Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
handeeee geldimmmmm
ovulasyon testine gerek yok cnm akşam can sıkıntısından gebelik testi yaptım hiççç bişeyyy yokkkkk
günaydın canlarım hayırlı cumalar olsun hepimizeeeee :))))))))
ayçaaam nooldu sana kuşum yaaa. acaba sen hamile misin nesin ben bu belirtileri hep ona yoruyorum ama ne diyim sanki 10 tane doğurdum da belirti biliyorum gibi konuşuyorum sürekli :))))))) valla erken hamilelik belirtileri topic inde hep senin anlattığın belirtiler var ama hayırlısı....
çiçeeeem sen sanırım yakın zamanda yumurtlarsın. inşallah iki arada bir derede fikfiklemeye vakit bulursunuz :)))))) kolay gelsin kuşum şimdi tüm işler başına kaldı demek hay Allah....
bu arada ben korkunç şiştim çenemde de sivilcem çıktı. hiç olmayan umudum iyice kaçtı anlayacağınız. belki erkenden regl olurum...
günaydın taş hatunlarım benimmmmmmmmm
kızlar dün test yaptım yaa ilk defa biraz koyu silik oldu silik ama diğerine yakın bayağı bi çok heyecanlandım yaww dün adaçayı içmiştim acep ondanmııı yoksa yumurtlamam olacakmı bugün yarın ayy çok zevkli dün fikfik olamadı anamda kaldım kociş evdee hahaha artık bu akşammm inşallah fikirderiz
bugün işyerinde çok iş var iki kişiyiz burda diğer kız beli tutulmuş gelmiycek çıldırıcammmmmmmmmmmmmmmm aylardır iş yoktu adam gibi beli tutulcağı tuttuu yaa olamaz böyle bişey tekim ondan çok yoğun olcam yarında kuzenim evlencek bi ay sonra evini derlmeye gidicez gelin evi yapcez oof yanii olayaaa bakınn benim yumurtlama zamanım veeeee çok kalabalık bi durummm söz konusu neyse hayırlısı bebeklerrr öpüyorum sizi çayımı neyim içene kadar buralardayım
opuyorumnanaktan İYİKİ DOĞDUN AYÇAAAAAAAAM opuyorumnanaktan
inşallah yeni yaşında anneliği de tadarsın canım benim. eşinle, ailenle ve tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl dilerim sana ayçaaaaam. seni çoook seviyorum :asigim: . nice senelere :1hug:
iyiki doğdun ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyiki doğdun ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyiki doğdunnnn iyiki doğdunnnnnnn iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnn
ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
duygusal tosbaaaam benim gel bi öpiyim seni küçük kardeşşşşş Şeniz
ayhhh bende duygulandım bakkk :sinifsinif:
sen niye kalktın yine sabah sabah doğumgünü çocuğuuu yinemi uyku tutmadı