ya hamile kalana kadar çekmediğimiz dert kalmıo sonra hamile kalıoruz içimiz dışımıza çıkıo psikolojimiznde bozulması üstüne, doğuruyoruz bi daha uzuuuuuuuuuuun bi süre uykusuzluk..nedir bu çektiğimiz beeee
çiğdemcim yumurtlamadan dolayı da olabilir bulantın belli olmaz..sen bugün test yapmadın diimi
kadın olmak her zaman zor zaten :)))))))
amaaan salalım çayıra mevlam kayıra. başka türlü geçmez hayat. mesela bugün bende temizlik var. annem de gitmiş dolaplarımı topluyor sağolsun. annem korkunç titizdir ben tam tersi. mutfak banyo temiz olsun gerisini hiç takmam :)))))))))))))))
inşallah olucek bugüün çiğdemim :))
kızlar ben kaçarrr öptüm siziii..geç oldu artıkın
valla ben hiç silip süpürmüyorum ne yalan sööliiim. saolsun bir ablam var cuma günleri gelir yapar temizliğimi. ben de onun üstüne hafta arası mutfak banyo temizlerim o kadar. temizlikle aram yok. mesela toz almak ne kadar saçma. alıyorsun tozu iki dk geçmeden yerine konmuş tekrar. bana zahmet ona eziyet yani :)))))))))))))))))))))
ben de çişten çatlıcam. en son 16.15 de yaptım. şimdi yapamam. eve gidince bile kaç saat beklicem. eve kadar tutabilsem o bile kardır :))))))))) dayan çiğdoooş az kalmış senin.