tavukçuyolu nu hep duydum ama tam olarak bilmiorum..İMES e yakın mı orası
evet kuşummmm cok yakın..
imesin kapıları falan var modokoya giden bir yol var işte o yol tavukcuyoluuu:)
14es falan geciyor ben iyi bilirim oraları
evet uzakta doktor iyi işte ama hamiş kalırsam medipole düşücek yolum kesin yani altından kalkamam özel masrafların çünkü hem dediğin gibi yakında bize arabayla medipol 20 dakka lki kayınvalidemler var zaten onlarda da kalırım :))
QUOTE]
ben medipolde leyla hanıma gidiyorum.. çok iyi bi dr. ama tek skıntı çok yoğun bi dr.el ele tutuşur giderizz :))
buluşun tabi buluşunnn mafoldumben
yawrru biz buluşçaz da sen gelmicen mi?! biraz yorucu olur ama gelirsin yaa
hehe merak etme alırız tabikide en büyükte benim galibaaa ben alırım o zamannn kaydirigubbakcemile3harika olurr düşünmesi bile süperr!
:lepi:
benim elimden tutarsınız en kuccugunuz benimmm lülülülülülü
kardeşinize lolipopta alırmısınız :ecrin_bebek: hehe
ay cok gusel dusunmesi bilenemmmmmmmm :))
doğru dedinde hatlar karıştı tatlım kayınvalidemlere yakınmışınız mesela onlar tam acıbadem köprüsünün dibinde oturuyorlar zemuszemusgel yawrii geel beklerim süper olur..sürpriz yap bigün :)) sen gelcem de ben sana okulun adını da süülerim :)) ev dedim ya acıbademde
geçenlerde ayçaya da sööledim buluşalım bi haftasonu diye. ben her şekilde uyarım.illa hamiş kalmayı beklemeyelim yaaaaa..
aslında şimdiki yeri daha kolay..E-5ten. ama içi karışık hakkaten.başı dönüyo insanın gezerken..
evet tatlım bende biliyomda işte bi kalsam hamiş bakıcamda çaresine medipolün güvenlik müdürüydü kayınbabam ordan bi sürü çevresi var doktorlar doluymuş hep ama belkim ayarlayabilir gibime geliyor bilmiyorum tabi farazi konuşuyorum hele bi kalam hamiştee zemuszemussaol canım benim. evet güzel ama biz değerlendiremiyoruz pek. dışarı çıkmayı sevmeyiz evimizde takılıyoruz işte genelde :)))))))))))
senemim çok haklı çidocum hamileyken oralara kadar gitmen zor olur bence
tavukçuyolu nu hep duydum ama tam olarak bilmiorum..İMES e yakın mı orası
:)) hee biliom oraları. ilginç isimli bi çarşı var orda H ile başlıo sanrım..bankalar var oraya gidiyorum arada.okulun anlaşması var
oralar işte yeni yeni gelişiyor. eski hallerini gorseydin sen delirirdin :)
yeni yapılanma hep oralar güzel güzel siteler yapıyorlar.
keyapı diyorsun dimiii :)
hepiniz yakın yakın oturuyonuz tabee ya ben diğer uçtaa kaybolurum be gelmeye kalksam şansıma tüküreyim bir kişi bile avrupada değil pes yanii :1no2:
hepiniz yakın yakın oturuyonuz tabee ya ben diğer uçtaa kaybolurum be gelmeye kalksam şansıma tüküreyim bir kişi bile avrupada değil pes yanii :1no2:
İşteeee oğlummmmmmmmmmmm !!!))))))
bu zamana kadar sizlerle neden tanıstırmadım acaba ? cok kızdım simcik kendimeklava:
ismi Limon teyzeleri. Babası 14subatta almıstı,aldıgında daha 1aylıktı şimdi kocaman oldu 8aylık tamı tamına :) evimi cok batırıyo diye kızıyorum ama sonra üzülüyorum cok sevimli bişi. tepemden inmiyor. kendini kaşıtıyor bana,benle ıslık calıyor yarış yapıyoruz desem yeri :))
bu 1aylık hali,ilk aldıgı gün annemde çekmiştimm oğluşumuuu kaydirigubbakcemile3
burda da 2 aylık falan
anaaaam yerim ben o limonu..bende bi zamanlar çok kuş bakmıştım.. çok tatlıymış seninki deee :))
ayyyyy çok şekerrr annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii