Tabletime çay döküldü

emberassed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
216
13
68
kızlar tabletimin üzerine sıcak çay döküldü hemen kaldırdık kurutma makinesiyle kuruttuk ama sıcaktı makine de. acaba bu konu hakkında fikir verebilecek var mı. kardeşimindi tablet.hediyeydi üstelik.bana emanet etmişti.çok pahalı bişey değil ama çok üzüldüm.arkadaşım döktü üstelik.ne yapayım şimdi!!!!!!!!!!

şekerliyse bayağı kötü olur gibi hoş olmasada sıcak sonuçta şimdi olmasada zamanla elektronik aksamları oksitlenir bozulur gibi geliyor sıvı teması en kötüsü mağlesef

Servise götürün acilen apple dışındaki dokunmatikler çok çabuk etkileniyor sudan. Dokunmatik telefonum sırf üzerine azıcık su dökülmüş masada bıraktım diye kafayı yemişti, serviste bile düzelmedi. Bir de pirinç dolu bir kapta bekletmeyi deneyebilirsiniz servise götürene kadar, doğrumudur bilmiyorum ama pirinç nemi içine çeker diye bir efsane var.

Sanırım tablette sorun var hala ya da açılmıyor?

Tableti pirince gömün. Pirinç tabletin sıvısını ve nemini emecektir

Telefon saat gibi eşyalarınız suya maruz kaldığı zaman hemen bataryasını ya da pilini çıkararak pirinç dolu bir kabın içine gömmenizi tavsiye ederim.

Doğru kardeşimin telefonu suya düşmüştü hemen pirince gömdüm, ertesi gün sapasağlamdı üstelik sesi bile daha çok çıkmaya başlamıştı

arkadaşlarda söylemış hemen pırınç dolu bı kabın ıçıne at
benım tabletın üstüne su döküldüğünde ben öyle yapmıştım hatta koca pırınç çuvalı vardı onun ıçıne soktum bı gece beklettım
yaklaşık 2 ay oluyor çalışıyor bı arıza olmadı hala

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…