- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
cok duygulandım :kedi: kaydirigubbakcemile3
teşekkürler. laik olmaya calısacagımmm !! sırnaşık şey
oooo burdada taş bebeklermiş varmış :))
iyi sahbetler diliyorum siize
boncuk kaçarrrrrr
bundan sonra ayın fikfikçisinin resmini topiğin başına koycezz hahahaaaa helede hamiş kalırsa hep orda durcekk şekerlerim hahahaa nasıl fikir ama bu diğer arkideşleri gaza getirmek bağbında bi uygulama olcekk kabul edenlerr el kaldırsın olduuuuuuuuuuuu kabul edilmiştirr hahahaaaa alkisalkisalkis
huleeeeyn benim fikfikler nolcek ben de ayın fikfikçisi seçilcem ayçamla beraber bana ne :dilcikar:
sabahları spermler daha hareketli oluyor diye adamı sabahın köründe uyandırıp işi hallettik herhalde aaaaaaa :)))))))))
çok sevdim bu yöntemi ama yazıkki benim foto hiiiç asılamaz orayaaa :kedi: ayın tembeli olarak asabilirsiniz tebiii...
oooo burdada taş bebeklermiş varmış :))
ayhhhh gelebildim nihayet noluyo ayol bu siteye ikide bir atıyo beni delimidir nedir
ayçam helal olsunnnnnnn akşamı bile beklemedin walla çizgi nelere kadir adamda neye uğradını şaşırmıştır uyanır uyanmaz saygıyla eğiliyom bacimmmm azmine buyrunnnnnnnnn
iyi sahbetler diliyorum siize
boncuk kaçarrrrrr
bundan sonra ayın fikfikçisinin resmini topiğin başına koycezz hahahaaaa helede hamiş kalırsa hep orda durcekk şekerlerim hahahaa nasıl fikir ama bu diğer arkideşleri gaza getirmek bağbında bi uygulama olcekk kabul edenlerr el kaldırsın olduuuuuuuuuuuu kabul edilmiştirr hahahaaaa alkisalkisalkis
huleeeeyn benim fikfikler nolcek ben de ayın fikfikçisi seçilcem ayçamla beraber bana ne :dilcikar:
sabahları spermler daha hareketli oluyor diye adamı sabahın köründe uyandırıp işi hallettik herhalde aaaaaaa :)))))))))
anaammm geçtiğimiz aylarda yaptığım fikfikleriiiii bilsenizzzz hahahaaaaaaa regli gelene kadannnn durmadann anammm hal kalmadı bendee yaa kilo verdim hee ondan bu ayy rahatımm öylede olmuyor böyledeeee hahahaaaa şu çift çizgi meletini yakalayım tatile çıkıcam temellii kaydirigubbakcemile3
Kızlar kocişle atıştık iyi mi :)))))
patates kızartması istedi. 3gündür istiyor diye kızartıyordum,hergün hergün patates kızartması mı yenir canım ya. zaten kızartma yapmasından nefret ediyorum heryer yag oluyor. bir sürü şey var yapmıcam dedim. sen inat ettin yapmadın bende inat ettim yemicem dedi. yemezsen yeme dedim . ay sinir oldum ayoollllllllllllllllllllllllllllllllll kecilerim geldiiiiiiiiiiiiiii
aynen yaa nedir bizim çektiğimiz birde işin zevk kısmını atlıyoruz hep bu yüzden görevmiş gibi kaçıyom artıkın yaa utanıyomda artık kocamdan yaa amann yaaa olucaksa olur olmazsa bi daha ki ay ne ateşiydi ne testiydi hiçbirşey yapmıycam valla yaa kaydirigubbakcemile2valla çok üzülerek söylüyorum amaaa sırf fikfik sayısını azaltayım diye ovulasyon testi aldım...nasıl olsa dediğin gibi 30 gün de fikirdesen olmıycaksa olmuyo..çift çizgiyi buldum şuan rahatım..zaten kocişte hastaa,ben de tatildeeeeeeeeeeeeeeeeeee :jeyyar:
Kızlar kocişle atıştık iyi mi :)))))
patates kızartması istedi. 3gündür istiyor diye kızartıyordum,hergün hergün patates kızartması mı yenir canım ya. zaten kızartma yapmasından nefret ediyorum heryer yag oluyor. bir sürü şey var yapmıcam dedim. sen inat ettin yapmadın bende inat ettim yemicem dedi. yemezsen yeme dedim . ay sinir oldum ayoollllllllllllllllllllllllllllllllll kecilerim geldiiiiiiiiiiiiiii