TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayy hapşır hapşır bir hal oldum. bugün keyfim de yok nezle mi oluyorum ne

canım dikkat et kendine!! grip salgını varmışş. koru kendini. bi de toplu taşıma araçlarını kullanıyoruz ya biz o yüzden çok çabuk hastalanırım bende

ofiste koro halinde hapşırıyoruz iyi miiii :))))))) biri bitiyor diğer başlıyor. mikrop yuvası olduk ayol :)

canım dikkat et kendine!! grip salgını varmışş. koru kendini. bi de toplu taşıma araçlarını kullanıyoruz ya biz o yüzden çok çabuk hastalanırım bende

ayy aynen ben de buluttan nem kaparım. ama evlenince böyle oldu canım biliyor musun. evlenmeden önce senede bir grip olurdum şimdi neredeyse her ay bir kırgınlık yaşıyorum. bence de hep toplu taşımadan oluyor :))))))) evlenmeden önce babam işe bırakır dönerken de o alırdı. işte eller baba gibi olur mu hiç :))))))))))))))))))))))

anaaaaam salgın başlamışş sizdee :)) sakın ilaç alma emiii kuzum..sabret. ıhlamur adaçayı falan iç..

ahahaha aynen handeeeee!!! evlendikten sonra bööle oldum bende.. ana evinde el bebek gül bebek durumndayız tabi.. benm babamda öyleydi. üniversiteyi bursada okudum evimize 1-1.30 saat uzaklıktaydı ilk bir ay cuma günleri aldı yurttan p.tesi okula bıraktı :)) zaten hep derlerdi ki baban seni ünv.ye yollamaz :)biraz kıskançtır sağlosun :))

ahahah aynen senemcim yaaa benim de babam öyledir. hatta ben evlenirken babamın arkadaşları aaaa hande 30 yaşına mı girdi dediler. babam 30 undan önce vermem diyordu da :))) neyse 26 verebildi yoksa turşumu kurcaktı :)))))))))))))))

ilaç içsem nolcak kuzum bu ay benden iş çıkmaz :))))))))

ahahaah özellikler kız babaları böyle demek ki.. babam evlenmek istediğimi söylediğimde annemde dahil evde kimseyle konuşmadı.. 15 gün boyunca. ne hissediyorlar bilemiyorum ya.
ilaç içme çünküm daha hiç bişey belli değil canımcım
ayrıca bu ay benden de bi cacık olmaz..azönce dayanamadım yine ov.testi yaptım çooook silik çıktı..yani artık kesinleşti bende de bişey yok!! artık tek umudum ayça..

evet canım sanırım kız babalarının durumu farklı oluyor. ben babama evlenmek istiyorum dediğimde dur bakalım acaba ben senin evlenmeni istiyor muyum bu teklifi bir düşüneyim demişti :)))))))) benim eşim de kız olsun istiyorum ama korkuyorum der hep :) çatlak şey şimdiden psikolojisi değişti :)))))))))

geldim kuzularım...
yazılarınıızı okuyordumm.

gel kuzum gel. bizim topic in umudusun bu ay ayçaaaam :)

üfffffff kızlar yaaa birden bi sıkıntı düştü içimeee şööleee kaçasııım var buralardannn

bana umut baglamayın yaa . ben kendimden hiç umutlu degilim.
daha kociş ameliyat olalı 3ay olucak ekimin 2snde test yaptırcaz ona.
sanmıyorum ben bünyem şaştı bence ondan böyle cıkıyo :)
insallah sizlerden alırız hamis haberlerinii i:)

Kendinize gelin ya. ne bu umutsuzluk modları? klava:

ayyy valla günümüz yaklaştıkça hepimize bir kasvet çöktü kıslar farkında mısınız? bir umutlu yok aramızda. hepimiz içten içe acaba diyoruz ama kendimize konduramıyoruz. geçen ay olsa ne yalan söyliyim içimde hep evet oldu galiba hissi vardı. bu ay hiç yok

nereye kaçalım senem ben de geliyorum :))))))))))))

ay noldu ne biliyim çook sıkıldım artık ben yaa...bu 6. ayım artıkın fenaaaaallık geldi..takmıycam diyorum hep aklıma geliyo.. daraldım vallaaaa ((((((((( tabii çiğdemin yanında benmkisi hiiç ama ne biliyim ağlayasım var fenee halde mafoldumben

ay ablam benim msg atmıs bana ne yazmıs cok duygulandımmm!!!!!!!!

Sen dünyaya geldiğinde ben 6 yaşındaydım,daha dün gibi..Seneler çok çabuk geçiyor, tıpkı ilkokulu bitirip, üniversiteye başladığın yıllarda oldugu gibi..Sonrasında da, evlenip, kendi yuvana karışman... Senden önce annemi kutladım bugün, senin gibi b...ir kardeş verdiği için bize. Zaman, zaman kavga etsekte, birbirimizi anlamasakta "off ayça" dedirtsende, iyi ki doğmuş, iyi ki kardeşimsin..Seni Çok seviyorum, eşinle,bizlerler nice sağlıklı yıllara..Doğum günün kutlu olsun koca bebeğim...

mafoldumben utanmasam aglıcam simcikk! duygusal moda girdimmmmmmmmmmmm

ay bilmiyoorumm handeeee..şöööle sizin o taraflara mı gitsek caddebostana doğru ama senin için de kaçış olmaz o :)) bilmiyorum heryere gidebilirim çok içim sıkıldı bu ay ( bi test yaptım ya kociş çok umutlanmış sanırımm.. üff adamıda ümitlendirdik iyi mi..hemen olcak sanıomuş o da

ben zaten fena halde takıntılı bir insanım. buna da taktım şimdi. Allah sonumu hayır etsin. düşünmicem desem de aklımdan çıkmıyor. zaten günü burada bunu konuşarak geçirmemden belli değil mi :) iyi ki varsınız tek başıma kafayı yerdim yaaaw

eveeeett çok güzel yazmışş...benim kardeşim de hep böyle duygusal şeyler yazar bana((
ay noooluyo bana çok duygusallaştım ayh resmen ağlıorum yaaaaaaaaaaaa (((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…