- 19 Temmuz 2009
- 6.820
- 4
handem ben bazen karabasanlar görürüm hemde fena görürüm yani uyanamam falan böyle eşimin beni uyandırmak için tokat attını bilirim ama uyanırım bi su içerim amann gene korkuttular beni derim uyurum hemen ama akşam nası bişeydi nolduda o hale geldim ben bile anlamıyorum korkudan ölmek diye bişeyin varolduna inandım resmen hayır bi ara o halden kurtulamadıkça delirdim ben dedim artık sınırı geçtim başka alemdeyim kaydirigubbakcemile3
ben iyice sakinleştikten sonra eşimin anlatmasına göre o uyurken gerçekten düşmüş bizim yatak biraz yüksek ve düşerken sanırım tutunmaya çalıştığı için yatak sallanmış zaten ben daha yerden kalkmadan sen korkuyla fırlayıp bağırmaya başladın diyo sadece orhan iyimisin deprem oluyo gidelim diye bağırıyomuşum heralde tam uyanmadan korkup fırlayınca rüyayla gerçek arasında kaldığım için bu seferde bunlar oldumu olmadımı ikilemi arasında kaldım
ayy evet canım yaaa o uyuyor muyum uyanık mıyım bunlar rüya mı yoksa gerçek mi ikilemi insanı çok fena etkiliyor. bana da olmuştu bir defa. deliriyor gibi oluyor insan. ayy çok geçmiş olsun tekrar canım ne kadar kötü biliyorum