TabebekLerin sohbet yeri ;)

walla kızlar erkek doktordan yanayım ben ya daha rahat ediyom kadın doktorlar canımı acıttı kime gittiysem yaa smear testinde can yanarmı en son gittiğim kadın kanırttı resmen yaa benim şansıma belkide mutlaka vardır kadında da erkekte de iyi kötü ama erkek tercihim açukçası kocam mırın kırın etti başta ama dedim ksuura bakma alışacannnn sende ben zaten sıkılıyorum gitmeye ama napim iyi hissediyom

test alacaktım rainy man yok ortada. daha dogrusu ovulasyon kitleri bölümünde wondfolardan hiiç yok goruyomusunuz siz simdi olanı ztn cinlerim tepemde hepten sinir oldum bu gazla camları falanda silerim ben simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))

allah nasip eder hamiş kalırsam doğumu orda yaptırmayı düşünüyom bende benim yakın arkideşim iki bebeğinide orda doğurdu iyi bi hastane doktorum orda değil ama artıkın anadolu sağlıkta çok pahalı doktor sigortamada doğumu katmadım ondan sebep medipol şu anda aklımdaa pööhh hamiş kalayımdaa kaydirigubbakcemile3

güzel bir hastane oldugunu duymustum medipolun.
ben erdem'de yapacam insallah hamis kalırsam bir gün eger :))))))
ınşallah !!!!!!!!!!
çiçeemmm o senin dedigin hastane çayırova da var hatta doktorlar filmi o hastanede cekiliyormuş diye biliyorum :)

sana da kolay gele barbiii :))
evet orası..koşuyolunda. benim evime de yakın yürüyerek bile gidebiliyorum
patates oturtma hangisi yaw CADIARZU

şimciik patatesleri tepsiye diziyon sonra üstüneee; soğan,kıyma,salça,domates ve biberleri kavurup koyuyorsun..sonrada fırınaaaaa:) basit bişey yanii.

evet şekercim çayırovada suadiye ve ataşehirde de poliklinikleri var ama ben çayrovaya giidyom hep dizi orda çekiliyor ben zaten dizi çekim mekanlarının adamıyım hahahahaaaaaaa çekiyor setler beni napimmm kaydirigubbakcemile3

Biliyom koşu yolunu abow kıs baya yakınız bizzzzz :)))
mmmmmmmmckk. bana daha kolay gelemedi mutfa topladım oturdum kaldım :)))))))
süpürüp silmem lazımmm :)

anammmmmmmmmmmm çok severimmmmm sana geliyom akşamaaaaaaaa cokacimcoook

ben de sigorta yaptrıdım geçen sene sırrf hamiş kalrım diye bebek için yaptırmıştım.doğumu karşılıoda daha hamiş olan yok kaydirigubbakcemile3 medipol iyi bi hastane zaten medipol deyince jinekolog olarak 1-2 isim öneriyorlar bende araştırdım KKdan da bilgi aldım dr. mu öyle seçtim

sen nerde oturuyon bacım? ben bu çayırovayı bilmiom ( nere bura??

anammmmmmmmmmmm çok severimmmmm sana geliyom akşamaaaaaaaa cokacimcoook

gell çiçeeeemm gel! bekliom baak..pişti zatii gel sıcak sıcak yedirem sana :))

Son düzenleme:

korkulur sendennnnn anamm öylesin cidden :))))))

ben bunu görmüştüm rainyman degil diye ondan velveleye verdim ortalıgı :))))))
airman miş buda :))))))))
şimdi mesaj atsam istedgim kadar satar herhalde dimiiii :))
tşk ettim bu arada mcks

bence aynıdır bunlar canım airman rainy man :)))))))))

sen ne kadar istediğini söyle mesajla canım o sana özel satış açar nasıl olsa :))))))

rica ederim küçük kardişiiiim ne demek opuyorumnanaktan

Biliyom koşu yolunu abow kıs baya yakınız bizzzzz :)))
mmmmmmmmckk. bana daha kolay gelemedi mutfa topladım oturdum kaldım :)))))))
süpürüp silmem lazımmm :)

benim evim yukarı dudullu semalarında allahın unuttuğu bir yer sanırsam hahahaa temin üst tarafı işim kartalda oof anam oof

yaa makyajı neyim tam benim odanın önünde yapıyorlar toy bi delikalnıya fön çekiyorlar hahaaaaa

bacım bende nerdeyim biliyon muuuuuuuu.

ümraniye de. atakent mahallesi diyede geciyor , istiklal mahallesi olarak ta ataşehir/ümraniye tam ortadayım işte kadıköyünde öyle :)

ayçaaaam yaaa ben senin aica nickini daha çok seviyodum :gitme:

çiçeem senlede yakınız komsu cıkacaz az sonra :)))))))

ayçaaaam yaaa ben senin aica nickini daha çok seviyodum :gitme:

öyle miii mafoldumben
bilmiyordumm mafoldumben
ilk basta girip öyle uzaktan yazıları okuyordum,böyle konuscagımı sanmıyordum ondan onu almıstım. simdi bide kocişte kızmıştı adınla niye aldın gibisinden ondan değiştirdim ama onu tekrar aldım bende dursun taklitlerm olmasın diye arada gözüne aica olarak gözükürüm istosannn :)))))) mcks

bacım bende nerdeyim biliyon muuuuuuuu.

ümraniye de. atakent mahallesi diyede geciyor , istiklal mahallesi olarak ta ataşehir/ümraniye tam ortadayım işte kadıköyünde öyle :)

ümraniyeyi tam bilmiyorum ama benim okuluum ataşehirde..eskiden ümraniye diye geçiyormuş..sen bilirsin acarlar sitesi falan var,türk-iş blokları varr oralarda okulumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…