hahahaaa süper etmişsinnnn sonuna kadan arkandanım şekerimmmm işte bu yaşasınnnnnnn kötülükkk delikafaduldenbende zaten bunları birbirlerini tanıyan insanlara söledim özellikleki biraraya gelince konuşsunlar veee hepsine ayrı bişey söyleyip onlarla dalga geçtimi anlasınlar diye yaptımmm yaşasın kötülükkkkkkkk :sm_cool: kaşınmasınlar napimmmmmm
hayden inşallahhhh şekerim gelsin poiztiflikk gitsin negatiflik sürpriz kinderden inşalalh bebek gelir hepimizee artıkın yeterinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn naniknanikolcak olcaaaak yakındır pozitifff meraaak etme!!! sevdim bunu: kindeeeeeerrr sürpriiizzzzz :))) yumurtaa çatlıııycak soonra bebiş olcaaakk delikafadulden
he yaaa nedir bizim çektiğimizzz yaa allahım bize sabır versinnnnnnnnayyy şekerler işimiz ne zor yaaa. yok yumurtlayacak mıyım, bugün yumurtladım mı, yumurtam çatladı mı, günleri tutturdum mu, hamile kaldım mı.... offf bir ayın her günü stres mi olur insan yaaaaaaaa
ayy canım sana kolay gelsin bende iş yerindeyim işlerim var acuk bi kaç saat sürebilir zatinkızzlaar yaa benim temizlik yapmam lazımm..hiç yapasım yok ama bayaa da işim var! kociş hasta hasta gitti işine garibim 37,5 ateşle yanıoduu. çorba falan yapıcam beli erken gelir..yanii en azından 2 saatlik işim varr bacılar!!!!!!!
kızzlaar yaa benim temizlik yapmam lazımm..hiç yapasım yok ama bayaa da işim var! kociş hasta hasta gitti işine garibim 37,5 ateşle yanıoduu. çorba falan yapıcam beli erken gelir..yanii en azından 2 saatlik işim varr bacılar!!!!!!!
geçmiş olsun canım grip mi oldu enişte((( neyse ateşi çok çok yüksek değilmiş. inşallah daha da yükselmez...
oyh!! geldiniz miiiiiiiiiiii siiizzzzzzzz
hosgeldiniz kuzucuklarımmmm mmmmmmmcks.
inanın siz geliyorsunuz diye erkenden kalktım yataktan fırladım resmenn :))
Hosbulduk canım benimmm..
iyi gecti işte gezmeler el öpmeler falan derkene bitti geçti işte :)
tamam cnm sen islerine bak arada bakarsın bizlere opuyorumnanaktan