TabebekLerin sohbet yeri ;)

hee valla bacıım iyi kızlar var içlerinde gercekten ama cok kalabalık olunca zor be ya.
bak bize masallahımız var

puahahahahahhahahah uleeeeyyyn benim bir bacağım hep burda siboşum. en azından burda kalan bacağımı kırma beeeeeee. zaten burdaydım deli benim bu sayfam hep açık. evet karıştı millet orda. diyorum ya nerde çokluk orda pohluk.

aman masallah o zaman poponu kaşı,dilini felan ısır kaydirigubbakcemile3
bişi olmaz herhalde amman napcan yaa agrı cekmektense bosver hiç dikkat etmeee sal cayıraaa obaaaaaaaaaaaa sositososito

aynen öyle kardeşcim saldım çayıra mevlam kayıraaaaa.

bu arada bu sigarasız 2. haftam opuyorumnanaktan

kzılarrr napıyonjuz bakemm ayçam kızma kızzz boşver tatlım oldu bitti işte beklemişin ama olsun kuşummm

bebelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr burdayımmm nerde çokluk fikrinize katılıyorum

ayçam sana ben mesaj atmıştım hatırlarmısın ben zati arada kaçarım ordan oluyor çünkü sıkcana böyle durumlar şekercimmm bende sıkılırım yani kafa dağıtmaya geldiğimiz yerdede stres iyi değil demi ama yani

başım ağrıyor yaaa

gerçi şimdi ilaçtan sonra biraz geçti. şimdi hazır patron yokken dosyalarımı düzenliycem en sevmediğim iş. yerimde olmıcam 2 saat falan

başım ağrıyor yaaa

gerçi şimdi ilaçtan sonra biraz geçti. şimdi hazır patron yokken dosyalarımı düzenliycem en sevmediğim iş. yerimde olmıcam 2 saat falan

canım benim geçmiş olsun tatlım yaaa bakma zaten bilg. iyice fena yapar tatlımmmm opuyorumnanaktan
bende giderim birazdan eve doğruu dudullu semalarınaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

eheheh kır anam kırr gelen senden gelsinnn p
amabeni bugunlerde kırma cunku fikirdemem lazım fikirdek zamanlarımdayım ahahha

kızlar benim biras işim var onları bitireyimde rahat takılayım öptüm sizi kaybolmayın biyere mekanı boş bırakmayın :mymeka:

evet çiçeemm sen mdemiştin bana kuşuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benim geçmiş olsun tatlım yaaa bakma zaten bilg. iyice fena yapar tatlımmmm opuyorumnanaktan
bende giderim birazdan eve doğruu dudullu semalarınaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

sağol canım benim evet bakmasam daha iyi olucak.

ben tekrar gelirim kuzularım dikkat edin kendinize tamam mıııııııı opuyorumnanaktan

eheheh kır anam kırr gelen senden gelsinnn p
amabeni bugunlerde kırma cunku fikirdemem lazım fikirdek zamanlarımdayım ahahha

fikirdek seniiiiiiiiiiiiiiiiiii

başım ağrıyor yaaa

gidiyon mu yanii mafoldumben
tamma hallet ve gel hemencik! gerçi benim kocişde gelmek üzere heh. o geldimi bende cıkarım kızıyo adam ya. ne bu diyor hergun hergun napıyon sen benle ilgilen diyor adammmm kaydirigubbakcemile3
biraraya gelmemeiz lazım aslında onunla sonra kotu seyler oluyor :kedi:
söylüyoruz da heh biraraya gelmemiz cok sakıncalı diye hahaa..

kızlar benim biras işim var onları bitireyimde rahat takılayım öptüm sizi kaybolmayın biyere mekanı boş bırakmayın :mymeka:

hehe emredersiniz şekerim ama sen geldiğinde ben ev yoluna gitmiş olabilirimmmmmmmm opuyorumnanaktan

evet çiçeemm sen mdemiştin bana kuşuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

demek istediğim buydu kuşum ama açık diyemiyo insan bebem benimmm bende ondan kaçarım çoğunlukla zati sevdiğim insanlarda var elbet ama iştee çokluk olayı bitiryorrrrrrr bebemmm kaydirigubbakcemile2
burayı ondan çok seviyom benn Şeniz

yavrum yaaa her gün her gün nereye kadar be peeeeh. birer gün ara verin hiç değilse :)))))))))))))

aynen ben de öyle. diyorum ya nerde çokluk orda b.kluk. böyle gelmiş böyle gider. azız ve özüz bu da süffer bişi :)))))))))

senemim de ana kucağından gelemedi :)))))))))))

Anladıım çiçeeemm en güzeli gelin buraya ne gidiyosunuz orayaaa hıhh! sakin sakiinn konusalıııımm :)))
valla kaparım he topici hande hanım birdaha gidersen. kural koyuyorum!!!!!!!
bu topicden baska bi topice gidene ceza varr!! klava:

ıyi kıslar var ama gercektenn cok sıcak olanlar var :)
ama cokluk sisteminde mutlaka bi bozucu vardır..
neyse biz bize bakalıım. bende buu hande sultan felan gidiyor diye gidiyorum napim kimsecikler olmuyor burada tek kalıyorum ondan yaniii.. mafoldumben
he senemim anneciilee hasret gideriyor napsın kızcazz kuzum benim bitanee oo! bırakalımda hasretini gidersinnn :))

ayy canım benimm inan benim kociştee bi sürü kıskançlık yapıyorr buraya girdiğim içinnnn ondan evde giremiyom o iş miş yapınca arada bakıp kaçıyom kaydirigubbakcemile3

yavrum yaaa her gün her gün nereye kadar be peeeeh. birer gün ara verin hiç değilse :)))))))))))))

:kedi: abla zaten bir gün ara veriyorum ona kalsa vermicek te ahaha..
bugunde kıpkırmızı kızardımm napsam bilemedim :kedi: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…