TabebekLerin sohbet yeri ;)

tavukçuyolu nu hep duydum ama tam olarak bilmiorum..İMES e yakın mı orası

evet kuşummmm cok yakın..

imesin kapıları falan var modokoya giden bir yol var işte o yol tavukcuyoluuu:)
14es falan geciyor ben iyi bilirim oraları

evet kuşummmm cok yakın..

imesin kapıları falan var modokoya giden bir yol var işte o yol tavukcuyoluuu:)
14es falan geciyor ben iyi bilirim oraları

:)) hee biliom oraları. ilginç isimli bi çarşı var orda H ile başlıo sanrım..bankalar var oraya gidiyorum arada.okulun anlaşması var

ay gidemedim bi türlü sizi oglumla tanıstırmadım dimi ben :))

hehe merak etme alırız tabikide en büyükte benim galibaaa ben alırım o zamannn kaydirigubbakcemile3

doğru dedinde hatlar karıştı tatlım kayınvalidemlere yakınmışınız mesela onlar tam acıbadem köprüsünün dibinde oturuyorlar zemuszemus

evet tatlım bende biliyomda işte bi kalsam hamiş bakıcamda çaresine medipolün güvenlik müdürüydü kayınbabam ordan bi sürü çevresi var doktorlar doluymuş hep ama belkim ayarlayabilir gibime geliyor bilmiyorum tabi farazi konuşuyorum hele bi kalam hamiştee zemuszemus

tavukçuyolu nu hep duydum ama tam olarak bilmiorum..İMES e yakın mı orası

evet tatlım yakın yürüyerek 15 dakka da gidiyom imesin önünden eve

:)) hee biliom oraları. ilginç isimli bi çarşı var orda H ile başlıo sanrım..bankalar var oraya gidiyorum arada.okulun anlaşması var

oralar işte yeni yeni gelişiyor. eski hallerini gorseydin sen delirirdin :)

yeni yapılanma hep oralar güzel güzel siteler yapıyorlar.

keyapı diyorsun dimiii :)

sibel sende geliyorsunn kuşummm :)) sensiz olurmu hiiç aa

oralar işte yeni yeni gelişiyor. eski hallerini gorseydin sen delirirdin :)

yeni yapılanma hep oralar güzel güzel siteler yapıyorlar.

keyapı diyorsun dimiii :)

heee he orasıı keyap..nası da sallamışım H ile başlıomuş gerçekten :roflol: 1 kere gittim..ama korktum birazcık çok tenha geldii :1no2:

hepiniz yakın yakın oturuyonuz tabee ya ben diğer uçtaa kaybolurum be gelmeye kalksam şansıma tüküreyim bir kişi bile avrupada değil pes yanii :1no2:

ayçaaaaam oğlun kim bakem :))))

sibelim sensiz olur mu hiç tabiki sen de gelceeeeeeeeennnnn

İşteeee oğlummmmmmmmmmmm !!! ))))))
bu zamana kadar sizlerle neden tanıstırmadım acaba ? cok kızdım simcik kendime klava:
ismi Limon teyzeleri. Babası 14subatta almıstı,aldıgında daha 1aylıktı şimdi kocaman oldu 8aylık tamı tamına :) evimi cok batırıyo diye kızıyorum ama sonra üzülüyorum cok sevimli bişi. tepemden inmiyor. kendini kaşıtıyor bana,benle ıslık calıyor yarış yapıyoruz desem yeri :))

bu 1aylık hali,ilk aldıgı gün annemde çekmiştimm oğluşumuuu kaydirigubbakcemile3

burda da 2 aylık falan

hepiniz yakın yakın oturuyonuz tabee ya ben diğer uçtaa kaybolurum be gelmeye kalksam şansıma tüküreyim bir kişi bile avrupada değil pes yanii :1no2:

oralarda yok mu kadıköy e gelen bi oottibüüs yawri..alırız seni rıhtımdan sürteriiz sonraaaa:dance: ya da beşiktaş kadıköy yaparsın bulunur bi yol dert etme sen!

evet uzakta doktor iyi işte ama hamiş kalırsam medipole düşücek yolum kesin yani altından kalkamam özel masrafların çünkü hem dediğin gibi yakında bize arabayla medipol 20 dakka lki kayınvalidemler var zaten onlarda da kalırım :))

anaaaam yerim ben o limonu..bende bi zamanlar çok kuş bakmıştım.. çok tatlıymış seninki deee :))

bişicik olmaz ben bile daha kucukken ta oralara geldim de kaybolmadımm :))

bakırköye gecersin idola kadıköye gelirsin alırız seni biz dert etme sen mck

hem otobusler de vardı öyle hatırlıyorum ben

ayyyyy çok şekerrr annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

anaaaam yerim ben o limonu..bende bi zamanlar çok kuş bakmıştım.. çok tatlıymış seninki deee :))

ben aslında sevmiyordum da (ortalıgı batırıyolar diye ve her kusa kanım kaynamaz kolay kolay)
ama buna bayılıyomm oglum benim yaa :))) o kadar sevimli bişiki.. neler yapıyo bana küsüyo bile insan gibi
sağol teyzesiiiiii mck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…