TabebekLerin sohbet yeri ;)

bilmemmi tatlım yaaa yıldız teknikten mezunummm heheheheheheee ama ben şu an kartaldayım gelmem zor şekerim artıkın suadiye caddebostan civarlarında bulursun slaatacıı banaaa:))))))))))))))))

bilmemmi tatlım yaaa yıldız teknikten mezunummm heheheheheheee ama ben şu an kartaldayım gelmem zor şekerim artıkın suadiye caddebostan civarlarında bulursun slaatacıı banaaa:))))))))))))))))

aaa yıldız teknik şuracıkta yaaaw :))))))))

kartalda çalışıyorsun demek kuzum. o zaman ben evde yaparım sana salata olur mu :)))))))

bu arada ortam gergin ninoş birazdan müro ya dalacak gibi geldi bana...

olur şekerim misler gibim olur hemideeeeeeeeeee

sorma şekerim yaaaaa valla fenaaaa

aman yaa sıkıldım benn bu durumdann neyse çıkıcam kızlar haz etmem tartışmalardan içinde dışında hiçbiryerinde olmak istemem şekerlerimm öpüyorum hepiniziiiiiiiii

yok anam kurs varmıştaaaaaaaa
ben ablamla gidiyorum ya haniiiiiiiiii
cıktım duraga bekle bekle gelen giden yok elimde laptop agır birde bi sürü rampa cıktım..
aradımki nerdesin ben duraktaim
e gtmiyoruz ya demezmiiiiiiiiiii
ay delirdim resmeeeennn :eek:klava:
sen git dedi bana bide ulan bu saatte nere gidicem ben dedimmmm

aaaaaaaaaaaa neden böyle bişi yaptı ki kuşum. bişi mi olmuş ablana?

yok olmamısta dun konusmustuk öyle gitmeyelim felan diye. ben sonra yok perşembe gideriz cuma yarım gunmus zaten dedim. böyle bi konusma gecmşti aramızda işte.
eniştemde rahatsızlanmıs eve gelmiş.
e dedim insan arar yani bi haber verir yazık gunah bana onca yol mafoldumben

ayyy nerde çokluk orda b.kluk mu oldu nooldu kızlar anlamadım.

aman aman bizim topic in maşşallahı var az ve öz :)

yok olmamısta dun konusmustuk öyle gitmeyelim felan diye. ben sonra yok perşembe gideriz cuma yarım gunmus zaten dedim. böyle bi konusma gecmşti aramızda işte.
eniştemde rahatsızlanmıs eve gelmiş.
e dedim insan arar yani bi haber verir yazık gunah bana onca yol mafoldumben

ay kıyamam sana ben kuşummm. yasık olmuş sana :KK43:

eniştenin nesi var kötü değildir umarım.

bu arada başım ağrıyor yaaa ensemden ensemden tansiyonum mu çıktı gerçi zonklamıyor ama :KK43:

walla bacaklarınızı kırcam şimdi haaa bi oturun kıçınızın üstüne beeee

evet ya orası ne olmus öyle karısmıs. cok kalabalık olunca dedigin gibi valla..
istifra ediyormuş üşüttü sanırım gripte olmus olabilir. ay cok salgın bu grip, bugunlerde herkez hasta.
senin neden agrıyor basın ?

sibelim önce suuuu handeee isminde olan sahsiyetin bacagını kır ilk önce o satışa getirdi bizim bu taş bebeyii!

evet ya orası ne olmus öyle karısmıs. cok kalabalık olunca dedigin gibi valla..
istifra ediyormuş üşüttü sanırım gripte olmus olabilir. ay cok salgın bu grip, bugunlerde herkez hasta.
senin neden agrıyor basın ?

benim boynumdan dolayı ağrır canım. eskiden çok daha sık ağrıyordu şimdi neyse ayda 1-2 ağırıyor o kadar :nazar: valla ilaç içtim dayanamadım. hayırlısı..

ayyy geçmiş olsun kuşum benim evet salgın dikkat etmek gerek çok.

öyle yapcam zaten ayçam önce onun bacaklarını kırcam bak hala otarafa laf yetiştiriyo denz manzaralı daire istiyomuşta bilmemne 5 dakka içinde burda olmazsa boğacam onu o dairenin içinde
hem o ne öle biras bakim dedim bunları ararken birbirine girmiş herkes çözülmüyolar amannnnn

aman masallah o zaman poponu kaşı,dilini felan ısır :nazar: kaydirigubbakcemile3
bişi olmaz herhalde amman napcan yaa agrı cekmektense bosver hiç dikkat etmeee sal cayıraaa obaaaaaaaaaaaa sositososito

X