TabebekLerin sohbet yeri ;)

hay allah seni bildiği gibi yapsın emi bende diyom ne diyo bu ayın sonuna bakar sölerim falan :))))))
inşallah cnm kırk kere söylersen olurmuş işin enteresanı bu ay hepimiz bekliyoz kimse aman bu ay bende bişi yok demiyo hayırdır innşallahhhhh

öyle dedik hakkaten bişi çıkmadı. bu sefer var diyelim hakkaten var olsun :))))))))))))

ama ben ay başından beri vız vız aynı şeyi söylüyorum. bu ay tamam hamileyim Allah ın izniyle

ay hadi inşallah allah mı söyletiyo seni nedir böyle zaten bu ayın kura talihliside sendin kıs bu ay sen hamiş olursan bu demek oluyoki önümüzdeki ayda benim hiçç kasmam nasılsa kura tutuyo diye :))))

ay bulamıyrum bu ov.testi hamile olunca nezaman ve nasıl çizgi çıkıyomuş yaa nerde bu yazanlar

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sibelcim ya takma kafana sonuçta sen yumurtladın bitti biz bi hitimal dedikkk şekercimmmmm

ay hadi inşallah allah mı söyletiyo seni nedir böyle zaten bu ayın kura talihliside sendin kıs bu ay sen hamiş olursan bu demek oluyoki önümüzdeki ayda benim hiçç kasmam nasılsa kura tutuyo diye :))))

sen hiç kasma canım bu ay ben sonraki ay sen :))))))))))))

ay bulamıyrum bu ov.testi hamile olunca nezaman ve nasıl çizgi çıkıyomuş yaa nerde bu yazanlar

canım benim ben bakmıştım çift koyu çizgi çıkıyor. ama geçen ay ayçanın günlerce öyle çıktı sonra da regl oldu demek ki çok da güvenmemek gerekiyor. az bekle ay sonunda senin için yapıp söyliycem diyorum :)))))))))))))))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sibelcim ya takma kafana sonuçta sen yumurtladın bitti biz bi hitimal dedikkk şekercimmmmm

hoşgeldin kuşuuuum. gel bir daha öpiyim Şeniz

takmıyorum çiçemmmmmm sonucu bildirdim sadece size ayol
hehe eyi eyii paylaşta bizimlee kafanda çok büyütme bağpbında şekerimmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

öp tabiiii beniiiiii :1hug:

evet ben regl olana kadar çift çizgi cıktı. ben guvenmiyorum sahsen :)

ben heç bir teste güvenmiyomm bende kanda bile gebe çıktıı hahahahahahahahaaaaaaa

bu arada biz dün gece işi halledemedik. bu sefer de kociş uyudu kaldı.

ya dikkat ediyorum da bebek işine karar verdik vereli yumurtlama günlerinden sonra bir kendini salış sözkonusu bizde....

ya dikkat ediyorum da bebek işine karar verdik vereli yumurtlama günlerinden sonra bir kendini salış sözkonusu bizde....

ay hasta adam ayollll rahat bırak sende nasılsa günün geçti hem o günlerde yeterince strese giriyodur boşver sonra rahat olsun sende ollll

ohoooo ozmaan güvenilmez tabi şekerler
ay benim galiba iltihabım azdı gene kımıl kımıl sancılanıyom

canım sen daha yeni dr a gittin iltihap çıkmamıştı ki sende. bebiştir o bebiş :)))))))))

ay hasta adam ayollll rahat bırak sende nasılsa günün geçti hem o günlerde yeterince strese giriyodur boşver sonra rahat olsun sende ollll

yaaa geçti günüm ama şekerim adetine 2 gün kala hamile kalıyor millet yaaa o nasıl oluyor :)

tatlım olsun adamcağız yeni hastalıktan kalktı üstüne gitme enüşteminnnnnnnnnnnnnn lmaz:

ohoooo ozmaan güvenilmez tabi şekerler
ay benim galiba iltihabım azdı gene kımıl kımıl sancılanıyom

ya ne iltihabı yaa geçmiş olsun tatlımm opuyorumnanaktan

handecim regliye iki gün kala yumurtlarsan kalabilirsin tatlım regli periyodu içinde her daim şans vardır genelde düşük ihitmelde olsa var kuşum

idrar yollarım iltihablandı sanırım çiçemmm çişimi yaparkene yanıyommm mafoldumben

hande o geç yumurtlayanlar için cnm sen geçmi yumurtluyon

yok yavrum bu ay geçen aydan 2 gün sonra yumurtladım çok geç değil.

handecim regliye iki gün kala yumurtlarsan kalabilirsin tatlım regli periyodu içinde her daim şans vardır genelde düşük ihitmelde olsa var kuşum

evet canım. bizim hatamız eşimle yumurtlama günlerinden sonra çok önemsememek. önceden olsa böyle olmuyordu ama bebek olayı girince işin içine böyle oldu neden bilmiyorum...

bakalım ikinci defa yumurtlayacak mıyım bu ay... bugün test almadım yanıma. yarın alıp yaparım ne olur ne olmaz :)))))))

idrar yollarım iltihablandı sanırım çiçemmm çişimi yaparkene yanıyommm mafoldumben

ayyy canım çok bol su iç çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…