bu arada hande verdiğin o patates tarifin ben de çok yaparım..dondurulmuş patatesle hiç yapmadım ama çook beğeniyorum tadını ve çok doyurucu oluo..hele bi de ketçap mayonezz ooohh süper :)))
amannnnn yakalanmamam lazım kıslarrrr şşttt aramızda hala dolaşıyo buralarda asabiyiz birazz neyseee senemim ay hiç halini hatrını soramadım senin ama okuyorum cnm ne mutlu sana sevdiğin bi işin var çokta güsel bi iş ayrıca sizi seviyoruz örtmenimmmmm
amannnnn yakalanmamam lazım kıslarrrr şşttt aramızda hala dolaşıyo buralarda asabiyiz birazz neyseee senemim ay hiç halini hatrını soramadım senin ama okuyorum cnm ne mutlu sana sevdiğin bi işin var çokta güsel bi iş ayrıca sizi seviyoruz örtmenimmmmm
ehehe dikkat et bacım.
hal hatır sormana gerek yok bacımm ben evde oturuyorum siz iştesiniz..çalışmanıza bakın siz..
evet güzel bi iş hele bayanlar iiçin.bak oturuyorum evde 13.30 dan beri yemeğimde hazır,tembellik yapıorum :) bende sizii seviyoruuuuuuuumm!!!!!!!!!!! opuyorumnanaktan
benim babam da çok demişti öğretmen ol diye senemim ama benim öğretme kabiliyetim olmadığı için olamam dedim :)))))))))
ama süper bir meslek bayanlar için valla özendim sana kuzuuuum :))))
ben de ben de sizi seviyorum :asigim:
benim babam da çok demişti öğretmen ol diye senemim ama benim öğretme kabiliyetim olmadığı için olamam dedim :)))))))))
ama süper bir meslek bayanlar için valla özendim sana kuzuuuum :))))
ben de ben de sizi seviyorum :asigim:
bende istedim ama bi tanamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en sonundaaaaa dedimki artık isteseler bile yapmammmm hahaha çok uğraştım ama olmadı olmadıı
senem ne öğretmenisin kuzum sennn
yapardın be kuzuum niye yapamayasın.. ne çeşit öğretmenler var bi görsen!sen havada karada yapardın..burdaki herkes yapabilir ama tek şart sevmek.. sevilmeden yapılıcak meslek değil. malzeme çocuk olduğu için..
siz doğurun bacılarım ben çocuğunuzun öörtmeni oluruum!! kendi ellerimlen okuma yazma öğretceem onlara :)))))))))))
yapardın be kuzuum niye yapamayasın.. ne çeşit öğretmenler var bi görsen!sen havada karada yapardın..burdaki herkes yapabilir ama tek şart sevmek.. sevilmeden yapılıcak meslek değil. malzeme çocuk olduğu için..
siz doğurun bacılarım ben çocuğunuzun öörtmeni oluruum!! kendi ellerimlen okuma yazma öğretceem onlara :)))))))))))
gene geldim inşallah yine basılmam ay bi rahat duramadım burda bugün yaaa
e sen ünv.de öğretmenlik mi okudun bacıım?? atanmak zor gerçekten şu kpss denen illetten dolayı..bende bayaa çalıştım da öyle kazanabildimm
ben sınıf öğretmeniyim. 4. yılımı çalışıyorum tazeyim bu işte yanii :kedi:
çiçeeeeem al canım tarif aşağıda :))))))))))
bu arada şekerim sana bir tarif. al superfresh hazır kızartmalık patatesleri (elma dilim seviyorsan elma dilim olanını al. istersen uğraşırım diyorsan patatesleri hazır alma kendin kes:))) . biraz yağla hepsini. baharat seviyorsanız kekik, kimyon, pul biber biraz da karabiber ve tuz ekle. yağlı kağıtla kapladığın fırın tepsisine diz. sonra da 250 derecelik fırına at yarım saat kadar beklet. hem kızartmadan daha hafif oluyor, hem de ortalık yağ kokmuyor :))))))))))
ya canım iltihabın olduğunu nasıl anlıyorsun ki .... hemen böyle düşünme bence...