TabebekLerin sohbet yeri ;)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napirsenizzzzzzzzzzzzzzzzz

beynim dönüyor cidden yığıldım kaldım sandalyede törkiş kafi içtim şincik kendime anca gelirim herhaldeee ayyyyy benim yumurtlama dönemlerimde hep bi aksiyon olur zatennnnnn AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ooh rahatladımmm
nasılsınız bakemmmmmm

ayyy harika yazmış ablan canım ben bile duygulandım a.s.

yaa sorma benimki de öyle testi yaptık hamile kalcaz sanıyor bunlar. alt tarafı test ayol sihirli değnekle karıştırdılar herhal laelaelaelaelae

yawww kim yiyor kafayıııııı şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş klava: bakk geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr silkelenin kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa önümzüde uzun zaman var aaaaaaaaaaaa gençliğimizin baharındayızzzz bebekte yaparız kariyerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaa kızıcam bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bu bilinçle gidersek mazallah evlilikler biterr sakin olalım (kendimede diyom) fikfikleri görev olarak değil aşklan yapalımmmmmmmmmmmmmmm olacakkkkkkkkkkkkkkkkk birgünnnnnnn hayırlısıylaaaan inşallahhhhh sakinliğee sukunete davet ediyorumm siziii olumsuzlukları yasaklıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm topiğe darbeee yaptımmmm o kadannnnnnnnnn

Son düzenleme:
fikfiki duyunca hemen duygusal moddan cıktım ay ne fenayımmmm :))))))))))))))
ay evet bebekimmm ve senemimm cok gusel yazmıs. yazarken aglamıs bile cnm ya..

anaaaaaaamm darbe vaaaaaaaarr! KAAAAAAÇÇÇÇÇIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hoşgeldin çiçeeeeem gelir gelmez almışsın oklavayı eline :))))))))))

duygusalız valla mazeretimiz de var. gel sana da bir mendil vereyim :gitme:

ayyy şu ayça bir hamile kalsa da adamcağız biraz nefes alsa. fikfiklemekten adam eridi gitti yaw. yanarım yanarım enişteme yanarım :roflol:

: )))))))))))))))))))))))))))
evet ya cok zayıfladı kurudu gitti :)))))))))
napim şekerim ben daha yeni gelinim (sayılırım)

fortel miydi markası. kociş zavallım 2ay önce alıp gelmişti sonu hüsrandııııııı :))))))))))
ay aman hayırlısıııı :)))))))

çık bakem bu moddann hemennnnnnn bu bir emirdirrrr kaydirigubbakcemile3
canım benimm sarılamda sana kendine gel bakemmmmm :1hug:

ayy yirim senii bennn fikfikçii seniiiiiiiiii eferin sanaaaaaaaaaaaaaaa :1hug:

hehehhehe 2. afferimi aldımm!
5.afferimde madalyon isteremm ayın fikfikcisi diye tammm mıııııı ciciimm :)))
:hooray:

çık bakem bu moddann hemennnnnnn bu bir emirdirrrr kaydirigubbakcemile3
canım benimm sarılamda sana kendine gel bakemmmmm :1hug:

eheheheeeeeeee tamam çıktım!! laelaelaelaelae laelaelaelaelae
sarılman iyi geldi kuzuuumm, gel bende sana sarıllaam :1hug:

fikfiki duyunca hemen duygusal moddan cıktım ay ne fenayımmmm :))))))))))))))
ay evet bebekimmm ve senemimm cok gusel yazmıs. yazarken aglamıs bile cnm ya..
hahaaaaaaa seni küçük fikfikçi seniiiiiiiiii :hulya: sen ör başına kocişinin çorapppppp kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaamm darbe vaaaaaaaarr! KAAAAAAÇÇÇÇÇIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNN
sen kaç sennnnn ilk hedef sensinnnnn yakalancakkkk kaydirigubbakcemile
hoşgeldin çiçeeeeem gelir gelmez almışsın oklavayı eline :))))))))))

duygusalız valla mazeretimiz de var. gel sana da bir mendil vereyim :gitme:

hoşbulduk handem yaaa almıyom mendil falann yok ağlamak sizi kurtarmaya geldim bu moddann hayden silkelenelim hep birlikteeeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayyy şu ayça bir hamile kalsa da adamcağız biraz nefes alsa. fikfiklemekten adam eridi gitti yaw. yanarım yanarım enişteme yanarım :roflol:
hahaaaaaaaa yazık ona demiiiii

ayyy ateşim bilem çıkıyo sanki üşüyorum çünkü grip geliyorum mu dedi ne dedi :)))))))))

sen merak etme elemanlara dedim ben hazırlıyorlarrr sositososito

eheheheeeeeeee tamam çıktım!! laelaelaelaelae laelaelaelaelae
sarılman iyi geldi kuzuuumm, gel bende sana sarıllaam :1hug:

eferin sanadaaaaaaaaaaaaa işte budurrr benim taş hatunlarımmmmm işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gelecekte allahtan gidendeee allahtannnnnnnnnnnnnnn sukunetlen beklemekkk bizdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
heyttttttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nelerde dermişimmmmmm kaydirigubbakcemile3

çiçeeeeeeeeemm ben naaptım ki ilke beni yakalıosun mafoldumben
handeeeee dedğim gibi arkadaşaım bitkisel yöntemler kullan!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…