TabebekLerin sohbet yeri ;)

cok duygulandım :kedi: kaydirigubbakcemile3
teşekkürler. laik olmaya calısacagımmm !! sırnaşık şey

bundan sonra ayın fikfikçisinin resmini topiğin başına koycezz hahahaaaa helede hamiş kalırsa hep orda durcekk şekerlerim hahahaa nasıl fikir ama bu diğer arkideşleri gaza getirmek bağbında bi uygulama olcekk kabul edenlerr el kaldırsın olduuuuuuuuuuuu kabul edilmiştirr hahahaaaa alkisalkisalkis

çok sevdim bu yöntemi ama yazıkki benim foto hiiiç asılamaz orayaaa :kedi: ayın tembeli olarak asabilirsiniz tebiii...

huleeeeyn benim fikfikler nolcek ben de ayın fikfikçisi seçilcem ayçamla beraber bana ne :dilcikar:

sabahları spermler daha hareketli oluyor diye adamı sabahın köründe uyandırıp işi hallettik herhalde aaaaaaa :)))))))))

wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy biz bu detyaları bilmiyorduk bacımmmmmmmmmmmmmmm

çok sevdim bu yöntemi ama yazıkki benim foto hiiiç asılamaz orayaaa :kedi: ayın tembeli olarak asabilirsiniz tebiii...

anaammm geçtiğimiz aylarda yaptığım fikfikleriiiii bilsenizzzz hahahaaaaaaa regli gelene kadannnn durmadann anammm hal kalmadı bendee yaa kilo verdim hee ondan bu ayy rahatımm öylede olmuyor böyledeeee hahahaaaa şu çift çizgi meletini yakalayım tatile çıkıcam temellii kaydirigubbakcemile3

afffeerin handeemm!! sana da bravoooo hihoyyyt yurdumun ateşli hatunları siziiii sırnaşık şey

oooo burdada taş bebeklermiş varmış :))

hosgeldin boncukummm

sımartıyorsunuz beniii :lepi: kaydirigubbakcemile3
sasırdı sasırmaz mıı :) testi gorunce simdi anladım dediiii haahhaha :)))))

iyi sahbetler diliyorum siize

boncuk kaçarrrrrr

nereye boncukkkkk :)))

oo süfer fikirmiş! tuttum bunuu :)))))

way bee! bilmedigimiz neler varmışş. ben gelip söylüyorum hanfendüüye bakkk simcik söylüo naniknanik

uyku akıyor gözümden orası ayrı ama içim rahat :)))))))))))

hahahaaaa anacım senide seçerikkkk ayollll sen rahat ol şekercimmm siz fikleyin yeterkiiiii
ben bu aya kadan yılın fikfikçisi seçilecek kadar fikirdedim ben saldım sıramı şekerim naniknanik

valla çok üzülerek söylüyorum amaaa sırf fikfik sayısını azaltayım diye ovulasyon testi aldım...nasıl olsa dediğin gibi 30 gün de fikirdesen olmıycaksa olmuyo..çift çizgiyi buldum şuan rahatım..zaten kocişte hastaa,ben de tatildeeeeeeeeeeeeeeeeeee :jeyyar:

Kızlar kocişle atıştık iyi mi :)))))
patates kızartması istedi. 3gündür istiyor diye kızartıyordum,hergün hergün patates kızartması mı yenir canım ya. zaten kızartma yapmasından nefret ediyorum heryer yag oluyor. bir sürü şey var yapmıcam dedim. sen inat ettin yapmadın bende inat ettim yemicem dedi. yemezsen yeme dedim . ay sinir oldum ayoollllllllllllllllllllllllllllllllll kecilerim geldiiiiiiiiiiiiiii

ay neyse ki fikirdedikten sonra mızmızlanmış seninki. amaaan takma ayçam nasıl olsa sen onunla işini bitirdin mızlasın dursun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

şaka bir yana erkeklerin bu inadı beni bayıltıyor. benimki de aynen öyle yapar. yemesinler anacım. nasıl olsa acıkınca mecburen yiyecek klava:

kısss ayçaaa noluyo ayol önce fikfik sonra kavga ayol iyiki işi halletmişiniz bak sonra suya düşecekti
yapsana anacım adama patates niye hayır diyon bugünün yarınıda var

şimdide elimde pcyi görücek kızıck diye caktırmadan pcyi alıyom elime :))))))))

aynen yaa nedir bizim çektiğimiz birde işin zevk kısmını atlıyoruz hep bu yüzden görevmiş gibi kaçıyom artıkın yaa utanıyomda artık kocamdan yaa amann yaaa olucaksa olur olmazsa bi daha ki ay ne ateşiydi ne testiydi hiçbirşey yapmıycam valla yaa kaydirigubbakcemile2

ayy kıyamam boşver tatlım ya her erkek ayrı bi cins iste sana kapris yapmuş acukk unutur gider sıkma canını cidden erkek milletinin genetik kodu bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…