ben sevmiyorum inciri felan öög. bi ara sogan suyu kaynatıp iciyordum oda ayda birden fazla yumurtlamaya yarıyormuş ve iltihap varsa sokuyormş...
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nannnnnn yeee :ecrin_bebek:
en güzeli yaa ben neler yapmadımki geçen aylarda incir kürünü yaptım sonraki ay soğan kürünü yaptım arada bal tarçın çörek otunu yaptım olmadı olmadı sonra bıraktım heç bişey yapmadım arada adaçyı incir yediğim ay hamiş kaldım yani nasip bebem yaaaanammm ben bişi kullanmıyorum vallaaa saldım cayıra diyoruum bosverrin rahat olun. olmazsa tüp bebek yaptırıcaz bizz :)))))))
bekleyelim bakalııımmm
ye kuşum yeee boşver hamiş kalınca zati alcez kilooo zemuszemusincir olayına ben de takmış durumdayım canım. tazesi kalmadı artık ama kurusunu gün içinde en az 2-3 tane yiyiyorum. bir de bugün kurusunu da bulamadım markette incir ezmesi vardı gofret şeklinde içinde de fındık onu aldım. valla kilo alıyorum durmadanp
ben sevmiyorum inciri felan öög. bi ara sogan suyu kaynatıp iciyordum oda ayda birden fazla yumurtlamaya yarıyormuş ve iltihap varsa sokuyormş...
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nannnnnn yeee :ecrin_bebek:
"iltihap varsa sokuyormş.." benim aklım maydonozda kalmış. sadece bu kısım gözüme çarptı yazdıkların arasında yani sadece bu cümleyi okudum öncesini okumadan ve dediğini nasıl algıladım biliyor musun ayçam söyliycem kopacaksınız. maydonozda böcek varmış kukuya koyunca ilthap varsa sokuyormuş :1shok: :bbo:.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen çok yaşa emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol:
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaa seviyom kız seniii
muahhahahaha
alemsin hehhhhhhhhhh
hande kıs aklın nerdeeeee böcük sokulurmu kukuya :))))))
ahahhahahahhahahaha
nan ne biliim öyle yazdım gitti sokuyoorrr söküyoor senin için fesaat üleeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
AYH ben gidiyorum derste gelirim sizi seviyorreeeeeeeee mucukoşş
cok calıskan bir insanım gidip dersi sokuup gelicemm ahhaahha söküp yanip
AYH ben gidiyorum derste gelirim sizi seviyorreeeeeeeee mucukoşş
cok calıskan bir insanım gidip dersi sokuup gelicemm ahhaahha söküp yanip
ben yemeğe gidiyom karnımı doyuramda gelem aç aç yazılmıyo :)))))
afiyet olsun kuzuuuum ben masamda peynirli roka soslu salata yiyiyorum ve naneli limonata içiyorum :)
oooooooooohhhhhhh süperrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaa bende istiyom bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden