Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrrrrrrrrrrrr test yaptımmmmmmmm ya haniiiiiiiiiiiii
kıpkırmızı çıktııııııııııııııııı ay anlamadım ben vallahi. testler mi bozuk gecmi yumurtluyorumm.
resmen kontrol cizgisinden de koyu patlıcak gibi duruyo :))))
hosbulduk kuzuumm..
surda regli olmama bişi kalmadı ben yumurtlyom sanırım daha yenii..
heheee evettttttttttttttttttttttttttttttt :1hug:Simdi bide özledin bizi ondan çiçemmmmmmmmmmm mck. ben de yataktan fırladım diyorum ya hiihih:)
kıpkırmızı çıktııııııııııııııııı ay anlamadım ben vallahi. testler mi bozuk gecmi yumurtluyorumm.
isteğim gitmedi de umudum gitti birden benim canım
isteği giden gidene hayırdır inşallahhhhhhhh
heheee evettttttttttttttttttttttttttttttt :1hug:
yaa acep yumurtlamanmı devam ediyorr yada yumurtan tuttuda ondanmı kızzzzzzz bazen olıuyormuş ya hamişlik durumunda devam ediyormuş kızarık mıcarık çok bilmiyorum ama ne bilim acabaaaa CADIARZU
yaaaaa içimden bir sessss başka bişey var diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
evet canım cım rahatsızlandı ( çok yordum adamı heraldeeeeeee laelaelaelaelae bende patikle geziyorum..ama ısınmanın kolay yolunu buldum temizlik yapınca ateş basıoooo :))Hoşbulduk cnmmmmmmmmmmmm.
senemimim kocişimi rahatsız mış.. gecmiş olsun kuzucumm.
havalar sogudu artık yaa. bende cok usuyorum patik hırka ne bulursam giyiyorum hihihi.
aynen çiğdemimm aklım burda evi süpürdüm sildim dinlenme molası verdim şimcikkceeeeeeeeeeeeeeee heheheeee
kahve molası verdim sanki çok çalıştımda hahahaaaa anacım aklım burda hepp kaydirigubbakcemile3
geçen ay da senin hep böyle koyu çıkmıştı di mi ayçacım. 2-3 gün falan sürmüştü diye hatırlıyorum. belki de yeni yumurtladın ama bilemiyorum... önceki testlerinin fotosunu koymamıştın di mi? bir de dünkünü koysana tatlım
çok enteresan gerçekten ben hiç bi yorum yapamıyom artık tek aklıma gelen yumurtanın zor çatladığı lh hormonunun günlerdir yumurtayla uğraştığı cnm ama hamile oldunu falan hiç sanmıyorum şahsen