- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam neden özel hesabınızda kayıtlı?
Başka bir hocaya açılsanız, halden anlayan, o size bir yol gösterse?
Acaba faceden ya da wpden konuşturmaya çalışıp kanıt mı toplasanız ilk önce? Teklifinizi redettim diye mi böyle yapıyorsunuz felan tarzında ? En azından elinizde done olur.
Acaba faceden ya da wpden konuşturmaya çalışıp kanıt mı toplasanız ilk önce? Teklifinizi redettim diye mi böyle yapıyorsunuz felan tarzında ? En azından elinizde done olur.
Nasıl yol izlicem dilekçe de ne yazacagım söyler misiniz gercekten okulda kimse yardım etmedi
rektöre anlat olan biteniBabam il dısında abim yok. Yaka toplamakla olmaz ki yani çıldırıcam artık inanın.
Ya yalnız burada mesele sadece not olmamalı. Farkında mısınız, tacizden bahsediyoruz. Susmak, notumu alayım geçeyim demek doğru mu? Git ve hukuken hakkını ara. Hoca beni taciz edecek not falan gözüm görmez, adamın aklını alırım. Burada notlardan önce düşünmen gereken şey seni taciz etmesi. Bu durum bugün taciz yarın başka bir boyuta evrilebilir, bugün sana yaptığını yarın başka bir öğrenciye yapabilir.
Lütfen peşini bırakma. Böyle böyle cesaret alıyor bu adiler.Canım haklısında bu pislik yüzünden yarım dönem uzattım r bunu okula da yaydım yani ilk etapta notumu kurtarmaya bakıyorum sonra taciz olayı ile ilgili devamını getireceğim zaten