TabebekLerin sohbet yeri ;)

fizik okudum tatlım yaa bizim branşta biliyon dahada zor az aldıklarındannn
senin için çok sevindimmm ama çıtır öğretmennnimm benimmmmm

hımm.. haklısın çiğdemcim. fizik ataması zor oluyor gerçekten. sağlık olsun belki şuanki işin daha hayırlıdır senin için..

ben onu bunu anlamam nedense bu ay ayçadan bekliyorum ben vede hala haftaya biri müjde verecek diye bekliyorum erdimmi naptımm

amaniiiiin siboşum bir konuştu pir konuştu haydi hayırlısı olsun inşallah. ben de hepinizden umutluyum nan :))))))))))))

ermiş sibeelll... inşallah yaa bari birimiz olsun hamişşş!!! bencede ayça en olasılığı yüksek gibi görünüyor..

evet nedense herkesin aklında bir ayça var ama bunun sırrı ne :)))))))))))))

ayh kopup duruyorum sohbetten yaaaaaaa :eek:lmaz:
demek fizik örtmenisin he çiğdem ablacımmm.
cok zor atamaları ya:KK43: halamın ogluda fizik örttmeni ama yapamıyor işte atama olmadıgı için.
bana da arkadasım sözleşmeli olarak örtmenlik yap diyor ama ben yok yapamma diyorum herkez yapamaz cunku. Tamam cocukları cok seviyorum ama bana göre degil :)))) deliriveririm vallahi :)))))))
bende kendime uygun meslegi sectim işletme okudum suan evde karpuz buyutuyorum orası ayrıı kaydirigubbakcemile3
napıyım ama yaaa kafama göre iş bulamıyorum. benim begendiklerim beni begenmiooo, beni begennenleri de ben begenmiyorum höh.
aslında işime de gelmedi degil caktırmayın ev ve iş cok yorucu oluyordu. bi geliyodum 12de oturuyordum popomun ustune ondan sonrasıda ztn yat uyu. kocisle ztrn birbirimizi o zaman hiç goremezdik kihihiih:I))))))

kızlaaarr ben çıkıyorum.. çok ağrıo bacaklarım bi yatayım azcık.. 4 saattir burdayım :))
sen hoşgeldin ayçammm! bana güle güleee..bu akşam aşkı memnu var.. ama uyurum hemenn gibi gelio..yarın sabahın köründe kalkıcam :KK43:(( hepinizi çoook seviyorum bacılar ve çook öpüyorum!

görüşürüz senemiiiiiiimmmmmmmm. dikkat et kendine kuzuuum opuyorumnanaktan

bu arada ben de birazdan çıkarım. akşam eşim mesaideymiş ben de annemlere gidicem. ordan girebilirsem girerim olmazsa sabaha görüşürüz inşallah :)

X