TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayçam fikfikleri ihmal etmeeee her ihtimale karşıı sen fikfirde eşini kovalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayrıca belirti diyon TıFF de belirtisiz kaldığını öğrendi belirti olcek diye bi kaide yok şekercimmm

kıs bacım kayar da bu kadar cok mu kayar kaydirigubbakcemile3

ben degerlendircem bugunu :lepi:

bebekim dur resmini cekim de bak sende kuşum.

alla alla handem şaşırdımmmmmmm
yumurtlama hormonuyla gebelik hormonu farklı şeyler nasıl onu algılıyor basmadı benim kafam ( inşallah tabiki hamiştir ama bence bunun yumurtası tembel anacımmmm yatıyo sıcak yerde napcam diyo çıkıp milyonlarca manyakla uğraşcam deyip çıkmıyo bi türlü

evet canım 3gün sürdü gecen ay.
13.günde cıkmıstı koymustum. hatta sende demiştin ya az kalmıs kızarcaksın diye :)

tamam kuşum kusura bakma kafam karıştı anımsayamamışım ama şimdi hatırladım. o zaman herhalde yeni yumurtluyorsun sen canımcım. ama benimki seninkinden ne kadar silikti ona rağmen gülen yüz çıktı hatırlarsan. çok kafam karıştı be ayçam ....

evet sibelcim farklı hormonlar ama LH ve BHCG karakter olarak aynıymış. o yüzden yumurtlama testleri hamilelerde hep pozitif çıkıyor..

hahahaaa çatlakkkkk delikafadulden kaydirigubbakcemile3
ya ben emin değilim ama ostrojen salgılanamya devam ediyormuş ya o bağapta sanırsam çıkabilirmiş testte şekercim

kıs yumurtlarım masallah iyi calısıyomus drda sölemişti bunu.
calısmasa gecen ay tam günlerinde kızarmazdı ama bu ay neden böyle oldu sorusuna gelince bende tembellige baglıyorum nedense hihiihi:)))

evet canım benimki oldukca koyuydu işte o zaman yumurtladım yumurtlayacam gözüyle bakmıstık hatırlarsan.
aman benimde karıştı. bosverelimmmm
varsa bişi ztn öğrenicez şurda ne kaldı ki ))))))
ama ben sanmıyorum yine de altını cizeyim :))))))))))

çiçem valla ne biliyim belirtileri sayıyolar ya bende tık yokta ondan şey ettim cnmcım..

ay anam var yaaa uzman dr. oldukk hee bu yumurtayla uğraşa uğraşa.. bence ayçam bu ay geç yumurtluyor.. hamişlerde çıkabilir 2. çizgi ama bu kadar koyu oluyor mu bilmiyorum.. daha önce pozitif olsaydı ov. testi bugün de böyle pozitif olunca hamiş derdik ama pek sanmıyorum..bu akşammm fikirde bacım sen bu gece hamiş kalırsın belkiiiiiimmm :))))))))) :Saruboceq:

ayçam fikfikleri ihmal etmeeee her ihtimale karşıı sen fikfirde eşini kovalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayrıca belirti diyon TİFF de belirtisiz kaldığını öğrendi belirti olcek diye bi kaide yok şekercimmm

uyuyo mışıl mışıl az sonra tepesine çökerimm kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 bilseydim kalkıp gelmezdim ayolll fikfik peşinde olurdum hehehe kaydirigubbakcemile3

vallahi öyle olduk resmen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
akşamı beklemicem senemim kaydirigubbakcemile3

ayh kızlar bayramın2.günü ayakkabılarım çalındı biliyormusunuz kaydirigubbakcemile3 gülün biraz

herkes gitmiş.. sitede sorun varmış ama halloldu herhaldeeeeee...
gelin beeeeee sorun morun kalmadı artıık..
ayçaaam nasıl becerdin ayakkabılarını çaldırmayı bacıım?! kimbilir ne kadar güzeldi ki dayanamadı insancııık alıp kaçtı :))

ben geldim canlarım. siteye bişi oldu giremedim bir türlü

ayçam gitmiş eniştenin başına çöreklendi herhalde :)))))))))

anam çökerttik siteyii hahahaaaa
yaw bizim burda kurtlar vadisinin bi kısmı çekilcekmiş dışarısı deli gibi genç delikalnlı kaynıyor hepsi mafya sanki allam yaa oof allahım akıl fikirrrr verrr herkseeeeee

sitede sorun vardı acılmıyordu
ayh sorma canımmm vallahi 2 kere giymiştim süslü püslü bişidi.
hani sana demiştim gezmeye gidicektik kocişi arkadası aradı bırakıp gitti beni demiştim o zaman işte :))
kapının önüne koymuştum giderken giyim diye kızdım almadım da içeriye. (her zaman alıyordum )
gitti ayakkabıcağızımm hihihii :)))))))))

ben geldim canlarım. siteye bişi oldu giremedim bir türlü

ayçam gitmiş eniştenin başına çöreklendi herhalde :)))))))))

evet fırsat bulmusken sırnaşık şey kaydirigubbakcemile

kahvaltı hazırlıyorum kızlar mckks gözüm sizde..

ehehe ayça geldiiiiiiiii.

halettin mi işi kuşuuuuuuum :)))))))))))

anam çökerttik siteyii hahahaaaa
yaw bizim burda kurtlar vadisinin bi kısmı çekilcekmiş dışarısı deli gibi genç delikalnlı kaynıyor hepsi mafya sanki allam yaa oof allahım akıl fikirrrr verrr herkseeeeee

severek izledigim dizidir kocişle her perşembe kacırmayız kaydirigubbakcemile3
yurdum insanı işte çiçeemmm!! kaydirigubbakcemile3

ehehe ayça geldiiiiiiiii.

halettin mi işi kuşuuuuuuum :)))))))))))

geldim geldimm.. mutfakta kahvaltı hazırlıyom bi yandan

o iş tamamdır : ))))))))))))))))) :kedi:

adamın tepesine çöktüm resmen ayhh !! :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

severek izledigim dizidir kocişle her perşembe kacırmayız kaydirigubbakcemile3
yurdum insanı işte çiçeemmm!! kaydirigubbakcemile3

yavru kuşum izlersin ayrıda herkes sen benmi eskiden bende izlerdimde
bunlar anacum yaşıyor sanki oyunculuk yapmıyorda sankim gerçekten o kişiler hahaaaaaaa çok komik yaaa kaydirigubbakcemile3

kurtlar vadisinin eski bölümleri çarşamba akşamları kanal 7 de veriliyor. biz de kocişle izliyoruz tekrarları. ilk bölümlerde polat alemdar çok komik yaaa. sürekli pişmiş kelle gibi sırıtıyor :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…