TabebekLerin sohbet yeri ;)

yemezse yemesin canım her gün her gün patates mi kızartıcam..

her taraf yag oluyo sonra ben temizliyorum :)))))))

aman hepsi aynı işteeeeeeeeeeee :)

ben biraz bişiler atıştırdım kalktım valla keyfi bilir :)

yatak odasına gectim caktırmıyom carsaf marsaf değiştiyorum bi yandan sırnaşık şey

şimdi gorurse kızar :)))))))))))

ay nazar değdirdikk iyi mi? önemli bi atışma değil neyse ki..arada olur bööle şeyler.. sen sinirlenmeee!sakin ol.. adam da bi yerde haklı yorduuun onu acıktı iyice tebiii ne isterse yappcannn cokacimcoook

pcde kafayı yedi buyuur burdan yak :))))))

aman yok senemim yormasam da aynı bu benim ki. uyuz uyuz huyları var.

gitti bide bişi demeden sanki de bişi yaptım hehhhhhhhhhhhhhhhhh

pcde kafayı yedi buyuur burdan yak :))))))

aman yok senemim yormasam da aynı bu benim ki. uyuz uyuz huyları var.

gitti bide bişi demeden sanki de bişi yaptım hehhhhhhhhhhhhhhhhh

sitede bi sıkıntı var galiba.. bacım erkeklerin hepsi az buçuk aynı! bi söz vardır: erkeklerin hepsi birbirine benze yüzleindeki farklılık olmasa onları ayırt edemezdik!!!!

kızlar kurtlar vadisi resmen dükkan önüne kanoşlandı yaa çıldırıcammm 10 tane kamyon irili ufaklı araç ışıkçısı zaryu surtu kafa atabilirim her annn kargo gelir gider buraya gelemiycek varyaaaaa uçasım var onlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sitede bi sıkıntı var galiba.. bacım erkeklerin hepsi az buçuk aynı! bi söz vardır: erkeklerin hepsi birbirine benze yüzleindeki farklılık olmasa onları ayırt edemezdik!!!!

evet benim bi tezim var erkeklerin hepsi öküzdür ha iri öküz ha zayıf ama sonuçta hepsi öküzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canlarım bakmayın siz onlar da stres oluyor bebek konusunda. böyle olur olmadık şeylere patlıyorlar sonra. biz de öyle değil miyiz. kendi adıma ben olur olmadık herşeye mızmızlıyorum. kavga çıkarıyorum. stres kötü şey...

sakin ol çiçççeeeeeem! :teselli: senin iş yeri nerde kuzuuum gelip kovaliim ben onlarıı!! klava: bu çekimleri pazar yapsalar ya..insanların işlerini de karıştırıyorlarr

evet sanırım donup duruyo :S
kesinlikle ! kuşummm :))

gelip dövelim çiçemmmm kızma sennn :)

evet benim bi tezim var erkeklerin hepsi öküzdür ha iri öküz ha zayıf ama sonuçta hepsi öküzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 evet hıhh!!

tamam anlıyorum da simdi bi patatsden sebeb kavga cıkartılıp küsülür mü. bende yapıyorum ama hakediyo bazen bebekim..
aksam gelsin sorarım ben ona hıhh. benle konusmayanla ben hiiç konusmammmm klava:

sakin ol çiçççeeeeeem! :teselli: senin iş yeri nerde kuzuuum gelip kovaliim ben onlarıı!! klava: bu çekimleri pazar yapsalar ya..insanların işlerini de karıştırıyorlarr

evet ya ver adresi gelelim :))))))))
polatta var mı kuşum selam sölemeyi unutma kfa atarken krizzzzz hihoyyyt

bir sürü işim var evi temizlemem lazımm..
ama bi türlü sizden kopup gidemiyorum geri kalıcam diye :))))))))

sorma şekerim yaa valla bahçe iş yerinin önü mal sahibi adam geldi şimdi bahçede otları falan çiğnemişler adamcağızda yeni ameliyat oldu sinirlendi sorumluynuz kim diyin bağırıyor yazık yaa ne kadar denyolar ya sanki dünyayı kurtarıyorlar ya saygısız bu insanlar ya umurları değil tv ye bişey yapmak çok mesele sanki kimsinki sen ya amannnnn tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bir sürü işim var evi temizlemem lazımm..
ama bi türlü sizden kopup gidemiyorum geri kalıcam diye :))))))))

tatlım yap yaa merak etme ben tutarım ilerlemezz topikk hahahaaaa yirim seniiii kızz benimde işim var yarı yapıyom yarı burda hahahaaaa

offfffffffffff bi doktor bulamadım kendime yaa

ben tavsiye ederim doktorumu şekercim sana nerde oturuyon sen bakem

ayyy kıssslar erkek milleti çocuk gibi işte naparsınız biraz sallamamak lazım herhalde. benim evdeki büyük oğlum ona kardeş yapmaya çalışıyorum işte :roflol:

ayyy kıssslar erkek milleti çocuk gibi işte naparsınız biraz sallamamak lazım herhalde. benim evdeki büyük oğlum ona kardeş yapmaya çalışıyorum işte :roflol:

hahaa bende diyorum eşime yaw zaten sen varsın gerek yok bebeğeeeee kaydirigubbakcemile3

yaw jinekolog arıyom ben hala düzenli bir doktorum yok acayip pipirikliyim bi türlü beğenmiyom kaç kişiye gittim o şöyle bu böyle deyip bidaha gitmiyom şimdi folik asitim bitiyo bide gidip muayene olayım ölesine diyom ama nereye gitcem bilmiyom ???
çiğdemcim avrupa yakasında oturuyom ben cnm başakşehirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…