TabebekLerin sohbet yeri ;)

sorma şekerim yaa valla bahçe iş yerinin önü mal sahibi adam geldi şimdi bahçede otları falan çiğnemişler adamcağızda yeni ameliyat oldu sinirlendi sorumluynuz kim diyin bağırıyor yazık yaa ne kadar denyolar ya sanki dünyayı kurtarıyorlar ya saygısız bu insanlar ya umurları değil tv ye bişey yapmak çok mesele sanki kimsinki sen ya amannnnn tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bi de izinsiz mi çekim yapıolarmış ordaaa..amaaaannniiinnnn terbiyesizler!!!!!!!!!!!! bi de çim ezmişlerr! döv onları çiçeeem dööv :eek:klava:

offfffffffffff bi doktor bulamadım kendime yaa

jinekolog mu arıyon yawrii

yaw jinekolog arıyom ben hala düzenli bir doktorum yok acayip pipirikliyim bi türlü beğenmiyom kaç kişiye gittim o şöyle bu böyle deyip bidaha gitmiyom şimdi folik asitim bitiyo bide gidip muayene olayım ölesine diyom ama nereye gitcem bilmiyom ???
çiğdemcim avrupa yakasında oturuyom ben cnm başakşehirde

ben bi yandan yemek yapıp bi yandan size bakınca yazdıklarıınızı geç görüyom ya kusuruma bakmayın artık.. sibelim karşıda hele ki başakşehrin oralarda hiiç tanıdığım bi dr. yok ki..anadolu olsa bulam sana amaaa :çok üzgünüm:

bende bir yandan mutfak topluyorum bir yandan yazıyorum :)
sibelim karsıda olmasaydın benim dr önerirdim. ama cok uzaksın be anammm..
ben erdem hastanesine gidiyorum. drm cok iyi :KK66:

anladım canım... karşı yakada senin taraflarda bildiğim dr yok maalesef :KK43: gerçi benim kendi dr um da yok biliyorsun düzenli olarak gittiğim...

arkadaşlarından sorsan soruştursan iş yerinde falan.. ama bu sefer de ne oldu acaba diye senaryolar üretecekler. sen güvendiğin bir arkadaşına sor şekerim...

ben çok budum ama beğenmiyorum bendemi sorun gittiğim doktorlardamı anlamadım şimdiye kadar hep bayan doktorları tercih ettim ama bundan sonra bide erkeklere bakayım bari

benim de tavsiyem hastanede çalışan bir dr bulman sibelim. ben öyle yapmayı düşünüyorum. muaynehane olarak çalışan istemiyorum yani...

ilginç bir şey ama benim eşim erkek dr um olsun istemiyor. hiç kıskançlığı falan yoktur ama bana bayan olsa daha iyi olur be hande demişti. ben de erkekler bu konuda daha iyi aşkım demiştim. sen bilirsin ama kem küm falan demişti yani :)))))))))

yok cnm yokk bende muayenehane istemem oraya git sonra bide hastane ara uğraşamam işte ben hep bayan olsun istedim ama yokkkk biri çok tersti dövcek sanki, diğeri tutturdu rahim kanseri aşısı yapalım diye vs vs

doktor önemli baacım...güvendiğin sevdiğin biri olmalı..kanı ısınmalı innsanın nazını çekmelii :)) ben de doktorumdan çok memnunum. erkek dr. dene bi de..ne farkeder kadın -erkek..evine yakın bi özel hastane vardır oraları bi araştır..eve yakınlığı önemlii

ilginç bir şey ama benim eşim erkek dr um olsun istemiyor. hiç kıskançlığı falan yoktur ama bana bayan olsa daha iyi olur be hande demişti. ben de erkekler bu konuda daha iyi aşkım demiştim. sen bilirsin ama kem küm falan demişti yani :)))))))))

aynı şeyleri duydum eşimden handecim özellikle sen bilirsin tabi ama kem kümmm.... kısımlarını ben takmamıştım önce ama kendim muayeneye gidince nedense çookk rahatsız oldum yani bu alttan muayenede bayıltsa beni daha iyi sonra ben kendim istememeye başladım işte

handem benim kocişte erkek dr istemiyo :)
kıskanıyorlar herhalde. ztn o istese bile ben asla istemem erkek dr utanırım ayol:) kadında bile yerin dibine girmiştim :)
senemim evet dedigin cok dogru canım.. :KK66:
allahtan drdan yana sıkıntım yok.

kıskanç olmayan erkekler bile erkek jinekolog kısmındda bi kemküm ediyorlar.. ama insan kendini bayan dr.da daha rahat hissediyor.benim dr.da bayann her derdimden anlıo sağolsun

hande sende kesin olacak bi dr. da karar ver cnmcım.. hamiş kalırsan sonra zor olur gezemezsin de sürekli oraya burayaa..

hande sen folikasit aldınmı cnm bu arada bende kaç gündür unutuyom içmeyi yaa :eek:klava:

senem kuusum ne yemek yapıyorsun :)
bende ne yapsam diye dusunuyorum da :/
senin dr nerede senemim ?

ayçaaam menüyü sayıyorum yavrii
1.çorba
2.patates oturtmaaa :) -sen bunu kesin yapmazsın patatesren dolayı:)) -
3. pilav- ya da makarna( sonra yapıcam bunu) bööle kuzum..en zor kısım zaten ne yemek yapıcağına karar vermekk!sonrası kolay..
benm dr. medipolde

yaw jinekolog arıyom ben hala düzenli bir doktorum yok acayip pipirikliyim bi türlü beğenmiyom kaç kişiye gittim o şöyle bu böyle deyip bidaha gitmiyom şimdi folik asitim bitiyo bide gidip muayene olayım ölesine diyom ama nereye gitcem bilmiyom ???
çiğdemcim avrupa yakasında oturuyom ben cnm başakşehirde

uzaktasın tatlım ya ben anadoludayom anadolu sağlık kurumları var ya john hopkins ona gidiyorum orda doktorum fatih bey çok memnunum benim bir önceki doktor amerikan hasatnesinde alper mumcuydu bak oda süper bi doktor sigortam orayı karşılamadığı için gidemiyorum ona benim bu doktorumda süper bi adam jinekoloji onkolojide uzman benim smear testim kötü çıkmıştıtda iki kez biopsi yaptırdım sonunda ameliyat oldum rahim ağzından süper yani ilk dediğimde kürtajımı yapmıştı amerikandaki adam çok iyi gidebilirsen şayet tatlım git derim

bi de izinsiz mi çekim yapıolarmış ordaaa..amaaaannniiinnnn terbiyesizler!!!!!!!!!!!! bi de çim ezmişlerr! döv onları çiçeeem dööv :eek:klava:

jinekolog mu arıyon yawrii

ne bilem tatlım ya sorcam belgelerini şincik hahahaaaa kaydirigubbakcemile3

ohh ellerine saglıkk
evet yapmam tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))
neyse bende taze fasulye yaparım.
makarna.
corba yeter :))

medipol bu kadıköye giderken bi hastane var orasıydı dimi. ilk nene hatundu sonra değişti isimi baya bii.

hande sende kesin olacak bi dr. da karar ver cnmcım.. hamiş kalırsan sonra zor olur gezemezsin de sürekli oraya burayaa..

çok haklısın canımcım. benim aslında şöyle bir rahatlığım var. annemin ve babamın en yakın arkadaşları karı koca dr. hatta erkek olan kartal devlet hastanesinin baş hekimi. dr larımızı onlara danışarak buluyoruz biz rahat oluyor. bir de kuzenim çocuk dr. u. o da öneride bulunurum ihtiyacın olduğunda demişti. o yüzden çok sıkıntı yapmadım kendime ama ben de bayan dr dan yanayım....

hande sen folikasit aldınmı cnm bu arada bende kaç gündür unutuyom içmeyi yaa :eek:klava:

aldım kuşum aldım. ama elevit vitamin aldım. içinde folik asit demir çinko ve bilimum vitaminler var. hatta alırken eczacı hayırlı olsun dedi anlamadım. eve gelince okudum, hamile kalmak isteyenler ve hamileler için bir vitaminmiş kaydirigubbakcemile3

X