını alırım. Burada notlardan önce düşünmen gereken şey seni taciz etmesi. Bu durum bugün taciz yarın başka bir boyuta evrilebilir, bugün sana yaptığını yarın başka bir öğrenciye yapabilir.

Canım haklısında bu pislik yüzünden yarım dönem uzattım r bunu okula da yaydım yani ilk etapta notumu kurtarmaya bakıyorum sonra taciz olayı ile ilgili devamını getireceğim zaten

Canım haklısında bu pislik yüzünden yarım dönem uzattım r bunu okula da yaydım yani ilk etapta notumu kurtarmaya bakıyorum sonra taciz olayı ile ilgili devamını getireceğim zaten
Lütfen peşini bırakma. Böyle böyle cesaret alıyor bu adiler.

Öncelikle bütün sana yazdıklarını herşeyi kayıt altına al sakla ve dedi hakkımla gecmeye calıştıgım bir dersten beni bırakırsanız sizi mahkemeye veririm de tehtit et korkut ama önce delillerini topla gerekirse savcılıga suc duyurusunda bulun

Gercekten eminseniz sizde ona yazın delil olsun .
Hocaaam gecmem icin ne yapmaliyim yazmaniz yeterli bence .
Sapiksa zaten bunu bekliyor bence hayatini karartın derim .
Vatsap ihbar hattı yeterli olur .

Back