TabebekLerin sohbet yeri ;)

siboşşşşuuuuum kuşum sesin çıkmıyor senin ne zamandır. dün de fasulye ekmeye gittin bizi bırakıp, yoksa yine mi gittin (((((((((((((

ayçaam test gelir gelmez yap ama gebelik değil ovulasyonu yap. gebelik varsa da çıkmaz daha erken.

çıkmaz mı gebelik ?
tamam gelsin yaparım gelirse eger :))
gene gitti o bizi bırakıp uyuss siboşş nere gidiyonn.
neyse bende gidiyim bi duş alıyım kendime gelmeye calısıyım.
doum gunu cocuuum bugun ben güzel olmam lazım su ruh gibi yüzümü renklendirim))))))
gelirim tekrar optummm

bebem camasır astımmm
bıcı bıcı ettim
sacımı kuruttum falan derken ancak gelebildim.
sen digerlerine kız asıl bak gene ben onca işimin arasında kostumn geldimmm :)

bu arada bizim kuzunaz vardı hani hatırlıyormusun ?
hamile olma suphesi varmıs bir konuda rastladım da topicine aksam kan testi yaptırıcakmış.

ayyy kısss ben onunla konuştum bugün. dün kasık ağrıları falan hastaneye gitmiş. kanında enfeksiyon bulmuşlar ama gebelik bakmamışlar. kadın doğumcu demiş ki bugün kan testi yapamıyoruz saat geç diye ama ultrasonda falan çıkmayabilir daha küçükse sen kan testi yap falan demiş.

inşallah hamiledir çok beklemiş ...

ay demek konustunuz bende bugun tesadüf gördümmm..
insallah hamiledir ya cok istiyor oda..

şuraya bak ya bi ikimiz varız !!
nerde bu kızlarrrrrr!!

ya aslında şöyle oldu. siz çıktıktan sonra ben de senin belirtiler ne olabilir diye "erken hamilelik belirtileri" topic ine girdim. burdaymış. bana hayırdır ovulasyondan buraya transfer oldun bişi mi var dedi. biraz sitemli tabi çünkü glitteringstars da oymuş zaten :)))))))))) sibelle atıştılar ya bir ara. neyse olur böyle şeyler. ben de bişi demedim öylesine takılıyorum falan diye anlattım. o da olanları anlattı falan. hayırlısı olsun inşallah bu ay olmuştur...

senem daha okuldadır, çiğdemin bugün çok işi var demişti zaten gelemem diye. ama siboooş u dövcem gelince. fasulyelerini bırakamadı herhalde klava:

ben biliyordum starsin onun oldugunu anlamıstım dedimde ona zaten sen osun diye :) evet tanıdın dedi..
evet sibelle aralarında sürtüşme oldu bi aslında iyi niyetli birisi bana bir kotulugu olmadı.sibeli kızdırdı ama sonrada kavga falan cıkartma yani alttan aldı ama sibel bir kere uyuz oldu ):)))
insallah hamiledir. bende simdi ovulasyon topicine yazdım çift çizgi cıkan birisi varmıs 2-3gun kalmıs reglisine.

senem daha okuldadır, çiğdemin bugün çok işi var demişti zaten gelemem diye. ama siboooş u dövcem gelince. fasulyelerini bırakamadı herhalde klava:

evet senem okuldan ancak 13.30 gibi geliyor.
çigdem ablamınkinide okudum işleri varmıs napsın..
sibel nerde ama!! onunda belki patronu dikilmiştir tepesine :))
scub gözükmüyor ya!
gecenlerde topiclerde geziniyordum, spermiogram yaptıranlar diye bir baslık vardı orada yazısını gördüm. eşi dr gitmiş snrm spermiogram yaptırmıslar. degerlerini yazmıs o baslıga orada da yorumlayanlar var yorumlamıslar ama iyi demişler degerlerine. kendisini göremedim görsem sorucaktım.

haklısın canım o kadar da büyütülecek birşey olmadı zaten sibel de uzatmadı kuzu da o yüzden problem yok. inşallah hamiledir yaa çok uzun zaman beklemiş. Allah kimseyi çok bekletmesin.

çift çizgi çıkana cevap yazmıştım ama o bişi dedi mi bakmadım daha...

aaa edanın kocası yaptırmış demek. bak hiç haberim yoktu. gerçi onların testler için erken değil mi yaaa. herhalde aklı kalmasın diye gidip yaptırdılar. iyi olmasına sevindim. o diyordu zaten ateş ölçme topic inde artık gelmicem siteye falan diye...

aslında oda haklı insanı etkiliyor burası bende önceden sizle tanısmadan önce gelip uzaktan okuyup gidiyordum. etkilenmiyim diye. sonra ama bizim sohbetimiz farklı olunca etkilenmemeye basladım.

aynen öyle ayçacım ben de sizden önce buraya bu kadr çok gelmezdim. ama sizinle muhabbet böyle olunca kötü etkilenmiyorum ki. aksine sizinle stresim azalıyor :))))))))))

bende sözde bugun oruca baslayacaktım gece kalkamadım.
bayramdan hemen sonra 1ay icinde,6gün oruc tutuldugu zaman 1sene tutmus gibi oluyormuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…