TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayy evet canım yaaa o uyuyor muyum uyanık mıyım bunlar rüya mı yoksa gerçek mi ikilemi insanı çok fena etkiliyor. bana da olmuştu bir defa. deliriyor gibi oluyor insan. ayy çok geçmiş olsun tekrar canım ne kadar kötü biliyorum

ayy canııım gecmiş olsuunn. okurken bende kotu oldum vallahi...

banada oluyor öyle şeyler aslında.. ruyamıydı gercekmiydi ayırt edemiyor insan...
karabasanlar bi ara geliyordu bana da nefes alamıyor insan,dua okuyorsun bagırıyorsun sesin cıkmıyorr ay cok kotu.. evlendimdede olmustu tek kalamıyordum bu yuzden.
yatmadan evvel ayetel-kürsüyü oku sibeliim sen.

evet handem öyle oldu işte yarım saat kendimle hesaplaştım böle şöyle diye en sonunda eşimdende bu gerçek değil diye korkmaya başlayınca balatayı yakıp ağlama krizine girdim şimdide gözümden uyku akıyo vede çok merak ediyorum acaba kaç daire sesimi duyarak uyandı :kedi:

ayyy kuzum yaaaa. aklını kaybetme korkusu da insanı bitiriyor. aman çok geçmiş olsun. komşuları da boşver isteyerek yapmadın ya kuzum..

okuyom ayçam dualarımı bazen unutuyom ama geneld okurum ama bu sefer karabasan değildi gerçekmiş işte ama gel bana sor hayal meyal hatırlıyom rüya gibi sanrıım birden fırladım için bilincim açılmadı tam oyüzden böyle oldum amannnnnnn bida allah esirgesin böyle bişeyi kocişin tarafınada sandalye falan koycam düşmesin aklım gidiyodu yaw sabah saat çalıp uyanınca sabah oldu yaşıyorum iyiyim herşey normal diye sevinmemiştim hiç

ayyy kuzum o ne demek. biz herşeyimizi paylaşmak için burda değil miyiz tatlım :))))))))

gerçi geçen hafta hepimize bir haller oldu hayırdır inşallah :)

Günaydıın bu arada canlarıımm sizi seviyoruuumm opuyorumnanaktan
nasılsınızz bakıımm :)
günaydın tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eyiyizzz bugün biraz iş varr ara ara girebiliyom kuşum sen nasılsınnnnnn

canım kuşum benimmmmm

çok sağol tatlım. ayy ne olduğunu öğrendik ya çok şükür. önemli olan oydu şimdi tedavisini oluyor düzelcek en kısa zamanda inşallah.

sizi çok özledim yaaaaa :1hug:
ayy canım benim bizde çok özledik eşinin daha iyi olmasına çok sevindim canım biran önce kalkar inşallah tatlımmmmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
handem hoşgeldin nasılsın cnm eşin nasıl Allah şifa versin hastalık zor kimbilir nası korkuttu seni kocişin ((

günaydın canımmmm opuyorumnanaktan

hoşgeldin çiçeeeeem muuuuuuuuuccccccccckkkkkk

Allah razı olsun tatlım. iyi şimdi çok şükür. sen de bomba gibisin maşşaaallllllllah

ayy canım benimmm yaa geçmiş olsun tatlımmmm

hoşgeldin çiçeeeeem muuuuuuuuuccccccccckkkkkk

Allah razı olsun tatlım. iyi şimdi çok şükür. sen de bomba gibisin maşşaaallllllllah

hehe iyiyim kuşumm yaa iyi olmayıp napcezz kiiiii opuyorumnanaktan

sizlerde iyi olun eşlerde iyi olsunnn sağlığımız yerinde olsun gerisi yalan kuşum benimmmmmmmmm opuyorumnanaktan

aynen öyle çiğdemim herşeyin başı sağlık gerisi düzeltilir bir şekilde :)

evet tatlım yaa seninde az kaldı demi kuşum ateşini ölçüyormusun bakemm

yok canım ölçmedim. bu ay çok da çalışmadık gibi geldi bana kuşum yaaa. eşim hastalanınca çok performanslı değiliz. artık kısmet :)))))))))))

benim geri sayım başladı son 6 güne girdim ama bişey olduysa akşam korkudan gitmemiştir umarım 40 güne kadar ölürsem dün gece yüzündendir kızlar walla
hoşgeldin çiçemmm

benim geri sayım başladı son 6 güne girdim ama bişey olduysa akşam korkudan gitmemiştir umarım 40 güne kadar ölürsem dün gece yüzündendir kızlar walla
hoşgeldin çiçemmm

Allah korusun çatlaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk

hoşgeldin çiçemmm
manyakkkkkk o nasıl laf öylee allah korusunnnnnnn
sağlık olsun kuşum yaa iyi olunn sizz yeterrrr inşallahh gelir bu ay meleğin gelmedii bir dahaki ayy tatlımmm

yok canım ölçmedim. bu ay çok da çalışmadık gibi geldi bana kuşum yaaa. eşim hastalanınca çok performanslı değiliz. artık kısmet :)))))))))))

olsun yaa ölçmek istemiyorsan ölçmee dediğin gibi sağlık olsun yeterkii
benimde eşim hala öksürüp tıksırıyo bende tam atamadım gribi üstümden yani hayırlısı bakalım kuşlarım benimmmmm allahtan umut kesilmezzzzzzzzzz delikafadulden

grip bir geldi mi gitmiyor zaten çiçeeeem.

benim de midem biraz kötü. stresten falan oldu kesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…