- 27 Haziran 2014
- 746
- 600
- Konu Sahibi tugcekaraca
bencede davet edin hem bişey olursa vicdan azabı cekmezsiniz hemde eşinizi mutlu etceksiniz. Büyüklük sizde kalsın ne demişler '' iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir.''
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok güzel bir cevap olmuş teşekkür ederim :) haklısını balık bilmezse halik bilir :)bencede davet edin hem bişey olursa vicdan azabı cekmezsiniz hemde eşinizi mutlu etceksiniz. Büyüklük sizde kalsın ne demişler '' iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir.''
Canim şu anda muhtac durumda o yuzden bakim istiyor ilgi sevgi istiyor.Benim kv de cok fena. durmadan bana laf sokar milletin yaninda küçük düşürür dalga gecer sanki herkes yemeği temizliği anne karninda mı ogreniyo herkese anlatirdi hic bisey bilmiyo diye ama ne oldu tam tersi butun herseyin ustesinden geldim şimdide benim yaptigimi begeniyo eltimin yuzune soyluyemiyo arkasindan hic biseyini begenmiyo yani hepsi ayni hayatim bos verİnanın öyle bir kadınki elimle beslesem allah razı olsun demez aksine herşeye bahane bulur laf sokar allahtan eşim hiçbir zaman onun lafına kulak vermedi :)
Doğru diyorsun :) Keşke kayınvalidem annemin onda biri olsa ayaklarına paspas olurdum ama nerde :)Canim şu anda muhtac durumda o yuzden bakim istiyor ilgi sevgi istiyor.Benim kv de cok fena. durmadan bana laf sokar milletin yaninda küçük düşürür dalga gecer sanki herkes yemeği temizliği anne karninda mı ogreniyo herkese anlatirdi hic bisey bilmiyo diye ama ne oldu tam tersi butun herseyin ustesinden geldim şimdide benim yaptigimi begeniyo eltimin yuzune soyluyemiyo arkasindan hic biseyini begenmiyo yani hepsi ayni hayatim bos ver
Arkadaşlar öncelikle vereceğiniz cevaplardan ötürü şimdiden tşk ederm hepinize :)
4 yıllık evliyim ve oldum olası eşimin ailesi tarafından sevilmedim ve hiçbirini sevmiyorum.
Sevilmeme kısmı hiçbir zaman umrumda olmadı fakat kayınvalidem şuan çok hasta (yaş 65 ) ve muhtaç durumda.7 tane evladı olmasına karşın en küçüğü olduğu için eşime aşırı düşkün. Bana yapmadığı kötülük yuvamı yıkmak için demediği laf kalmadı. Kavgalarla geçen yıllarımdan ötürü evliliğimin tadına varamadım. Eşimde bende çalışıyoruz.Eşim annesine çok düşkün biri olmasına rağmen yaşanılan olaylardan dolayı annesine ve ailesine sırtını döndü.Ablalarıyla hiç görüşmüyor annesiyle ise ayda bir kez telefonda ya görüşüyor ya görüşmüyor. Aslında ben kazandım gibi görünüyor diyeceksiniz ki derdin ne Derdim şu ki vicdanım rahat değil kadına bişey olursa pat diye ölürse falan eşim kendini onu ihmal ettiği için suçlu hissedebilir ve bu onun psikolojisini etkileyebilir. Uzun zaman üstüne dün kv deme uğradık çok hasta diye ve eşime bizime evimizi sordu nerde nasıl memnunmusunuz vs gibi sorular . Kendisi ben istemediğim için evimizi bilmiyor ve eşimin o an çok üzüldüğünü hissettim evet anne memnunuz falan diyerek geçiştirdi. Benden alacağı tepkiyi düşünerek davet edemedi. Şimdi size soruyorum bir tarafım bu hafta sonu kayınvalideni al evinde ağırla 2 gece misafir et diyor bir tarafım ise hazır rahata ermişsin hiç bulaşma diyor sizce ne yapmalıyım Lütfen deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşın benimle
Tabikide davet edin.ne olursa olsun sizin esinizin annesini eve getirmeme hakkiniz yok.ben sizi cok masum bulmadim.
Doğru diyorsunuz tşk ederim :)Bence alın evinize sizin tamamen iyi niyetiniz insanlığınız şu an konuşan. Kadın hastaymış hem hasta olmasa bile hangimizin yarına garantisi var.
Eşinizin ailesine yaptığı çok ayıp olmuş ne olursa olsun insan ailesini bırakmamalı siz görüşmeseniz bile eşiniz görülebilirdi, çok acı bi durum insan evladının evini bile bilmiyor, durmanız hata.
Haklısınız ilerde huzursuz olacağıma sanırım bir şans daha verecğimSen üzerine düşeni yap. Bir ömür vicdan azabı çekmektense bir kaç gün kayınvalidene bak daha iyi
Canım çok haklısın eşin sonradan keşke kelimeleriyle bir sürü şey düşünebilir,kv ye değilde eşine teklif et benm için sorun yok istersen dawet edelim diye bunu teklif etmen bile seni gözünde biraz daha yüceltecektir. Zaten ailesini çok iyi tanıyan ve seni koruyan bir eşin war sanırım nekdr güzel sen teklif etsende belki o kabul etmicektir sormanda yarar sar diye düşünüyorum
Bence iki günde bir gidin yanına,işini yapın,hastaneye gitmesi gerekiyorsa götürün,yemeğini yapın. Bu şekilde de ilgilenebilirsiniz.
eşin gerçekten alnından öpülcek insan..ona saygından hastaya saygından kesinlikle davet et...sonuçta ne olusa olsun o bir ANNE!!!hatta haftasonu davet et..harika bir şekilde ağırla..