günaydın canlarım opuyorumnanaktan
ayçam, çiğdemim, senemim, sibelim hepinize çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.
eşim şu an çok iyi geçti çok şükür ama baya acı çekti zavallımkalp krizi sandık öyle bir sıkışma. dün anlaşıldı ki safra kesesi yüzündenmiş. tam olarak bugün kesinleşecek ama çok şükür ilaçlar rahatlattı.
benden böyle kızlar, hepinize tekrar çok teşekkür ederim beni merak ettiğiniz düşündüğünüz için. sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız :))))))))))
sağolk canımm anam geldi dibinden ayrılmıyom :)) valla sabit olmazdı bu kadar değişirdi hep.. yani şuan bi hamişlik belirtisi değil bu kuşum.. hayırlısı artıkın bekliycez :hulya:
yarın pozitif olur herhalde ya da perşembe kesin!
evet ablacık en onemlisi olan o.
evde mi işe basladı mı yoksa?
ay hele biz nasılız varya.. sen yokken baya eksik kaldııkk buracıklarda opuyorumnanaktan
ayyy canım kuşum beniiiiiiiim opuyorumnanaktan ben de sizi çok merak ettim kıssss. özellikle de seni. ama herşey yoluna girmiş okudum. yıldızı bile takmışsın daha noolsun :)))))
dinleniyor evde canım. bu hafta raporu var ama yarına falan işe gider o :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
handem hoşgeldin nasılsın cnm eşin nasıl Allah şifa versin hastalık zor kimbilir nası korkuttu seni kocişin((
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
handem hoşgeldin nasılsın cnm eşin nasıl Allah şifa versin hastalık zor kimbilir nası korkuttu seni kocişin((
gunaydın canımcım hosgeldin kuzuumm
hoşbulduk ayçammmmm opuyorumnanaktan
kızlar iğrenç bi gece geçirdim korkudan ödüm patladı resmen contayı sıyırıyodum meğer akıl nekadar ince bi çizgiymiş kocişide fena korkuttum ahanda karım delirdi diye panikledi bitanem
geceliklerle evden çıkmaya falan çalıştım hem deli gibi ağlıyorum hem korkuyorum diye bağırıyorum ama neden korktumu anlatamıyorum kocişim bi ara besmele çekerek peşimde dolaşıyodu hadi çıkalım evden biraz dolaşalım hava al kendine gelirsin bide saat gece 3,, çaktırmadı ama benim halimden oda tırstı düşününkü kendini kaybetmiş bi kadın deprem oldu diyo gerçek değil bu olanlar diyo sen benim kocammısın gerçekmisin diye çekinerek dokunuyo vs... uyutana kadar canı çıktı kçta uyudum bilmiyom inşallah bidaha böyle bişey yaşamam akılla delilik arası gidip geldim resmen