TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayçam nerde kızzzlar yaaaa. herhalde kursa gitti ama gidiyorum demedi

heeeeeeyyyt napıonuz uleeeyynnn?!
sibelim geçmiş olsun kuşuuum!!! karabasanlar mı görüyosun sen yoksam?? stresliysen bu ara ondanda olmuş olabilir canımm benm...lisedeyken benim karabasansız günüm yoktu :) psikiyatristte almıştım soluğu :)))

canımmmmmmmmmmmmm hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn opuyorumnanaktan

SENEMMM HOŞGELDıNNNN AMAN GENE BÜYÜK YAZIYOM
öyle oldu işte senemim aklım çıktı geldi bilmiyomda tam olarak noldu inşallah devam etmez yoksa fena yapar beni cnm
sen napıyon bakıyımm

ateşimi koyayım bendeeeee..

6. gün 8 ekim... 36.4
7. gün 9 ekim... 36.6
8. gün 10 ekim...36.5
9. gün 11 ekim...36.5
10. gün 12 ekim...36.2
11. gün 13 ekim...36.5 ovulasyon testi pozitifff
12. gün 14 ekim...36.5 pozitif
13. gün 15 ekim...36.5
14. gün 16 ekim...36.7
15. gün 17 ekim...36.7
16. gün 18 ekim...36.7
17. gün 19 ekim...36.7
18. gün 20 ekim...36.7
19. gün 21 ekim...37.0

maşşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh delikafadulden delikafadulden delikafadulden

iyiyim sibelimmm.. evde iki arada bi derede nete giriorum işte çıkıcam birazdan da,annem geldi de :)))
senin de inşallah tekrarlamaz!

ayrılma tabi kızzz kaydirigubbakcemile3 ne bilim bacım ben anlamıyorum da ondan şey ettim.
bu arada testim dunkune göre daha koyu. bariz pembe ama acık pembe bakalım yarın nasıl cıkıcakk :))
sen yarın yumurtlıcannn bacım bak demedi deme..yarın görcen koyu koyuu!!!

maşşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ehehehe inşallah hep böyle devam eder ama şahsen umutsuzumm.. kafamçokkarıştı

napıosunn çiççeeeeeemmm bakiimmmm

iyiyim sibelimmm.. evde iki arada bi derede nete giriorum işte çıkıcam birazdan da,annem geldi de :)))
senin de inşallah tekrarlamaz!

ay canım benimmmm annene selam söyle bizdennnn inşallah annen uğur getiri sana bu ay tatlım yaaa inşallahhh

sen yarın yumurtlıcannn bacım bak demedi deme..yarın görcen koyu koyuu!!!

ehehehe inşallah hep böyle devam eder ama şahsen umutsuzumm.. kafamçokkarıştı

napıosunn çiççeeeeeemmm bakiimmmm

canım benim napim işteyim yarım yamalak işler var onlarla uğraşıyorum kuşum yaa başkada bişey yok
bu hafta sonu kuzenin düğünü var onun telaşı neyim bakım falan yapmam lazım akşama saçlarımız boyuycammm çikolata kahvesineee tam rengi hatırlamıyorumda lorealin yeni çıkan renklerinden aldım sarıdan sıkıldım öyle yani kocişlen kendimlen gereksiz uğraşılar içindeyim bebem sen naspıyon annele nasıl geçiyor vakitttt

burdayım yavrum. nereye gidersem gideyim bir ayağım hep burda :)))))))))))))

ay canım benimmmm annene selam söyle bizdennnn inşallah annen uğur getiri sana bu ay tatlım yaaa inşallahhh

tamam canım valla sööledim şimdi aleykümselaaaam dedi opuyorumnanaktan
inşallah uğurlu gelir canımmm benm..ama ateşim kademeli yükselirdi bu ay 5gün sabit kaldı birden yükseldi havalardan mıdır nedir? insan vücudu ne kadar ilginç yaa kafamçokkarıştı

ooh ohhh ne güzel tatlı telaşlar bunlar..süslen tebi bacımm..koyu saç iyidir insanın yüzünü ortaya çıkarır boya kuşum sen :)))
anamla oturuyoz koklaşıyoruz güzel geçio tabi eeve hoplaya zıplaya geliyorum yaa sositososito

burdayım yavrum. nereye gidersem gideyim bir ayağım hep burda :)))))))))))))

burda olsun tebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

anneciğinin ellerinden öperiz senemiiiiiiiiiim.

bu arada ben de saçlarımı boyuycam bu haftasonu olabilir kuvvetle muhtemel :))))))))))))))))

ayy saolsun kuzum anneciğindennn
canım benimm vardır bir keramettttttttt ateşte ki farklı gidiş beni şüphelendirmişti bebem yaniii du bakalımmmmmmmm vericen inşallah bize güzel haberi kuşummmmmm

ayy saolsun kuzum anneciğindennn
canım benimm vardır bir keramettttttttt ateşte ki farklı gidiş beni şüphelendirmişti bebem yaniii du bakalımmmmmmmm vericen inşallah bize güzel haberi kuşummmmmm

hayırlısı be canım.. umarım Allah'ımın OL dediği ay bu aydır... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…