Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim geldimm.. mutfakta kahvaltı hazırlıyom bi yandan
o iş tamamdır : ))))))))))))))))) :kedi:
adamın tepesine çöktüm resmen ayhh !! :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
kurtlar vadisinin eski bölümleri çarşamba akşamları kanal 7 de veriliyor. biz de kocişle izliyoruz tekrarları. ilk bölümlerde polat alemdar çok komik yaaa. sürekli pişmiş kelle gibi sırıtıyor :)))))))
sitede sorun vardı acılmıyordu
ayh sorma canımmm vallahi 2 kere giymiştim süslü püslü bişidi.
hani sana demiştim gezmeye gidicektik kocişi arkadası aradı bırakıp gitti beni demiştim o zaman işte :))
kapının önüne koymuştum giderken giyim diye kızdım almadım da içeriye. (her zaman alıyordum )
gitti ayakkabıcağızımm hihihii :)))))))))
dur bi bakam belkim kenarından çıkarım hahahaa el sallarım size madem izliyonuzz muro ölcekmiş diyordu biri hahahaa kimse oo artıkın bilememm
salla sallaaaaaaaaaaaaa opucukte at bize hatta bir kagıda KK yaz isimlerimizi de yaz pangart hesabı cıksın lülülülülülü
geldim geldimm.. mutfakta kahvaltı hazırlıyom bi yandan
o iş tamamdır : ))))))))))))))))) :kedi:
adamın tepesine çöktüm resmen ayhh !! :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
anam çökerttik siteyii hahahaaaa
yaw bizim burda kurtlar vadisinin bi kısmı çekilcekmiş dışarısı deli gibi genç delikalnlı kaynıyor hepsi mafya sanki allam yaa oof allahım akıl fikirrrr verrr herkseeeeee
kocanın ahıı tutmuş desene.. sen evde sinrli sinirli otururken onlar kapının önünde çalınmakla meşgulmüüş.. neyse sağlık olsun canım benimm çalan kşi eve girmeye de çalışablirdi ne demişleeer cana gelmesin mala gelsiiin kaydirigubbakcemile3
sağlık olsun alırsın yenisini.. bu arada afiyet olsun size ayça hnm.kahvaltıdan sonraaa olaya başlarsınz herhaldeeeeeeeeeee yerimseniben
var ya tebrik ediyorum seni kuşum alnından öpüyorum ayrıca :))))))))) dakka bir gol bir, çizgiyi görür görmez halletti işi :)))))))))))
a muro ölüyormuymuşşş!
ölmesin oo ya :)
bayılıyom ona bennn :)
ooooooo eferin eferinnnnnnnnnnnnn olay bitmiştirrrrr
maaaaşşallaaaaaaahh! anam adamcağız bi karnını doyuraydı beeeeeeee :roflol:
ay ben hiç sevmem o diziyi..1 kere izledim bugüne kadar!
kurtlar vadisinin eski bölümleri çarşamba akşamları kanal 7 de veriliyor. biz de kocişle izliyoruz tekrarları. ilk bölümlerde polat alemdar çok komik yaaa. sürekli pişmiş kelle gibi sırıtıyor :)))))))
dur ben bi konuşayım madem ayça istemiyo diyim eğer öyle bişey kesin varsa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hahaa derimm merak etme sağ yada sol diz derim eğer değiştirmezseniz ayça sıkar derimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3söle sölee selam da söle benden akıllı olsunlar :))))))))))))))
ayhhhh gelebildim nihayet noluyo ayol bu siteye ikide bir atıyo beni delimidir nedir
ayçam helal olsunnnnnnn akşamı bile beklemedin walla çizgi nelere kadir adamda neye uğradını şaşırmıştır uyanır uyanmaz saygıyla eğiliyom bacimmmm azmine buyrunnnnnnnnn
yok zaten sana güvenim sonsuz ayçamm yaa eferin tekrarr sana plaket veriyom ayın fikfikçisi seçildinnnnnnnnnnnnnnn :hooray: