bi de izinsiz mi çekim yapıolarmış ordaaa..amaaaannniiinnnn terbiyesizler!!!!!!!!!!!! bi de çim ezmişlerr! döv onları çiçeeem döövsorma şekerim yaa valla bahçe iş yerinin önü mal sahibi adam geldi şimdi bahçede otları falan çiğnemişler adamcağızda yeni ameliyat oldu sinirlendi sorumluynuz kim diyin bağırıyor yazık yaa ne kadar denyolar ya sanki dünyayı kurtarıyorlar ya saygısız bu insanlar ya umurları değil tv ye bişey yapmak çok mesele sanki kimsinki sen ya amannnnn tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
offfffffffffff bi doktor bulamadım kendime yaa
yaw jinekolog arıyom ben hala düzenli bir doktorum yok acayip pipirikliyim bi türlü beğenmiyom kaç kişiye gittim o şöyle bu böyle deyip bidaha gitmiyom şimdi folik asitim bitiyo bide gidip muayene olayım ölesine diyom ama nereye gitcem bilmiyom ???
çiğdemcim avrupa yakasında oturuyom ben cnm başakşehirde
ilginç bir şey ama benim eşim erkek dr um olsun istemiyor. hiç kıskançlığı falan yoktur ama bana bayan olsa daha iyi olur be hande demişti. ben de erkekler bu konuda daha iyi aşkım demiştim. sen bilirsin ama kem küm falan demişti yani :)))))))))
yaw jinekolog arıyom ben hala düzenli bir doktorum yok acayip pipirikliyim bi türlü beğenmiyom kaç kişiye gittim o şöyle bu böyle deyip bidaha gitmiyom şimdi folik asitim bitiyo bide gidip muayene olayım ölesine diyom ama nereye gitcem bilmiyom ???
çiğdemcim avrupa yakasında oturuyom ben cnm başakşehirde
bi de izinsiz mi çekim yapıolarmış ordaaa..amaaaannniiinnnn terbiyesizler!!!!!!!!!!!! bi de çim ezmişlerr! döv onları çiçeeem döövklava:
jinekolog mu arıyon yawrii
hande sende kesin olacak bi dr. da karar ver cnmcım.. hamiş kalırsan sonra zor olur gezemezsin de sürekli oraya burayaa..
hande sen folikasit aldınmı cnm bu arada bende kaç gündür unutuyom içmeyi yaaklava: