TabebekLerin sohbet yeri ;)

ben sevmiyorum inciri felan öög. bi ara sogan suyu kaynatıp iciyordum oda ayda birden fazla yumurtlamaya yarıyormuş ve iltihap varsa sokuyormş...

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nannnnnn yeee :ecrin_bebek:

"iltihap varsa sokuyormş.." benim aklım maydonozda kalmış. sadece bu kısım gözüme çarptı yazdıkların arasında yani sadece bu cümleyi okudum öncesini okumadan ve dediğini nasıl algıladım biliyor musun ayçam söyliycem kopacaksınız. maydonozda böcek varmış kukuya koyunca ilthap varsa sokuyormuş :1shok: :bbo:.

anammm ben bişi kullanmıyorum vallaaa saldım cayıra diyoruum bosverrin rahat olun. olmazsa tüp bebek yaptırıcaz bizz :)))))))
bekleyelim bakalııımmm
en güzeli yaa ben neler yapmadımki geçen aylarda incir kürünü yaptım sonraki ay soğan kürünü yaptım arada bal tarçın çörek otunu yaptım olmadı olmadı sonra bıraktım heç bişey yapmadım arada adaçyı incir yediğim ay hamiş kaldım yani nasip bebem yaaa

ye kuşum yeee boşver hamiş kalınca zati alcez kilooo zemuszemus

ben sevmiyorum inciri felan öög. bi ara sogan suyu kaynatıp iciyordum oda ayda birden fazla yumurtlamaya yarıyormuş ve iltihap varsa sokuyormş...

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nannnnnn yeee :ecrin_bebek:

tatlım benimmm ömrüm boyunca tek sevmediğim ve yemediğim meyve incirdii bebe olayına bulaşınca kürünü yaptımm düşünnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

ben koyacammmmm iltihab oldum yaa maydonozdan nasıl mikrop kapayım yiyoz sonuçta onu iltihabı çekip akıtıyomuş yaprakları

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen çok yaşa emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen çok yaşa emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol:

puahahahah valla ama ben önce bir şok oldum sonra koptum :1shok: :roflol:

deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaa seviyom kız seniii

deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaa seviyom kız seniii

ben de seni seviyorum kıssss çok hem de :))))))))

muahhahahaha
alemsin hehhhhhhhhhh

alemim di mi ama sen de noktaları koysana üstüne tembel kardeş söküyor oldu sana sokuyor :)))))))))

hande kıs aklın nerdeeeee böcük sokulurmu kukuya :))))))

yok kıs böcekli maydonozdaki böcek iltihap varsa kukuyu sokuyor anladım... nasıl bir hayal gücüm var Allahım :)

ahahhahahahhahahaha
nan ne biliim öyle yazdım gitti sokuyoorrr söküyoor senin için fesaat üleeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

AYH ben gidiyorum derste gelirim sizi seviyorreeeeeeeee mucukoşş
cok calıskan bir insanım gidip dersi sokuup gelicemm ahhaahha söküp yani p

ahahhahahahhahahaha
nan ne biliim öyle yazdım gitti sokuyoorrr söküyoor senin için fesaat üleeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

hani demiştin ya sen böcük möcük varsa bişi olur falan diye. benim de bilinçaltıma işledi herhal kuzum yaaaa akannehir

puahahahahahah dikkat et kuzum ders seni sokmasın ayyy sökmesin :roflol:

yerim seniiii yaaa deliiii hala gülüyom kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hayden sana iyi dersler gülümmmmmmmmmmm hahahahaaa delülerr yaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben yemeğe gidiyom karnımı doyuramda gelem aç aç yazılmıyo :)))))

afiyet olsun kuzuuuum ben masamda peynirli roka soslu salata yiyiyorum ve naneli limonata içiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…