eferin sanadaaaaaaaaaaaaa işte budurrr benim taş hatunlarımmmmm işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gelecekte allahtan gidendeee allahtannnnnnnnnnnnnnn sukunetlen beklemekkk bizdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
heyttttttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nelerde dermişimmmmmm kaydirigubbakcemile3
kızlarr şu habere bakın!!!!!!!!!!
Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi. Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak
biz birine kalamıyoruz millet üst üste 2 tane bebek doğurcakkk
çiğdemim iyleşememiş mi ki
ayyy bi gün de süpürme beeee kuşum. hem bugün doğumgünün iş mi yapcaaaaaaaannnnn
düşük tehlikesi varmış yaa hala devam ediyor tehlike birde bulantılarından dolayı fenaymış keşke hamile olmasaydım diye depresif konuşuyor yaa çok üzüldüm inşallah kazasız belasız atlatır şu dönemii
yaa hamile kalsan bir derttt kalmasan bir dertttt herşeyin hayırlısı sağlıklısı kızlarr yaaa valla eksik dua etmiyelimm olsun olsundaa hayırlısı sağlıklısı olsunn canım arkadaşım neler yaşıyor şimdi yaa ne fırtınalar kopuyorr içinde