TabebekLerin sohbet yeri ;)

bi sinek mi vızıldıyorrrrrr acepppppppppppppp p

senemim okuudm gülümm tebrik ettim darısı basımıza bebem!

handem noldu sana yaa niye senle ilgilenmeyelim aşkolsun ama senin ateş zımbırtın yok :)))) onu çözmeye çalışıyodum ben cnm küsmeeee

bebelerimm ya birden gidiverdim sorryy birileri geldide iş yerineeeeeeeeeeeee

demek ateş zımbırtısı gerekiyor.

ateşim bugün 250 derece kaçız doğururum sizce :)))))))))))))))))))))

handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızıcam amaaaaaa sen benim hiç tokatımı yedinmi :mymeka:

çiçeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ov.topicinde biri hamişmişte senem onu demişşş tebrik ettim dedim bende kuzuuummm!!!!!

ahhaha hande ablaa senle nie ilgilenmeyelim kuşuum yaap
senin bbugun masallahın varrrrrrrrrrrrrr anammmmmmmmmm sen en az 5iz dogurursun

ha şöyle yaaaaaa küsmek yokkkk 20 tane çıkar senden bu ateşle kaydirigubbakcemile3
ben cumartesi doktora gttim hiççç sormuyonuzzzzzz ahanda bende küsüyom :umursamaz:

evet handeyi yavaş yavaş sanırım kaybettikkk evet handecimm ben senin bebekliğine dönmeni istiyorum belkim orda bazı problemler vardır birlikte belki üstesinden gelebilirizzzzz
ne bilim belkim bi arkideşin saçını çekti belkimmm tükürdü ne bilim birlikte çözelim şekerimm
:)))))))))))))))))))))))))

anladım ayçacımmmmmmmmmmm
anammmmmmmmmmmmmmmmm çok yavaşşş bu siteeeeeeeeee delircem bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aniden tüyebilirim burdayım şimdilikte kociş almaya gelicek beni o gelince paldır küldür çıkabilirim kuşlarımm
yaa bu ara bana taktı kociş tuttu sen kk yı daha çok seviyorsunn yok bana o kadar konuşmuyorsunnnn hahahahahaaaaaa

ha şöyle yaaaaaa küsmek yokkkk 20 tane çıkar senden bu ateşle kaydirigubbakcemile3
ben cumartesi doktora gttim hiççç sormuyonuzzzzzz ahanda bende küsüyom :umursamaz:

eneeeee noooldu kısssss doğru ya dr a gittin sen kuşum. valla o kadar kafam karıştı ki pazar akşamından beri kusuruma bakma kuzum bee

anammm küsmee günümü beeee bende kaçarım valla gelemem öyle küsmeler nazlara kaprislereeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa elime alıcam oklavayııııı bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben bebekliğime dönmek istemiyorum bebek yapmak istiyorum dr hanım yaaaa böhühühühü

yok cnm ne kusuru şaka yapıyom senin halin hepimizden zordu :1hug:
bu sefer doktoru sevdim sanırım buyrun şikayetiniz neydi dedi bana hiççç dedim ölesine göstermeye geldim :roflol: önce şaşırdı gülmeye başladı kadıncaz neyse bigüsel muayene etti beni hiçççç bişeyin yok dedi ultrasondayken dedim yımırtlama bitmişmi bitmiş dedi yenileri oluyo dedi gösterdi bana nası güsel nası sevimliler yuvarlak yuvarlak ( anne olmadan yumurtam bile güsel geldi walla :)))))))
dedim biz bikaç aydır deniyok tutturamadık daha 28 günde bir adet ouyom diye 12-14-16-18 günleri kaçırma ddi bende hiç demedim test falan kullanıyoz diye bide şu günaşırı mevzunu sordum ayın hegünü günaşırı yapsanda yumurta gittikten sonra bi anlamı yok eğer iki kere yumurta olmuyosa ama şanslı günlerinde evet birer gün atla dedi bana bide gene vitamin folbiol verdiiii

ben bebekliğime dönmek istemiyorum bebek yapmak istiyorum dr hanım yaaaa böhühühühü

hımmm demek öyleeeeee döndürelim yavrucumm döndürelimmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
bebeği yalnız biz yapamıyoruzz onun için kocişinlen temasa geçicen biz bebekliğe döndürebiliyoruz sadeceeeeee :roflol: :roflol: :roflol:

aman maşşallah maşşallah siboşum. dr unu sevmek en önemlisi zaten. dediklerine de uy bakalım neler olcak kuzummmm. inşallah sana şans getirir yeni dr un :1hug:

yaw dr hanım kocayla temasa geçe geçe adamı hastanelik ettik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…