ay neyse ki fikirdedikten sonra mızmızlanmış seninki. amaaan takma ayçam nasıl olsa sen onunla işini bitirdin mızlasın dursun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
şaka bir yana erkeklerin bu inadı beni bayıltıyor. benimki de aynen öyle yapar. yemesinler anacım. nasıl olsa acıkınca mecburen yiyecekklava:
Kızlar kocişle atıştık iyi mi :)))))
patates kızartması istedi. 3gündür istiyor diye kızartıyordum,hergün hergün patates kızartması mı yenir canım ya. zaten kızartma yapmasından nefret ediyorum heryer yag oluyor. bir sürü şey var yapmıcam dedim. sen inat ettin yapmadın bende inat ettim yemicem dedi. yemezsen yeme dedim . ay sinir oldum ayoollllllllllllllllllllllllllllllllll kecilerim geldiiiiiiiiiiiiiii
pcde kafayı yedi buyuur burdan yak :))))))
aman yok senemim yormasam da aynı bu benim ki. uyuz uyuz huyları var.
gitti bide bişi demeden sanki de bişi yaptım hehhhhhhhhhhhhhhhhh
sitede bi sıkıntı var galiba.. bacım erkeklerin hepsi az buçuk aynı! bi söz vardır: erkeklerin hepsi birbirine benze yüzleindeki farklılık olmasa onları ayırt edemezdik!!!!
kızlar kurtlar vadisi resmen dükkan önüne kanoşlandı yaa çıldırıcammm 10 tane kamyon irili ufaklı araç ışıkçısı zaryu surtu kafa atabilirim her annn kargo gelir gider buraya gelemiycek varyaaaaa uçasım var onlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet sanırım donup duruyo :Ssitede bi sıkıntı var galiba.. bacım erkeklerin hepsi az buçuk aynı! bi söz vardır: erkeklerin hepsi birbirine benze yüzleindeki farklılık olmasa onları ayırt edemezdik!!!!
kızlar kurtlar vadisi resmen dükkan önüne kanoşlandı yaa çıldırıcammm 10 tane kamyon irili ufaklı araç ışıkçısı zaryu surtu kafa atabilirim her annn kargo gelir gider buraya gelemiycek varyaaaaa uçasım var onlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet benim bi tezim var erkeklerin hepsi öküzdür ha iri öküz ha zayıf ama sonuçta hepsi öküzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canlarım bakmayın siz onlar da stres oluyor bebek konusunda. böyle olur olmadık şeylere patlıyorlar sonra. biz de öyle değil miyiz. kendi adıma ben olur olmadık herşeye mızmızlıyorum. kavga çıkarıyorum. stres kötü şey...
sakin ol çiçççeeeeeem! :teselli: senin iş yeri nerde kuzuuum gelip kovaliim ben onlarıı!!klava: bu çekimleri pazar yapsalar ya..insanların işlerini de karıştırıyorlarr
sakin ol çiçççeeeeeem! :teselli: senin iş yeri nerde kuzuuum gelip kovaliim ben onlarıı!!klava: bu çekimleri pazar yapsalar ya..insanların işlerini de karıştırıyorlarr
offfffffffffff bi doktor bulamadım kendime yaa
bir sürü işim var evi temizlemem lazımm..
ama bi türlü sizden kopup gidemiyorum geri kalıcam diye :))))))))
offfffffffffff bi doktor bulamadım kendime yaa
ayyy kıssslar erkek milleti çocuk gibi işte naparsınız biraz sallamamak lazım herhalde. benim evdeki büyük oğlum ona kardeş yapmaya çalışıyorum işte :roflol: