benim evim yukarı dudullu semalarında allahın unuttuğu bir yer sanırsam hahahaa temin üst tarafı işim kartalda oof anam oof
yaa makyajı neyim tam benim odanın önünde yapıyorlar toy bi delikalnıya fön çekiyorlar hahaaaaa
öyle miii mafoldumben
bilmiyordumm mafoldumben
ilk basta girip öyle uzaktan yazıları okuyordum,böyle konuscagımı sanmıyordum ondan onu almıstım. simdi bide kocişte kızmıştı adınla niye aldın gibisinden ondan değiştirdim ama onu tekrar aldım bende dursun taklitlerm olmasın diye arada gözüne aica olarak gözükürüm istosannn :)))))) mcks
sen nerde oturuyon bacım? ben bu çayırovayı bilmiom( nere bura??
yakınızdır bacııım.sen nerdesin tam olarak?? ben acıbademdeyim...diom sizeeee buluşakk die :))
gell çiçeeeemm gel! bekliom baak..pişti zatii gel sıcak sıcak yedirem sana :))
kocişin kızdıysa başka tabi. ama ne biliyim aica diye görmek hoşuma gidiyordu. gerçi buna da alışırız tatlım önemli olan kalpler bir olsun opuyorumnanaktan
Biliyoommm orası ters kalıyo ama yakın yine de .
amcamlar oralarda oturuyo.
mevlana lisesi falan da var hatta dimii i:)
ben de feneryolunda oturuyorum kızlar bileniniz var mı :))))))))
kartalda bebem ya sahilde kartalda müşteri aradı şimdi gelemiyorlarmış çekimden dolayı napalım çekimimi durduralım dedik kaydirigubbakcemile3kusum senin iş yeri nerde filmi izlerken bakıyım belki sende fırlamıssındır bir yerlerden :))))
ac camı napiyonus hüleeyn deee :)))))))
he kızz valla bizim ev şöle diyim kamil koç varya onun acuk yukarsıında kalıyor tavukçuyoluna da yakın yaniiçiçeem senlede yakınız komsu cıkacaz az sonra :)))))))
kız türkiş bloklarının önünden hergün minübüslen geçiyorum benn hahahaaaa seni ziyatere gelemmm kaydirigubbakcemile3 senin ev nirde bacımmmümraniyeyi tam bilmiyorum ama benim okuluum ataşehirde..eskiden ümraniye diye geçiyormuş..sen bilirsin acarlar sitesi falan var,türk-iş blokları varr oralarda okulumm
evet bizim orasıda ataşehir olmuş güyyaa kaydirigubbakcemile3Ümraniyenin yarısını ataşehire bagladılar atasehir oldu işte
ben hala alısamadım senelerdir ümraniyeliyim aslında :)
ben de feneryolunda oturuyorum kızlar bileniniz var mı :))))))))
eveeetttt! mevlana lisesine çok çook yakın!
bilmem mi yawriii...hemen her haftasonu eşimle caddede yürüyüş yaparız biz..sarı dolmuşlarla geçiyoruz hep feneryolundan :)) eşimin iş yeri caddebostanda
tatlım çayırova tuzlayı geçince E5 üzerinde banada uzak orası ama napim adam çok iyi doktorum yani
ben yukarı dudulluda oturuyom temin üstü temin altı ataşehir zaten orda yeni yeni delim gibim yapılanma var kayınpederim ordan ev almış bizede orda oturmak nasip oldu allah razı olsun tabide yinede uzak tabi bilmezdim oraları evlenmeden önce kartalda yaşardım kayınvalidemler acıbdemde oturuyor eski bi bi bina dediler evlenirken isterseniz burda oturun diye ama çok eski bir bina akıtıyor heryerden yeni eşyalarlan zor olur diye istemedik açıkçası öyle yani ama koşuyolu yakın sayılırız kızzz
kartalda bebem ya sahilde kartalda müşteri aradı şimdi gelemiyorlarmış çekimden dolayı napalım çekimimi durduralım dedik kaydirigubbakcemile3
he kızz valla bizim ev şöle diyim kamil koç varya onun acuk yukarsıında kalıyor tavukçuyoluna da yakın yanii
kız türkiş bloklarının önünden hergün minübüslen geçiyorum benn hahahaaaa seni ziyatere gelemmm kaydirigubbakcemile3 senin ev nirde bacımmm
evet bizim orasıda ataşehir olmuş güyyaa kaydirigubbakcemile3
feneryolunu bilmemmi gençlik yıllarımda az gezmedim oralarda hahahaaaaa kaydirigubbakcemile2
hah işte canikom ben de feneryolunda oturuyorum. sonuçta hepimiz aynı yakadayız siboşum dışında. bence bir gün ayarlayıp buluşalım. hatta inşallah içimizden biri ya da birileri hamile kalır da kutlamak için buluşuruz. ayy harika olur yaaa :Saruboceq:
kız türkiş bloklarının önünden hergün minübüslen geçiyorum benn hahahaaaa seni ziyatere gelemmm kaydirigubbakcemile3 senin ev nirde bacımmm
geçenlerde ayçaya da sööledim buluşalım bi haftasonu diye. ben her şekilde uyarım.illa hamiş kalmayı beklemeyelim yaaaaa..hah işte canikom ben de feneryolunda oturuyorum. sonuçta hepimiz aynı yakadayız siboşum dışında. bence bir gün ayarlayıp buluşalım. hatta inşallah içimizden biri ya da birileri hamile kalır da kutlamak için buluşuruz. ayy harika olur yaaa :Saruboceq:
Salı pazarının yerinide değiştirdiler ya senemim.
ne güzel önceden 6yolun oradayken heryeri biliyordum nerde ne var fln.
gecende gittim hiç bişi bulamadımmm kayboluyodum nerdeyse. sinir oldumm.
ay bebekim sizin o taraflar cok guzel :)
e bayaa uzakmış ya..hatırladım şimdi çayırovayı ilk söyleyince ist. içinde sandım..nerdeyse kocaeliye dayadıosun çayırovada :) sen bence geel gel medipole a.s şimdi hamiş değilsin gitmen kolay da hamiş olunca zor olmaz mı sana? evine yakın güvendiğin bi hastane seçsen daha ii sankiim..
eh sen acıbademi de biliosun yaniii..hakkaten hepimiz çok yakınmışız
evet yaaaa süper olur kızlar yaa hakketen buluşalım uygun bi vakitttt heyooooooooohah işte canikom ben de feneryolunda oturuyorum. sonuçta hepimiz aynı yakadayız siboşum dışında. bence bir gün ayarlayıp buluşalım. hatta inşallah içimizden biri ya da birileri hamile kalır da kutlamak için buluşuruz. ayy harika olur yaaa :Saruboceq:
evet uzakta doktor iyi işte ama hamiş kalırsam medipole düşücek yolum kesin yani altından kalkamam özel masrafların çünkü hem dediğin gibi yakında bize arabayla medipol 20 dakka lki kayınvalidemler var zaten onlarda da kalırım :))e bayaa uzakmış ya..hatırladım şimdi çayırovayı ilk söyleyince ist. içinde sandım..nerdeyse kocaeliye dayadıosun çayırovada :) sen bence geel gel medipole a.s şimdi hamiş değilsin gitmen kolay da hamiş olunca zor olmaz mı sana? evine yakın güvendiğin bi hastane seçsen daha ii sankiim..
eh sen acıbademi de biliosun yaniii..hakkaten hepimiz çok yakınmışız
ooo canım tavukcuyolu suracıkta hemen..
amcamlar orda oturuyor.
cok yakınmısızzzzzzz!,
bende ıhlamurkuyuda calısıyordum gecen sene
dipdibeyiz ya harika :)