TabebekLerin sohbet yeri ;)

ben onu bunu anlamam nedense bu ay ayçadan bekliyorum ben vede hala haftaya biri müjde verecek diye bekliyorum erdimmi naptımm

aboow!! insallah cnmcımmm. :))

valla büyük söz etmişsin umarım haklı cıkarırım seni :)))))

amaniiiiin siboşum bir konuştu pir konuştu haydi hayırlısı olsun inşallah. ben de hepinizden umutluyum nan :))))))))))))

heyt bee! bumudur budurrrrrrrrrrrrrr :))))))
bu gazla ben durmadan fikfik yaparımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ermiş sibeelll... inşallah yaa bari birimiz olsun hamişşş!!! bencede ayça en olasılığı yüksek gibi görünüyor..

nedenmis o cicim derken altta gördüm verdigin cevabııı uyuss örtmennimmm delikafadulden
insallah ya kalsak da hangimiz kalırsa kalsın sorun degil gruptan birisi bile olsa razıyımmm:))

kızlar çok iş var ben biraz zor eve giderim çıkıyorum iyi bakın kendinizeeee

ay cnmmm optum senii kolay gele mckks.

evet nedense herkesin aklında bir ayça var ama bunun sırrı ne :)))))))))))))

sıırrı ne mi!!!!!!!!!!! bööööööööööööööö :lepi:

fazla fikfikten olsa gerek :))

fikfiklein zinde kalınnnnnnnn
:lepi: hahahahah klava:
gayet mümkün :))))))))))))

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
anam ayçaaam gelmiş. gel bakem buraya küçük fikfikçiiii

geldimmmmm :1hug:

o okumakla yetinio galiba bugün.. keyfi yok herhal

yok anam cvp veriyorum hepinize tek tek :)
ayçaaa bu ayki favori sensin yaffrrruuu hadi bakalım :)))))))

evet baksanıza herkezin dilinde benim ayolll :asigim:
isaka bir yana da insallah hepimiz dogururur peşpeşeeee ohhh lülülülülülü

bende sbhtan beri burdayım sizin yuzunuzden cif ballerinligimde gitti ayolll. uykuda uyuyamıyorummmm klava: sbhn köründe hortluyorum buraya geliyorumm klava: Çok üzgünüm çoook
hıhh !! bn geldim sen gidiyosun demek öyle olsunnn..
siz yoksanız bende durmam buralarda..
evet ask-ı memnu var ve aynı zaman da kurtlar vadiside var aksi gibi ikiside cok guzel ve ask-ı memnuda super seyler oluyor napcamı sasırdımm kaydirigubbakcemile3
hadi optum bebem senide...mckks opuyorumnanaktan
ümidimizz AYÇA!!!

:lepi: :lepi: :lepi:
benim ümidim hepinizsiniz bebelerimm!!!

heh sende gidiyon buyur burdan yak! ben kaldım bir basıma :))
tamam ablacım senide opuyomm opuyorumnanaktan
dikkat et kendine.
bu arada airman daha yeni kargoladı ürünümü yarına gelse bari taaa amasya merzifondan geliyoooo öyle yazıyo laelaelaelaelae

sibel de varla yok arasında ztn. neyse hadi bende gttim opuyorumnanaktan

hehehe aklıma bişi geldi kimse siboş demiyor ama siboş hamiş çıkarmış ahahahaha :) valla ben şüpeleniyorum siboştan o hamiş olabilir az günü de kaldı haydi bakalım :))))))))))

Keske olsaaaaaaaaaaaa süper olur.
evet ya bana niye böyle umut baglıyorsunuz siz bakıyımmm :))))))
ummadık tas bas yararmıs sibelcikte oyle yararmıs kafalarımızı gorursunuz

yaaa ben daha burdayım ayooooool :)

ayçam senin testin bitmiş miydi ki??? bir tanecik bile kalmadı mı yaniiiiii?

yaaa ben daha burdayım ayooooool :)

ayçam senin testin bitmiş miydi ki??? bir tanecik bile kalmadı mı yaniiiiii?

ıı ıhh..
sonuncusunu bugun kullandım.
uyus adam sallandı sallandı öyle yolladı.
ne zaman elime ulasır'a baktımda 24 saat dedi. yarına gelir herhalde.
yarın sıvı alımıma ve wcme dikkat etmem lazımm.
aboww test gelecek bekleyecem diye de altıma falan koyuvermessem iyidir kaydirigubbakcemile3
ben yumurtladım bitti diye onemsememiştim aslında yapmıyordum bile de iyki yapmısım baksanıza cıktı kırmızılar.

valla eğer yumurtladın bittiyse ve tekrar kızardıysa kesin hamilesin canım. ama daha yumurtlamadın da şimdi yumurtluyorsan onu bilemem:uhm:

yaaa ayçam senin şu pembe test çizgilerin kaçıncı sayfadaydı bir daha bakayım ben ona ???

ayh kuzum hatırlamıyorum ki kacıncı sayfaydı kim bilir nerdeeee :) bulabilirsem eger link atarım sen hatta demiştin ki yarına kızarıcaksın. bende sana demiştim ki, böyle demiştin gecen ayda ertesi gun kıpkırmızı olmustum.
kuzum senin yakaladıgın cizginin aynısıydı işte.cook silik degil bariz belli ama pembee
ama ilginc degil mi normalde düzgün regl olan birisi gecen ay yumurtlama gunlerinde kızardı. bu ayda kızarır gibi oldu pempe pembe devam etti. sonra taaaaaaaaa21.günde kıpkırmızı cıktı karsıma :)
yeni yumurtluyorum bence bebişimmm :)

alla alaaaaa bi gittim gözler bana dönmüş ayoll olsa keşke ama ben gerçekten hiççç ümitli değilim dediğim gibi regl belirtilerimde başladı olursa en büyük süpriz bana olur bayılırım burda heralde akannehir
evet topun ağzında ben varım yine önümüzdeki ay bikaç gün günlerinizin geri gelerek bana eşitlenmesini diliyorum kıslarrrrrr vee malesef bende çıkıyorum zaten bi tek ayçam kalmış bende onu öperim sadece :dilcikar: iyiakşamlarrrrr

insallah kusummmmmm hamissindir :)
bende gitmiştim aslında ama geldim şimdi bakıyım diye gelen giden olmamıs senden hariç.
kızlar sol kasıgımda inanılmaz bir agrı var. ay ben kesin üşüttüm varya. cok usuyorum ztn ellerim ayaklarım buzz resmenn...her gören sana ne oldu böyle diye soruyor. yüzüm gözüm solgunmuş ruhh gibiymişim.

ayh kızlar kasıklarım cok fena agrıyoo.
regl olucam sanırım belimde cok fena agrıyo.

Son düzenleme:
günaydın taş hatunlarım benimmmmmmmmm

kızlar dün test yaptım yaa ilk defa biraz koyu silik oldu silik ama diğerine yakın bayağı bi çok heyecanlandım yaww dün adaçayı içmiştim acep ondanmııı yoksa yumurtlamam olacakmı bugün yarın ayy çok zevkli dün fikfik olamadı anamda kaldım kociş evdee hahaha artık bu akşammm inşallah fikirderiz

bugün işyerinde çok iş var iki kişiyiz burda diğer kız beli tutulmuş gelmiycek çıldırıcammmmmmmmmmmmmmmm aylardır iş yoktu adam gibi beli tutulcağı tuttuu yaa olamaz böyle bişey tekim ondan çok yoğun olcam yarında kuzenim evlencek bi ay sonra evini derlmeye gidicez gelin evi yapcez oof yanii olayaaa bakınn benim yumurtlama zamanım veeeee çok kalabalık bi durummm söz konusu neyse hayırlısı bebeklerrr öpüyorum sizi çayımı neyim içene kadar buralardayım

günaydın canlarım hayırlı cumalar olsun hepimizeeeee :))))))))

ayçaaam nooldu sana kuşum yaaa. acaba sen hamile misin nesin ben bu belirtileri hep ona yoruyorum ama ne diyim sanki 10 tane doğurdum da belirti biliyorum gibi konuşuyorum sürekli :))))))) valla erken hamilelik belirtileri topic inde hep senin anlattığın belirtiler var ama hayırlısı....

çiçeeeem sen sanırım yakın zamanda yumurtlarsın. inşallah iki arada bir derede fikfiklemeye vakit bulursunuz :)))))) kolay gelsin kuşum şimdi tüm işler başına kaldı demek hay Allah....

bu arada ben korkunç şiştim çenemde de sivilcem çıktı. hiç olmayan umudum iyice kaçtı anlayacağınız. belki erkenden regl olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…