TabebekLerin sohbet yeri ;)

aaa bu arada aklıma bişi geldi. siboşum senin günün çok yakın ya, senden ricam bugün bir ovulasyon testi yapman. bakalım çift çizgi çıkacak mı :)))))))))

handeeee geldimmmmm
ovulasyon testine gerek yok cnm akşam can sıkıntısından gebelik testi yaptım hiççç bişeyyy yokkkkk

opuyorumnanaktan İYİKİ DOĞDUN AYÇAAAAAAAAM opuyorumnanaktan

inşallah yeni yaşında anneliği de tadarsın canım benim. eşinle, ailenle ve tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl dilerim sana ayçaaaaam. seni çoook seviyorum :asigim: . nice senelere :1hug:

ay bir bilebilsem ablacım valla hamileliktenmidir üşütmektenmidir bilemicem.. ama ben usutmeye yoruyorum.
testlerim de bitmese yapıp bakıcaktım..

bu arada ben korkunç şiştim çenemde de sivilcem çıktı. hiç olmayan umudum iyice kaçtı anlayacağınız. belki erkenden regl olurum...

klava: öyle dusunme olacagı varsa ztn olucak..
bu arada az kaldı regl gunumuze de :)
1ekimi bekliyoruz dimi..benim gögüsler felaket kasınıyo ve simdiden acımaaya basladılar..

üff desene bütün iş sana kaldıı!! o kızı gelince sopalaaaaaaa klava: beli tutulmak neymiş göstert ona kaydirigubbakcemile3
fikfikcibası olaraktan uygun ortamı yaratmalisin,biz anlamayiz fikfikle mutlakaa delikafadulden

iyiki doğdun ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyiki doğdun ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyiki doğdunnnn iyiki doğdunnnnnnn iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnn
ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!
teşekkür ederim ablacıgım iyi dileklerin için. İnşallah hepsi gercek olur da anne de oluveririm
hep beraber sağlıklı,mutlu,huzurlu nice senelere olsun.
bende sizi cok seviyorum :1hug:
duygulandim bak simcik.. senağlama mafoldumben delikafadulden

Teşekkür ederimm canımcımcıkımmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
iyi ki varsınız ..
çok seviyorum sizleri... :1hug:

duygusal tosbaaaam benim gel bi öpiyim seni küçük kardeşşşşş Şeniz

ayhhh bende duygulandım bakkk :sinifsinif:
sen niye kalktın yine sabah sabah doğumgünü çocuğuuu yinemi uyku tutmadı

şimdi bak sayıyorum.

1. karnı ağrıyor
2. çok üşüyor, eli ayağı ısınmıyor
3. halsiz, hasta hissediyor
4. kasıklarına sancılar giriyor
5. beli ağrıyor

akıntısı ne durumda hastamıza sormadım. ayçaaanım akıntınız var mı ona göre teşhis koycam ayol :))))))

hemde çookkkkkkkkkkkkkkk akıntım var sürekli ıslanıyor.

cok önemli bir hastalıga yakalandım ben :)))))))
üşüttüm hihihii :)

ayyy ayçannnııım "fena halde hamileyim" hastalığına yakalanmış olma ihtimaliniz var :))))))))))

hiiiçççççççççç sanmıyooorummmm bööööö
du testlerim gelsin test yaparım :))
cıkcanı sanmıyorum artık sıkıldım tek cizgi görmektenn :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…