TabebekLerin sohbet yeri ;)

ya kızlar erken hamilellik belirtileri diye bi topic vardı..ben orda belirti göremediiim :)

ya özür dilerim detaya girmek falan diildi aslında niyetim. ben niyetliyim tabi ama iyi niyetli :gitme:

yavriiiiii sen niye alındın şimdiiii ayol ben senem takmasın diye dedim onu o zaten buldu işin kolayı bak bu testler tamm ona göre sen bizi düşün biziiiiii böle giderse tolpuca soğuyup istifa etcez fikfikten ayol

yavriiiiii sen niye alındın şimdiiii ayol ben senem takmasın diye dedim onu o zaten buldu işin kolayı bak bu testler tamm ona göre sen bizi düşün biziiiiii böle giderse tolpuca soğuyup istifa etcez fikfikten ayol

ehehe alınmadım ayol çaktırmasana kapris yapıyoruz burda beni accık sevip okşayın diye :1hug:

bence de soğuycaz işin kötüsü adamları da soğutcaz sonra seyret cümbüşü :roflol:

senem benim regl 27 eylül yani pazarrrr günüüüüü ama ben mesela geçen ay çookk daha ümitliydim bu ay hiçççç burda olmadım sürece aklıma bile gelmiyo walla sanırım bu akrobatik hareket mevzuu benim ümitlerimi çook yıktı mafoldumben

ayhhh düşünmek bile istemiyorum önce adamların tepesinden inmeyerek soğut sonrada ısıtmaya çalış ( bu ısıtma kısmına siz başka bir kelimede koyabülürsünüzzzz :))))

ya kızlar erken hamilellik belirtileri diye bi topic vardı..ben orda belirti göremediiim :)

valla senemim o belirtilere falan bakmamak lazım bence zaten. ben de bugün baktım ne var ne yok diye. ama hıçkırsalar hamile miyim acaba durumuna dönmüş. bence o kadar belirti aramamak lazım. belirgin olanlar, kasık krampları, halsizlik, adet gecikmesi. başka birşeye takılmamak lazım herhalde...

akrobat hatunum benim.. sağlık olsun canım hiç belli olmaz ama eğer bu ay olmazsa da kulağına küpe olmuş oldu bi daha fazla akrobatik oma baccccııımm lmaz:

valla siboşum benim de umutlar gitti birdenbire biliyorsun. ne oldu anlamadım. bir sabah uyandım benim umutlar firar yani öyle :))))))) anlamsız birşey. Allah bilir demek lazım :)

o topicte belirtiler nerde yazıo ben onları bile göremedimm ( zaten belirtilerin herkeste değiştiğini düşünüyorum ben.. çünkü herkesin adet öncesinde yaşadığı belirtiler farklı.. e hamiş olduğunun belirtisi de adetle aynı olduğuna göre sanırım herkeste değişir. tabi yanılıyor da olabilir. :hulya:

bence gayet doğru düşünüyorsun senemim.

ben mesela regl olmadan 2 hafta önce göğüslerim dolgunlaşmaya başlar (yumurtlamadan hemen sonra) uçları acır ve regl olmadan 1 - 2 gün önce de geçer acıları ve dolgunluğu. yine regl den 2 gün önce iştahım kesilir midem garip olur. ilk günümde genelde sancılı geçer.

o saydığın belirtilerin hiçbirini ben yaşamıyorum mesela adet öncesinde

benim bacaklarım sızlar adetten bikaç gün önce ve başım çok ağrır..hiiç kasık ağrılarım olmaz o yüzden regl olduğumu zor anlarım.

ayy onu nasıl unutmuşum tatlım ensem zonklar 1 gün önceden ve ilaçlarla geçmez sersem gibi olurum. ama neyse ki geçen ay ağırmadı :))))))))

baş ağrısı deli eio beni sadce..diğerleri çok hafif olduğu için sıkıntı yaratmıo.. inşallah bu ay hiçbirimizin ne ensesi zonklar ne bi tarafları ağrır :))))

eheheh inşallah yavrrriiii hepimiz bu ay hamile kalmışız bir de. valla var yaaaa iş yerinin terasına çıkıp çıplık atmayan ne olsuuuuuunnn :))))))))))))

valla bütün beşiktaşa duyurmazsam gelin dövün beni klava: :)))))))))))))

anaaam kıyamam ben ona..çiçeeeemmmmm Allah kolaylık versin canım benim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…