TabebekLerin sohbet yeri ;)

idrar yollarım iltihablandı sanırım çiçemmm çişimi yaparkene yanıyommm mafoldumben

ay canım geçmiş olsun dikkat et kendini sıcak tutmaya çalış tatlımmm bolcana suu iççç

yok yavrum bu ay geçen aydan 2 gün sonra yumurtladım çok geç değil.

evet canım. bizim hatamız eşimle yumurtlama günlerinden sonra çok önemsememek. önceden olsa böyle olmuyordu ama bebek olayı girince işin içine böyle oldu neden bilmiyorum...

bakalım ikinci defa yumurtlayacak mıyım bu ay... bugün test almadım yanıma. yarın alıp yaparım ne olur ne olmaz :)))))))

ayyy canım çok bol su iç çok iyi geliyor

tatlım olsun yaa stres olma sennn rahat bırak kendinii inşallah hayırlı bi zamanda gelcek meleğin sanaaaaaaaa ben artık fikfikleri bebiş için değil kendim için yaşıyomm ohhhhhhhhhhh sefam olsun hahahahaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadi yaa su iltihaba iyimi geliyo hemen doldurayım sürahimi ozaman
tatlım elbette çok su içicenki çok idrara çıkıcanki biran önce devir daim olsun bünyeden gitsin iltihap tatlımmm bak çok önemli en az 2,5 lt su içç

aslında yapabilsen maydonoz kürü süper geliyor idrar yolalrı böbrekle ilgli her türlü sorun için hamişliğede katkısı varr

aslında yapabilsen maydonoz kürü süper geliyor idrar yolalrı böbrekle ilgli her türlü sorun için hamişliğede katkısı varr

ben bu maydanoz olayını çözemedim çiçeeeem yaaa. hamile kalmak isteyen maydonoz yemesin falan diyorlar ????

sen buharından mı bahsediyorsun acaba. bu arada maydonoz gerçekten iltihaba çok iyi geliyor ama aklım karıştı valla

maydonozu hiç sevmem onu yapamam oyüzden hatta bende böbrek taşıda olur düşürmek içinde tavsiye edenler olmuştu denemedim bile ayrıca geçen gün iltihab için maydonozu yemek değilde iç çamaşırına koymayı duydum onu deneyebilirim belki

iyice yıka da öyle koy bari. o kadar ilaçlıyorlar böcek falan olmasın diye tahriş etme kukuyu :)))))))))

Len koyulur mu oraya maydonozz kız günahhtırr sakın koymaa..
nimet kız o

ama oradan da bebek çıkıyor orası da bir organ sonuçta günah olur mu ki kısss ayçam

ben bu maydanoz olayını çözemedim çiçeeeem yaaa. hamile kalmak isteyen maydonoz yemesin falan diyorlar ????

sen buharından mı bahsediyorsun acaba. bu arada maydonoz gerçekten iltihaba çok iyi geliyor ama aklım karıştı valla

canım maydonoz kürü iltihap falan temizliyor hamişlikte zararlı ama kalmada yardımcı benim işyerimdeki kız didem 1,5 seneden sonra maydonoz suyu içerekten hamiş kalmış ben bi hafta yapamadım tadı iğrençtii kaydirigubbakcemile3 aynı zamanda böbrekleri alt taraftaki iltihapları tenmizliyor cosmoda geçen ay yaptırydı kuşum onunda idrar yolalrında böbreklerde sorun vardı fena yani yapabiliyorsan yap
yarım demet maydonozu kaybatcan yeşili çıkınca kapatcan ılınınca iççen aç karınıa her sabah tatlım yumrutlama döneminden sonra yapmazsın gerçi iş yerinde ki kız hamişliğini öğrenne kadan yapmış nasip işte kuzum yaa yoksa gerisi bahanen yani bişey olacaksa oluyor olmuycaksa olmuyo

buharınada oturuluyormuş sütlü yapıyorlarmış onu denemedim bilmiyom ama onlada hamiş kalan varmış şekercim

heh bakın çiçemin dedigi gibi suyuyla halledebilirsiniz ama onu direk oraya komayın bencede hem günah olur hemde böcük möcük olur allah korusun sonra uğraş dur.. :)

yani yaptıkları diğeri şu sütte kaynatıyorlar maydonozu sonra buharına oturuyorlarmış ben yapamdım ama bi önceki ay cosmo yaptı sonrada hamiş kaldııı:)))))))))))))))))))))))) yanmadan tabii ben yapmıycamda isteyen yapabilir yani kk da var açıuklaması

canım maydonoz kürü iltihap falan temizliyor hamişlikte zararlı ama kalmada yardımcı benim işyerimdeki kız didem 1,5 seneden sonra maydonoz suyu içerekten hamiş kalmış ben bi hafta yapamadım tadı iğrençtii kaydirigubbakcemile3 aynı zamanda böbrekleri alt taraftaki iltihapları tenmizliyor cosmoda geçen ay yaptırydı kuşum onunda idrar yolalrında böbreklerde sorun vardı fena yani yapabiliyorsan yap
yarım demet maydonozu kaybatcan yeşili çıkınca kapatcan ılınınca iççen aç karınıa her sabah tatlım yumrutlama döneminden sonra yapmazsın gerçi iş yerinde ki kız hamişliğini öğrenne kadan yapmış nasip işte kuzum yaa yoksa gerisi bahanen yani bişey olacaksa oluyor olmuycaksa olmuyo

buharınada oturuluyormuş sütlü yapıyorlarmış onu denemedim bilmiyom ama onlada hamiş kalan varmış şekercim

aaa canım bak o kaynatmalı olanını yapabilirim ben de. maydonozu çok severim. içerim yapıp ama bakalım belki de gerek bile kalmaz :)))))))))))))))

tamam organ öyle ama neticede nimet o ya :bbo:

ayyy senin buruşuk yüzünü yerim ben nan :)

yani yaptıkları diğeri şu sütte kaynatıyorlar maydonozu sonra buharına oturuyorlarmış ben yapamdım ama bi önceki ay cosmo yaptı sonrada hamiş kaldııı:)))))))))))))))))))))))) yanmadan tabii ben yapmıycamda isteyen yapabilir yani kk da var açıuklaması

aaa cosmonun bebesi maydonoz bebe yani yirim :)))))))))

hehee evet şekerim yaa enteresan ama ben araştırdım adaçayı nasıl ostrojen kaynasğıysa maydonozda öyleymiş odtrojen kaynağı olduğu için suyuda iyi gelir adaçayı içmek gibim yanii ben valla iki üç gün içtim adaçayı sıkıldım aklıma gelmiyor yalnız şimdi aç karnıan her sabah iki kuru incir yiyom :)))))))

niye günah olsun ayçam içine sokmuyozki sonuçta pisliğede batırmıyoz tedavi amaçlı kullanıyoz madem böyle bi işlevi var boşuna değildir heralde

hehee evet şekerim yaa enteresan ama ben araştırdım adaçayı nasıl ostrojen kaynasğıysa maydonozda öyleymiş odtrojen kaynağı olduğu için suyuda iyi gelir adaçayı içmek gibim yanii ben valla iki üç gün içtim adaçayı sıkıldım aklıma gelmiyor yalnız şimdi aç karnıan her sabah iki kuru incir yiyom :)))))))

incir olayına ben de takmış durumdayım canım. tazesi kalmadı artık ama kurusunu gün içinde en az 2-3 tane yiyiyorum. bir de bugün kurusunu da bulamadım markette incir ezmesi vardı gofret şeklinde içinde de fındık onu aldım. valla kilo alıyorum durmadan :pp

anammm ben bişi kullanmıyorum vallaaa saldım cayıra diyoruum bosverrin rahat olun. olmazsa tüp bebek yaptırıcaz bizz :)))))))
bekleyelim bakalııımmm

ben sevmiyorum inciri felan öög. bi ara sogan suyu kaynatıp iciyordum oda ayda birden fazla yumurtlamaya yarıyormuş ve iltihap varsa sokuyormş...

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nannnnnn yeee :ecrin_bebek:

maydonozu koymayı duymadım ben ama ilk sizden duyuyom maydonozu oraya koymak günahından değilde steril olabilirmiki acaba yani aslında o bölgeye yapılcak bitkisle çözümler beni ürkütüyor yaa buharına oturmak dahil herkese aynı gelmeyebilir sonuçtaa bana iyi gelen sana yaramayabilir ondan çay tarzı içmeli yemeli şeyler daha mantıklı mikrop kapmamak adına yani
benim rahimazğında hücre değişimi çıktığında çok korkmuştum emsela ondan oraya çok korkarım ameliyatta oldum zati korkuyom benn akannehir

X