ay ablam benim msg atmıs bana ne yazmıs cok duygulandımmm!!!!!!!!
Sen dünyaya geldiğinde ben 6 yaşındaydım,daha dün gibi..Seneler çok çabuk geçiyor, tıpkı ilkokulu bitirip, üniversiteye başladığın yıllarda oldugu gibi..Sonrasında da, evlenip, kendi yuvana karışman... Senden önce annemi kutladım bugün, senin gibi b...ir kardeş verdiği için bize. Zaman, zaman kavga etsekte, birbirimizi anlamasakta "off ayça" dedirtsende, iyi ki doğmuş, iyi ki kardeşimsin..Seni Çok seviyorum, eşinle,bizlerler nice sağlıklı yıllara..Doğum günün kutlu olsun koca bebeğim...
mafoldumben utanmasam aglıcam simcikk! duygusal moda girdimmmmmmmmmmmm
ay bilmiyoorumm handeeee..şöööle sizin o taraflara mı gitsek caddebostana doğru ama senin için de kaçış olmaz o :)) bilmiyorum heryere gidebilirim çok içim sıkıldı bu ay( bi test yaptım ya kociş çok umutlanmış sanırımm.. üff adamıda ümitlendirdik iyi mi..hemen olcak sanıomuş o da
çık bakem bu moddann hemennnnnnn bu bir emirdirrrr kaydirigubbakcemile3napaaalım çiçeeeeeem duygusal moddayız şuann
bakın bana ben askla yapiyorum
daha 10 gün olmamıştır sanırım ya..8 gün falandır en fazla sanırsam.. ya şu çok erken gebelik testleri var ya döllenmeden 7 gün sonra sonuç veriyo. onlardan al ayçamm.ben düşünüyorum p.tesi alıyım yapiim die
çık bakem bu moddann hemennnnnnn bu bir emirdirrrr kaydirigubbakcemile3
canım benimm sarılamda sana kendine gel bakemmmmm :1hug:
ayy yirim senii bennn fikfikçii seniiiiiiiiii eferin sanaaaaaaaaaaaaaaa :1hug:
çık bakem bu moddann hemennnnnnn bu bir emirdirrrr kaydirigubbakcemile3
canım benimm sarılamda sana kendine gel bakemmmmm :1hug:
hahaaaaaaa seni küçük fikfikçi seniiiiiiiiii :hulya: sen ör başına kocişinin çorapppppp kaydirigubbakcemile3fikfiki duyunca hemen duygusal moddan cıktım ay ne fenayımmmm :))))))))))))))
ay evet bebekimmm ve senemimm cok gusel yazmıs. yazarken aglamıs bile cnm ya..
sen kaç sennnnn ilk hedef sensinnnnn yakalancakkkk kaydirigubbakcemileanaaaaaaamm darbe vaaaaaaaarr! KAAAAAAÇÇÇÇÇIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hoşgeldin çiçeeeeem gelir gelmez almışsın oklavayı eline :))))))))))
duygusalız valla mazeretimiz de var. gel sana da bir mendil vereyim :gitme:
hahaaaaaaaa yazık ona demiiiiiayyy şu ayça bir hamile kalsa da adamcağız biraz nefes alsa. fikfiklemekten adam eridi gitti yaw. yanarım yanarım enişteme yanarım :roflol:
fortel miydi markası. kociş zavallım 2ay önce alıp gelmişti sonu hüsrandııııııı :))))))))))
ay aman hayırlısıııı :)))))))
hehehhehe 2. afferimi aldımm!
5.afferimde madalyon isteremm ayın fikfikcisi diye tammm mıııııı ciciimm :)))
:hooray:
eheheheeeeeeee tamam çıktım!! laelaelaelaelae laelaelaelaelae
sarılman iyi geldi kuzuuumm, gel bende sana sarıllaam :1hug:
ayyy ateşim bilem çıkıyo sanki üşüyorum çünkü grip geliyorum mu dedi ne dedi :)))))))))
ayyy ateşim bilem çıkıyo sanki üşüyorum çünkü grip geliyorum mu dedi ne dedi :)))))))))