idrar yollarım iltihablandı sanırım çiçemmm çişimi yaparkene yanıyommm mafoldumben
yok yavrum bu ay geçen aydan 2 gün sonra yumurtladım çok geç değil.
evet canım. bizim hatamız eşimle yumurtlama günlerinden sonra çok önemsememek. önceden olsa böyle olmuyordu ama bebek olayı girince işin içine böyle oldu neden bilmiyorum...
bakalım ikinci defa yumurtlayacak mıyım bu ay... bugün test almadım yanıma. yarın alıp yaparım ne olur ne olmaz :)))))))
ayyy canım çok bol su iç çok iyi geliyor
tatlım elbette çok su içicenki çok idrara çıkıcanki biran önce devir daim olsun bünyeden gitsin iltihap tatlımmm bak çok önemli en az 2,5 lt su iççhadi yaa su iltihaba iyimi geliyo hemen doldurayım sürahimi ozaman
hadi yaa su iltihaba iyimi geliyo hemen doldurayım sürahimi ozaman
aslında yapabilsen maydonoz kürü süper geliyor idrar yolalrı böbrekle ilgli her türlü sorun için hamişliğede katkısı varr
ben bu maydanoz olayını çözemedim çiçeeeem yaaa. hamile kalmak isteyen maydonoz yemesin falan diyorlar ????
sen buharından mı bahsediyorsun acaba. bu arada maydonoz gerçekten iltihaba çok iyi geliyor ama aklım karıştı valla
canım maydonoz kürü iltihap falan temizliyor hamişlikte zararlı ama kalmada yardımcı benim işyerimdeki kız didem 1,5 seneden sonra maydonoz suyu içerekten hamiş kalmış ben bi hafta yapamadım tadı iğrençtii kaydirigubbakcemile3 aynı zamanda böbrekleri alt taraftaki iltihapları tenmizliyor cosmoda geçen ay yaptırydı kuşum onunda idrar yolalrında böbreklerde sorun vardı fena yani yapabiliyorsan yap
yarım demet maydonozu kaybatcan yeşili çıkınca kapatcan ılınınca iççen aç karınıa her sabah tatlım yumrutlama döneminden sonra yapmazsın gerçi iş yerinde ki kız hamişliğini öğrenne kadan yapmış nasip işte kuzum yaa yoksa gerisi bahanen yani bişey olacaksa oluyor olmuycaksa olmuyo
buharınada oturuluyormuş sütlü yapıyorlarmış onu denemedim bilmiyom ama onlada hamiş kalan varmış şekercim
tamam organ öyle ama neticede nimet o ya :bbo:
yani yaptıkları diğeri şu sütte kaynatıyorlar maydonozu sonra buharına oturuyorlarmış ben yapamdım ama bi önceki ay cosmo yaptı sonrada hamiş kaldııı:)))))))))))))))))))))))) yanmadan tabii ben yapmıycamda isteyen yapabilir yani kk da var açıuklaması
hehee evet şekerim yaa enteresan ama ben araştırdım adaçayı nasıl ostrojen kaynasğıysa maydonozda öyleymiş odtrojen kaynağı olduğu için suyuda iyi gelir adaçayı içmek gibim yanii ben valla iki üç gün içtim adaçayı sıkıldım aklıma gelmiyor yalnız şimdi aç karnıan her sabah iki kuru incir yiyom :)))))))