TabebekLerin sohbet yeri ;)

eferin sanadaaaaaaaaaaaaa işte budurrr benim taş hatunlarımmmmm işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gelecekte allahtan gidendeee allahtannnnnnnnnnnnnnn sukunetlen beklemekkk bizdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
heyttttttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nelerde dermişimmmmmm kaydirigubbakcemile3

hakkatenn ne latfı beeeee vereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kışşşt grip kışşşştttt :))))))))))

bişi olmaz alıştım ben iki gün falan halsiz yapıyor sonra geçiyor kendi kendine. ben ilaç kullanmam pek zaten ağrı kesici dışında.

ayyy bi gün de süpürme beeee kuşum. hem bugün doğumgünün iş mi yapcaaaaaaaannnnn

ben de sık ilaç kullanmamaya çalışırım..başım ağrıdığında 6-7 saat sabrederim baktım geçmio anca o zaman içiyorum..
Allahtan h.sonu geldi handecim yatar dinlenirsin bişeeecik kalmaaz

kızlarr şu habere bakın!!!!!!!!!!

Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi. Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak

biz birine kalamıyoruz millet üst üste 2 tane bebek doğurcakkk

aynen ööle kuşum. dinlenirim geçer inşallah. bir de şöyle bişi var, moral olarak bozuksam hasta olurum ben. aile dostu bir dr teyzem var ona da aynısı olur. moral bozuk olunca c vitamini almak lazım der hep. ne komik di mi :))))))))))

düşük tehlikesi varmış yaa hala devam ediyor tehlike birde bulantılarından dolayı fenaymış keşke hamile olmasaydım diye depresif konuşuyor yaa çok üzüldüm inşallah kazasız belasız atlatır şu dönemii

yaa hamile kalsan bir derttt kalmasan bir dertttt herşeyin hayırlısı sağlıklısı kızlarr yaaa valla eksik dua etmiyelimm olsun olsundaa hayırlısı sağlıklısı olsunn canım arkadaşım neler yaşıyor şimdi yaa ne fırtınalar kopuyorr içinde

kızlarr şu habere bakın!!!!!!!!!!

Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi. Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak

biz birine kalamıyoruz millet üst üste 2 tane bebek doğurcakkk

e yok artık bu kadarına da peessss. biz beceriksiziz o zaman canlar :))))))))))

haklısın çiğdemim çook.. hamile kalmak zor. hamile kaldıktan sonra sağlıklı bi süreç geçirmek de zor..
inşallah bir an önce geçer sıkıntısı..

düşük tehlikesi varmış yaa hala devam ediyor tehlike birde bulantılarından dolayı fenaymış keşke hamile olmasaydım diye depresif konuşuyor yaa çok üzüldüm inşallah kazasız belasız atlatır şu dönemii

yaa hamile kalsan bir derttt kalmasan bir dertttt herşeyin hayırlısı sağlıklısı kızlarr yaaa valla eksik dua etmiyelimm olsun olsundaa hayırlısı sağlıklısı olsunn canım arkadaşım neler yaşıyor şimdi yaa ne fırtınalar kopuyorr içinde

yapma be canım. devam mı ediyormuş tehlike. zaten doğurana kadar bir rahat yok. aslında doğurunca da öyle. çocuk işine karar verildiği andan itibaren huzurlu hayata bye bye demek gerekiyor herhalde.

inşallah tehlikeyi atlatır da bir an önce hamileliğinin tadını çıkarmaya başlar tiff

yap bakalım temizliğini hijyen perisi. misafirlerin varmış akşama artık durmazsın sen balerina cif gibi :))))))))))))))

inşallah kızlar yaaa ben yatarken dua ediyom hepimize
midem bulanıyor benimdee yaaa üşüttümmü nee amann hasta olmuycammmmmmm

ya hamile kalana kadar çekmediğimiz dert kalmıo sonra hamile kalıoruz içimiz dışımıza çıkıo psikolojimiznde bozulması üstüne, doğuruyoruz bi daha uzuuuuuuuuuuun bi süre uykusuzluk..nedir bu çektiğimiz beeee

ooh ohh temizlikk delisi seni hergün evmi süpürüyon kız sennnnnn

hoş bende evde olsam bende öyle yapardım bende çok takıntılıyım taa varya buzdolabına kolayı yoğurdu falan yıkmaadaan koymuyorum yumurtaları kapalı bi kapta koyuyorum yaaa elimde dometos kociş dalga geçiyor benlee gücüm yetseee zamanım olsa daha neler yapcamdaa :)))

çiğdemcim yumurtlamadan dolayı da olabilir bulantın belli olmaz..sen bugün test yapmadın diimi

X