TabebekLerin sohbet yeri ;)

Kızlarrrrrrrrrrrrr test yaptımmmmmmmm ya haniiiiiiiiiiiii
kıpkırmızı çıktııııııııııııııııı ay anlamadım ben vallahi. testler mi bozuk gecmi yumurtluyorumm.
resmen kontrol cizgisinden de koyu patlıcak gibi duruyo :))))

Allah Allah ben anlamadım bu işi ayçaaam yaaa. acaba hamile misin. yani hani hamilelerde sürekli çift çizgi çıkma olayı var ya ondan mı oluyor bu.. ayyy çok heyecanlandım ayçam yaaaa

hosbulduk kuzuumm..
surda regli olmama bişi kalmadı ben yumurtlyom sanırım daha yenii..

alla allaaaaaa acaba ymurtan zormu çatlıyor senin yani çatlatana kadar lh seviyen yüksek oluyorda oyüzdenmi bikaçgün devam ediyor acaba başkada aklıma bişey gelmiyo şu mavileri alda anlıcaz ozman ne olup bittini

Kuzum gecen ay 13.14.15.gün cıktı kopkoyu cizgi.
bu ay 12.günden beri çiftçizgi ama acık renk.pembe.gözle gözüken çift çzgi. anlamadım anacım vallahi. durun resmini de koyacam bakın.

bebekim sanmıyorummmm hamiş oldugumu. sende gecmiş sayfaların birinde yazmışsın o istek gitti nedense diye. aynen icimdeki o istek gitti nedendir bilmiyorum.

bugun tam 21.gün. cok ilginc vallahi. 12.günden beri çift çzgi cıkıyordu ama bu kdr koyu degildi.

hosbulduk kuzuumm..
surda regli olmama bişi kalmadı ben yumurtlyom sanırım daha yenii..

valla canım inşallah hamilesindir de ondan oluyordur böyle. regl olmana az kalmadı ki canım. 1 ekime daha var. ama sen geç yumurtladın desem ne biliyim anlamadım ben yaaa.

bakın işte..

3gün geri attıgını varsaydım da şurda bişi kalmadı regli günüme. hayırlısı allahtan. snamıyorum bişi oldugunu ama yarında yapip bakıcam son 1tane kalanla . testlerimi sipariş vericem regli olunca.

Simdi bide özledin bizi ondan çiçemmmmmmmmmmm mck. ben de yataktan fırladım diyorum ya hiihih:)
heheee evettttttttttttttttttttttttttttttt :1hug:

kıpkırmızı çıktııııııııııııııııı ay anlamadım ben vallahi. testler mi bozuk gecmi yumurtluyorumm.

yaa acep yumurtlamanmı devam ediyorr yada yumurtan tuttuda ondanmı kızzzzzzz bazen olıuyormuş ya hamişlik durumunda devam ediyormuş kızarık mıcarık çok bilmiyorum ama ne bilim acabaaaa CADIARZU

bakın işte..

3gün geri attıgını varsaydım da şurda bişi kalmadı regli günüme. hayırlısı allahtan. snamıyorum bişi oldugunu ama yarında yapip bakıcam son 1tane kalanla . testlerimi sipariş vericem regli olunca.

yaaaaa içimden bir sessss başka bişey var diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt

bakın işte..

geçen ay da senin hep böyle koyu çıkmıştı di mi ayçacım. 2-3 gün falan sürmüştü diye hatırlıyorum. belki de yeni yumurtladın ama bilemiyorum... önceki testlerinin fotosunu koymamıştın di mi? bir de dünkünü koysana tatlım

çok enteresan gerçekten ben hiç bi yorum yapamıyom artık tek aklıma gelen yumurtanın zor çatladığı lh hormonunun günlerdir yumurtayla uğraştığı cnm ama hamile oldunu falan hiç sanmıyorum şahsen

handecim nolduda umudunu kaybettin cnm benim bence biz heyecanlı günleri atlatıp regl günlerine doğru ilerlediğimiz için bir karamsarlık çöktü üstümüze hem daha size noluyo ayol topun ağzında ben varımmmmmm

isteğim gitmedi de umudum gitti birden benim canım :KK43:

umudun gitmesin cnmmmmmm. ne demiştik. umutsuzluga kapılmak yoook!
(diyene bakarmısınız kaydirigubbakcemile3 )
isteği giden gidene hayırdır inşallahhhhhhhh

sibelimmmm.benim o istek kırıldı icimde nedendir bilmiyorum. :KK43:

heheee evettttttttttttttttttttttttttttttt :1hug:

yaa acep yumurtlamanmı devam ediyorr yada yumurtan tuttuda ondanmı kızzzzzzz bazen olıuyormuş ya hamişlik durumunda devam ediyormuş kızarık mıcarık çok bilmiyorum ama ne bilim acabaaaa CADIARZU

anlamadım ki çiçemmm,dengem bozuldu sanırsam bebiş bebişş diye tutturdummm kaydirigubbakcemile3
öyle bişileri bende duymustum,okumustum da ama insan hamis olsa belirti yasamaz mı. bende hiç bi belirti yok kaydirigubbakcemile3

yaaaaa içimden bir sessss başka bişey var diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt

sanmıyorum ama allahtan umut kesilmez :KK66:
tamamen benim yumurtamın tembelliginden bence :)
simdi size sorum olcekkkkk!
simdi ben degerlendirmeliyim , degerlendirmemelimiyim kaydirigubbakcemile3
kocişle 3gündür temasta bulunmuyorduk hazır, fırsat bulmusken gidiyim mi yanına sizce ? hı fikfikçi basııııııııııııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile3
talimatları verin haydee :lepi:

Hoşbulduk cnmmmmmmmmmmmm.
senemimim kocişimi rahatsız mış.. gecmiş olsun kuzucumm.
havalar sogudu artık yaa. bende cok usuyorum patik hırka ne bulursam giyiyorum hihihi.
evet canım cım rahatsızlandı :KK43:( çok yordum adamı heraldeeeeeee laelaelaelaelae bende patikle geziyorum..ama ısınmanın kolay yolunu buldum temizlik yapınca ateş basıoooo :))

ceeeeeeeeeeeeeeee heheheeee
kahve molası verdim sanki çok çalıştımda hahahaaaa anacım aklım burda hepp kaydirigubbakcemile3
aynen çiğdemimm aklım burda evi süpürdüm sildim dinlenme molası verdim şimcikk

bakın işte..

bacım senin yumurtlama günün kaymışş..bugün ne yap et inme kocişin tepesinden :))))

sibelim yaaa hamilelerde sürekli böyle koyu çizgi çıkıyordu yumurtlama zamanı geçmiş olsa bile. hatta ikinci defa mı yumurtluyorum diye panik yapıyorlardı. ayçama da öyle olmuş olmasın demiştim...

geçen ay da senin hep böyle koyu çıkmıştı di mi ayçacım. 2-3 gün falan sürmüştü diye hatırlıyorum. belki de yeni yumurtladın ama bilemiyorum... önceki testlerinin fotosunu koymamıştın di mi? bir de dünkünü koysana tatlım

evet canım 3gün sürdü gecen ay.
13.günde cıkmıstı koymustum. hatta sende demiştin ya az kalmıs kızarcaksın diye :)

çok enteresan gerçekten ben hiç bi yorum yapamıyom artık tek aklıma gelen yumurtanın zor çatladığı lh hormonunun günlerdir yumurtayla uğraştığı cnm ama hamile oldunu falan hiç sanmıyorum şahsen

bende sanmıyorum nedense öyle bi his yok icimde hihihi. : ))

X