TabebekLerin sohbet yeri ;)

kadın olmak zor zanaatt yaaa vallaaa yol yakınken dönsemmii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

farkettiyseniz bu yazdıklarımın hiçbiri erkeklere dokunmuooo :)) hep olan bizee

kadın olmak her zaman zor zaten :)))))))

amaaan salalım çayıra mevlam kayıra. başka türlü geçmez hayat. mesela bugün bende temizlik var. annem de gitmiş dolaplarımı topluyor sağolsun. annem korkunç titizdir ben tam tersi. mutfak banyo temiz olsun gerisini hiç takmam :)))))))))))))))

çiğdemcim yumurtlamadan dolayı da olabilir bulantın belli olmaz..sen bugün test yapmadın diimi

olabilir tatlım 6 da yapcem acayipte çişim geldi zor dayanıyom vallaaa kaydirigubbakcemile3
sivilce çıkıyor bende yumurtlama dönemi yeni adetim oldu yaa buda kocaman dudak üstü burun altında varyaaa korkarsın görsennn kaydirigubbakcemile3 bakalım nolcak şekercimm ben akşam annemdeyim ama eve geçte olsa gidicez yazarım buraya bebek sonucu bugünde adaçayı içtim yardımcı olsun diyee yumoşlarımaaa hahaaa

bende öyle titizlenen bi tip değilim.. ama canım temizlik isterse o zaman sağlam yapıorumm..

benimde öyle mutfak ve banyoyaa ev kadını olsaydım ama diğer yerlerede el atardım hahaaa tozlu tozlu napim haftada bi silip süpürme fırsatım oluyor ama kociş o konuda yardım ediyor şimdi hakkını yemim adamcağızınnn ama mutfak ve banyoya yorgunluktan ölsemde acayip titizleniyorum delikafadulden

inşallah olucek bugüün çiğdemim :))
kızlar ben kaçarrr öptüm siziii..geç oldu artıkın

valla ben hiç silip süpürmüyorum ne yalan sööliiim. saolsun bir ablam var cuma günleri gelir yapar temizliğimi. ben de onun üstüne hafta arası mutfak banyo temizlerim o kadar. temizlikle aram yok. mesela toz almak ne kadar saçma. alıyorsun tozu iki dk geçmeden yerine konmuş tekrar. bana zahmet ona eziyet yani :)))))))))))))))))))))

senemim görüşürüz canım benim dikkat et kendine :))))))))))) opuyorumnanaktan

inşallah olucek bugüün çiğdemim :))
kızlar ben kaçarrr öptüm siziii..geç oldu artıkın

güle güle şekerparem yaaa bende çıkıcammmm birazdan çok yoruldum yaa
iyi bak kendinee haber ederim kızardımı kızarmadımı deyinnn opuyorumnanaktan

o ablayı banada yolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

eheheh valla sen iste yeter çok severim çok iyi kadındır :))))))))

ben de uyumak üzereyim. dün bir de erken yattım ne iş bu anlamadım. kıışşşşt grip kışşşşt

gripten ziyade tatlım mevsimler değişiyor yaa soğuklar geldi bünye buna alışmaya çalışıyor işte tehlikeli yani kışın biliyorsun soğuk sıkı sıkı giyiniyon ama bu ara mevsimlerr adamı hasta eden asıl ben kışın hasta olmam meselaa lahan gibim giyinirim ama şimdi kalın giyinsen bi dert ince giyinsen ayrı bir dertt yanii dikkat etmek gerek tatlım yaa

çok çişim geldi yaaaa 6ya kadan nasıl dayancam şimdi yapsam olmazmııııııı

bugün ben kalın giyindim aslında ama şimdi de sıcak bastı offff. bir arası yok hiç sevmem böyle belirsiz havaları. ama uyumak istiyorum sadece o kadar :)

ben de çişten çatlıcam. en son 16.15 de yaptım. şimdi yapamam. eve gidince bile kaç saat beklicem. eve kadar tutabilsem o bile kardır :))))))))) dayan çiğdoooş az kalmış senin.

ben de çişten çatlıcam. en son 16.15 de yaptım. şimdi yapamam. eve gidince bile kaç saat beklicem. eve kadar tutabilsem o bile kardır :))))))))) dayan çiğdoooş az kalmış senin.

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bunları gelsin velett birbir anlatcemmm her biri için poposunu ısırcammmmmmmmmmmmmmmmm

anlat teyzesi anlat. ısır poposunu da bol bol :)))))))))))))) ben de aynılarını seninkine anlatcam sidik sararttık sizin için edepsiz sıpalar diycem onlara :))))))))

Allah ın izniyle bir gelsinler de :))))))

ben de yavaş yavaş toparlanıyorum çiğdoşum. akşama girmeye çalışırım yine. hepinizi çoook öptüm.

ayçam gelemez herhalde. tekrar nice senelere diyorum sana ayçaaaaam bebeğin bu yaşında evinizi şenlendirir inşallaaaah

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…