evet canım cım rahatsızlandı( çok yordum adamı heraldeeeeeee laelaelaelaelae bende patikle geziyorum..ama ısınmanın kolay yolunu buldum temizlik yapınca ateş basıoooo :))
aynen çiğdemimm aklım burda evi süpürdüm sildim dinlenme molası verdim şimcikk
bacım senin yumurtlama günün kaymışş..bugün ne yap et inme kocişin tepesinden :))))
evet canım 3gün sürdü gecen ay.
13.günde cıkmıstı koymustum. hatta sende demiştin ya az kalmıs kızarcaksın diye :)
alla alla handem şaşırdımmmmmmm
yumurtlama hormonuyla gebelik hormonu farklı şeyler nasıl onu algılıyor basmadı benim kafam( inşallah tabiki hamiştir ama bence bunun yumurtası tembel anacımmmm yatıyo sıcak yerde napcam diyo çıkıp milyonlarca manyakla uğraşcam deyip çıkmıyo bi türlü
yumurtlama hormonuyla gebelik hormonu farklı şeyler nasıl onu algılıyor basmadı benim kafam( inşallah tabiki hamiştir ama bence bunun yumurtası tembel anacımmmm yatıyo sıcak yerde napcam diyo çıkıp milyonlarca manyakla uğraşcam deyip çıkmıyo bi türlü
tamam kuşum kusura bakma kafam karıştı anımsayamamışım ama şimdi hatırladım. o zaman herhalde yeni yumurtluyorsun sen canımcım. ama benimki seninkinden ne kadar silikti ona rağmen gülen yüz çıktı hatırlarsan. çok kafam karıştı be ayçam ....
ayçam fikfikleri ihmal etmeeee her ihtimale karşıı sen fikfirde eşini kovalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayrıca belirti diyon TİFF de belirtisiz kaldığını öğrendi belirti olcek diye bi kaide yok şekercimmm
ay anam var yaaa uzman dr. oldukk hee bu yumurtayla uğraşa uğraşa.. bence ayçam bu ay geç yumurtluyor.. hamişlerde çıkabilir 2. çizgi ama bu kadar koyu oluyor mu bilmiyorum.. daha önce pozitif olsaydı ov. testi bugün de böyle pozitif olunca hamiş derdik ama pek sanmıyorum..bu akşammm fikirde bacım sen bu gece hamiş kalırsın belkiiiiiimmm :))))))))) :Saruboceq:
sitede sorun vardı acılmıyorduherkes gitmiş.. sitede sorun varmış ama halloldu herhaldeeeeee...
gelin beeeeee sorun morun kalmadı artıık..
ayçaaam nasıl becerdin ayakkabılarını çaldırmayı bacıım?! kimbilir ne kadar güzeldi ki dayanamadı insancııık alıp kaçtı :))
ben geldim canlarım. siteye bişi oldu giremedim bir türlü
ayçam gitmiş eniştenin başına çöreklendi herhalde :)))))))))
anam çökerttik siteyii hahahaaaa
yaw bizim burda kurtlar vadisinin bi kısmı çekilcekmiş dışarısı deli gibi genç delikalnlı kaynıyor hepsi mafya sanki allam yaa oof allahım akıl fikirrrr verrr herkseeeeee
ehehe ayça geldiiiiiiiii.
halettin mi işi kuşuuuuuuum :)))))))))))
severek izledigim dizidir kocişle her perşembe kacırmayız kaydirigubbakcemile3
yurdum insanı işte çiçeemmm!! kaydirigubbakcemile3