TabebekLerin sohbet yeri ;)

dur bi bakam belkim kenarından çıkarım hahahaa el sallarım size madem izliyonuzz muro ölcekmiş diyordu biri hahahaa kimse oo artıkın bilememm

geldim geldimm.. mutfakta kahvaltı hazırlıyom bi yandan

o iş tamamdır : ))))))))))))))))) :kedi:

adamın tepesine çöktüm resmen ayhh !! :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

var ya tebrik ediyorum seni kuşum alnından öpüyorum ayrıca :))))))))) dakka bir gol bir, çizgiyi görür görmez halletti işi :)))))))))))

he yaaa ilk zamanlar izlediydim bende bunalımdaydım evde depresif bi dönemimdi yoksa normalde dizi tv izleme gibi adetim yoktu işte hayat nelere kadir :)))))))

kocanın ahıı tutmuş desene.. sen evde sinrli sinirli otururken onlar kapının önünde çalınmakla meşgulmüüş.. neyse sağlık olsun canım benimm çalan kşi eve girmeye de çalışablirdi ne demişleeer cana gelmesin mala gelsiiin kaydirigubbakcemile3
sağlık olsun alırsın yenisini.. bu arada afiyet olsun size ayça hnm.kahvaltıdan sonraaa olaya başlarsınz herhaldeeeeeeeeeee yerimseniben

dur bi bakam belkim kenarından çıkarım hahahaa el sallarım size madem izliyonuzz muro ölcekmiş diyordu biri hahahaa kimse oo artıkın bilememm

salla sallaaaaaaaaaaaaa opucukte at bize hatta bir kagıda KK yaz isimlerimizi de yaz pangart hesabı cıksın lülülülülülü

a muro ölüyormuymuşşş!
ölmesin oo ya :)
bayılıyom ona bennn :)

geldim geldimm.. mutfakta kahvaltı hazırlıyom bi yandan

o iş tamamdır : ))))))))))))))))) :kedi:

adamın tepesine çöktüm resmen ayhh !! :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

maaaaşşallaaaaaaahh! anam adamcağız bi karnını doyuraydı beeeeeeee :roflol:

anam çökerttik siteyii hahahaaaa
yaw bizim burda kurtlar vadisinin bi kısmı çekilcekmiş dışarısı deli gibi genç delikalnlı kaynıyor hepsi mafya sanki allam yaa oof allahım akıl fikirrrr verrr herkseeeeee

ay ben hiç sevmem o diziyi..1 kere izledim bugüne kadar!

orası öyle vallahi. zaten o günden sonra korkmaya basladım. ben evde otururken kapımın önüne kadar gelip ayabbımı alan insan eve de girmeye calısır diye düşündüm :))
ohoo olay bitti anacım günaydın :)))))))

var ya tebrik ediyorum seni kuşum alnından öpüyorum ayrıca :))))))))) dakka bir gol bir, çizgiyi görür görmez halletti işi :)))))))))))

öp bebemmm! zaten kociş testi gordu şimdi anlasıldı dediiiiiiiiiiii hahahhahaha hihoyyyt

ooooooo eferin eferinnnnnnnnnnnnn olay bitmiştirrrrr

halletim fikfikçibası :)))))))))

:lepi:

maaaaşşallaaaaaaahh! anam adamcağız bi karnını doyuraydı beeeeeeee :roflol:

ay ben hiç sevmem o diziyi..1 kere izledim bugüne kadar!

doyurcak işte şimdi :))))))))))

niye kıs cok guzel :)))

evet cok komikmiş tipiii bende gül gül ölüyommm:))))

yok zaten sana güvenim sonsuz ayçamm yaa eferin tekrarr sana plaket veriyom ayın fikfikçisi seçildinnnnnnnnnnnnnnn :hooray:

ayhhhh gelebildim nihayet noluyo ayol bu siteye ikide bir atıyo beni delimidir nedir
ayçam helal olsunnnnnnn akşamı bile beklemedin walla çizgi nelere kadir adamda neye uğradını şaşırmıştır uyanır uyanmaz saygıyla eğiliyom bacimmmm azmine buyrunnnnnnnnn

söle sölee selam da söle benden akıllı olsunlar :))))))))))))))
hahaa derimm merak etme sağ yada sol diz derim eğer değiştirmezseniz ayça sıkar derimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet yaa kafayı yedi şekerimmm

yok zaten sana güvenim sonsuz ayçamm yaa eferin tekrarr sana plaket veriyom ayın fikfikçisi seçildinnnnnnnnnnnnnnn :hooray:

cok duygulandım :kedi: kaydirigubbakcemile3
teşekkürler. laik olmaya calısacagımmm !! sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…