öyle yapcam zaten ayçam önce onun bacaklarını kırcam bak hala otarafa laf yetiştiriyo denz manzaralı daire istiyomuşta bilmemne 5 dakka içinde burda olmazsa boğacam onu o dairenin içinde
hem o ne öle biras bakim dedim bunları ararken birbirine girmiş herkes çözülmüyolar amannnnn
aman masallah o zaman poponu kaşı,dilini felan ısırkaydirigubbakcemile3
bişi olmaz herhalde amman napcan yaa agrı cekmektense bosver hiç dikkat etmeee sal cayıraaa obaaaaaaaaaaaa sositososito
hee valla bacıım iyi kızlar var içlerinde gercekten ama cok kalabalık olunca zor be ya.
bak bizemasallahımız var
başım ağrıyor yaaa
gerçi şimdi ilaçtan sonra biraz geçti. şimdi hazır patron yokken dosyalarımı düzenliycem en sevmediğim iş. yerimde olmıcam 2 saat falan
canım benim geçmiş olsun tatlım yaaa bakma zaten bilg. iyice fena yapar tatlımmmm opuyorumnanaktan
bende giderim birazdan eve doğruu dudullu semalarınaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
eheheh kır anam kırr gelen senden gelsinnnp
amabeni bugunlerde kırma cunku fikirdemem lazım fikirdek zamanlarımdayım ahahha
başım ağrıyor yaaa
gerçi şimdi ilaçtan sonra biraz geçti. şimdi hazır patron yokken dosyalarımı düzenliycem en sevmediğim iş. yerimde olmıcam 2 saat falan
kızlar benim biras işim var onları bitireyimde rahat takılayım öptüm sizi kaybolmayın biyere mekanı boş bırakmayın :mymeka:
evet çiçeemm sen mdemiştin bana kuşuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gidiyon mu yanii mafoldumben
tamma hallet ve gel hemencik! gerçi benim kocişde gelmek üzere heh. o geldimi bende cıkarım kızıyo adam ya. ne bu diyor hergun hergun napıyon sen benle ilgilen diyor adammmm kaydirigubbakcemile3
biraraya gelmemeiz lazım aslında onunla sonra kotu seyler oluyor :kedi:
söylüyoruz da heh biraraya gelmemiz cok sakıncalı diye hahaa..
hehe emredersiniz şekerim ama sen geldiğinde ben ev yoluna gitmiş olabilirimmmmmmmm opuyorumnanaktan
demek istediğim buydu kuşum ama açık diyemiyo insan bebem benimmm bende ondan kaçarım çoğunlukla zati sevdiğim insanlarda var elbet ama iştee çokluk olayı bitiryorrrrrrr bebemmm kaydirigubbakcemile2
burayı ondan çok seviyom benn Şeniz
gidiyon mu yanii mafoldumben
tamma hallet ve gel hemencik! gerçi benim kocişde gelmek üzere heh. o geldimi bende cıkarım kızıyo adam ya. ne bu diyor hergun hergun napıyon sen benle ilgilen diyor adammmm kaydirigubbakcemile3
biraraya gelmemeiz lazım aslında onunla sonra kotu seyler oluyor :kedi:
söylüyoruz da heh biraraya gelmemiz cok sakıncalı diye hahaa..
yavrum yaaa her gün her gün nereye kadar be peeeeh. birer gün ara verin hiç değilse :)))))))))))))