handem ben bazen karabasanlar görürüm hemde fena görürüm yani uyanamam falan böyle eşimin beni uyandırmak için tokat attını bilirim ama uyanırım bi su içerim amann gene korkuttular beni derim uyurum hemen ama akşam nası bişeydi nolduda o hale geldim ben bile anlamıyorum korkudan ölmek diye bişeyin varolduna inandım resmen hayır bi ara o halden kurtulamadıkça delirdim ben dedim artık sınırı geçtim başka alemdeyim kaydirigubbakcemile3
ben iyice sakinleştikten sonra eşimin anlatmasına göre o uyurken gerçekten düşmüş bizim yatak biraz yüksek ve düşerken sanırım tutunmaya çalıştığı için yatak sallanmış zaten ben daha yerden kalkmadan sen korkuyla fırlayıp bağırmaya başladın diyo sadece orhan iyimisin deprem oluyo gidelim diye bağırıyomuşum heralde tam uyanmadan korkup fırlayınca rüyayla gerçek arasında kaldığım için bu seferde bunlar oldumu olmadımı ikilemi arasında kaldım
günaydın tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eyiyizzz bugün biraz iş varr ara ara girebiliyom kuşum sen nasılsınnnnnnGünaydıın bu arada canlarıımm sizi seviyoruuumm opuyorumnanaktan
nasılsınızz bakıımm :)
ayy canım benim bizde çok özledik eşinin daha iyi olmasına çok sevindim canım biran önce kalkar inşallah tatlımmmmmmcanım kuşum benimmmmm
çok sağol tatlım. ayy ne olduğunu öğrendik ya çok şükür. önemli olan oydu şimdi tedavisini oluyor düzelcek en kısa zamanda inşallah.
sizi çok özledim yaaaaa :1hug:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
handem hoşgeldin nasılsın cnm eşin nasıl Allah şifa versin hastalık zor kimbilir nası korkuttu seni kocişin((
ayy kızlar anlatılacak gibi değil valla çok enteresandı ilk defa böyle bişey yaşıyorum mafoldumben
akşam bigüsel yattık uyuduk sonra ben uyurken yatak acayip sallandı yatağın sallanmasıyla fırladım eşimi yerde gördüm onu yerde görünce vede benimde fırlamamla yatak hala kıpraşmaya devam edince inanılmaz bi korkuyla sanki çok şiddetli deprem oluyomuş gbi bağırmaya başladım ama ne bağırmak eşim susturmaya çalışıyo düştüm ben hayatım korkma bişey yok diyo ama nafile ve ben buraları çok net hatırlamıyorum o beni sakinleştirmeye yatırmaya çalıştıkça ben kalk gidelim diye bağırdım bi süre neyse su ffalan içirdi bana biras sakinleştim yatayım dedim sarıldım sıkı sıkı kocişe bu seferde o yaşadığım geçekmiydi rüyamıydı ikilemi arasında kaldım (ben bazen rüya görürüm ama gerçek sanırım falan ) sanki hala rüyadayım yanımdaki eşim değil gibi bi korku başladı bu seferde salak saçma sorular sormaya başladım emin olabilmek için uyanık oldumu anlayabilmek için kendimi çimdikledim evde dolaştım garip yerlere bakıyom falan ama nasıl titiriyom eşimde korktu sarılıyo sakinleşiyim diye aşkım sensin dimi diyom en sonunda nefes alamadımı hissettim ve bir ağlama krizine girdim anlatamam size 2 saat benle uğraştı eşim gecenin bi yarısı inanılmaz bi korkuydu öldüm heralde dedim kendimde değilim ben bunları yaşamıyorum aslında deprem oldu ben öldüm vs delirmek üzere hissettim resmen yaaaa hala yazarken titriyorum inanmazsınız
geceliklerle evden çıkmaya falan çalıştım hem deli gibi ağlıyorum hem korkuyorum diye bağırıyorum ama neden korktumu anlatamıyorum kocişim bi ara besmele çekerek peşimde dolaşıyodu hadi çıkalım evden biraz dolaşalım hava al kendine gelirsin bide saat gece 3,, çaktırmadı ama benim halimden oda tırstı düşününkü kendini kaybetmiş bi kadın deprem oldu diyo gerçek değil bu olanlar diyo sen benim kocammısın gerçekmisin diye çekinerek dokunuyo vs... uyutana kadar canı çıktı kçta uyudum bilmiyom inşallah bidaha böyle bişey yaşamam akılla delilik arası gidip geldim resmen
handem ben bazen karabasanlar görürüm hemde fena görürüm yani uyanamam falan böyle eşimin beni uyandırmak için tokat attını bilirim ama uyanırım bi su içerim amann gene korkuttular beni derim uyurum hemen ama akşam nası bişeydi nolduda o hale geldim ben bile anlamıyorum korkudan ölmek diye bişeyin varolduna inandım resmen hayır bi ara o halden kurtulamadıkça delirdim ben dedim artık sınırı geçtim başka alemdeyim kaydirigubbakcemile3
ben iyice sakinleştikten sonra eşimin anlatmasına göre o uyurken gerçekten düşmüş bizim yatak biraz yüksek ve düşerken sanırım tutunmaya çalıştığı için yatak sallanmış zaten ben daha yerden kalkmadan sen korkuyla fırlayıp bağırmaya başladın diyo sadece orhan iyimisin deprem oluyo gidelim diye bağırıyomuşum heralde tam uyanmadan korkup fırlayınca rüyayla gerçek arasında kaldığım için bu seferde bunlar oldumu olmadımı ikilemi arasında kaldım
hoşgeldin çiçeeeeem muuuuuuuuuccccccccckkkkkk
Allah razı olsun tatlım. iyi şimdi çok şükür. sen de bomba gibisin maşşaaallllllllah
benim geri sayım başladı son 6 güne girdim ama bişey olduysa akşam korkudan gitmemiştir umarım 40 güne kadar ölürsem dün gece yüzündendir kızlar walla
hoşgeldin çiçemmm
manyakkkkkk o nasıl laf öylee allah korusunnnnnnnbenim geri sayım başladı son 6 güne girdim ama bişey olduysa akşam korkudan gitmemiştir umarım 40 güne kadar ölürsem dün gece yüzündendir kızlar walla
hoşgeldin çiçemmm
yok canım ölçmedim. bu ay çok da çalışmadık gibi geldi bana kuşum yaaa. eşim hastalanınca çok performanslı değiliz. artık kısmet :)))))))))))