TabebekLerin sohbet yeri ;)

1.7ekim - ölçmedim(regl günü)
2.8ekim- ölçmedim
3.9ekim- ölçmedim
4.10ekim-ölçmedim
5.11ekim-ölçmedim
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3
9.15ekim-36.5 *
10.16ekim-36.5
11.17ekim-36.6
12.18ekim-36.4 *
13.19ekim-36.2 (ov.test.tek çizgi)
14.20ekim-36.3*(ov silik çizgi)
15.21ekim-36.4(ov.test.belirgin çizgi)

ay canımmmm gecmiş olsun tekrardan cok sevindiimmmm daha iyi olmasına..
korktugun basına geldi,demiştin o gun insallah öyle birsey olmamıstır diye..
neyseki gecmiş... :1hug:
opuyorumnanaktan

Günaydıın bu arada canlarıımm sizi seviyoruuumm opuyorumnanaktan
nasılsınızz bakıımm :)

ayrılma tabi kızzz kaydirigubbakcemile3 ne bilim bacım ben anlamıyorum da ondan şey ettim.
bu arada testim dunkune göre daha koyu. bariz pembe ama acık pembe bakalım yarın nasıl cıkıcakk :))

canım kuşum benimmmmm

çok sağol tatlım. ayy ne olduğunu öğrendik ya çok şükür. önemli olan oydu şimdi tedavisini oluyor düzelcek en kısa zamanda inşallah.

sizi çok özledim yaaaaa :1hug:

evet ablacık en onemlisi olan o.
evde mi işe basladı mı yoksa?
ay hele biz nasılız varya.. sen yokken baya eksik kaldııkk buracıklarda opuyorumnanaktan

evet ablacık en onemlisi olan o.
evde mi işe basladı mı yoksa?
ay hele biz nasılız varya.. sen yokken baya eksik kaldııkk buracıklarda opuyorumnanaktan

ayyy canım kuşum beniiiiiiiim opuyorumnanaktan ben de sizi çok merak ettim kıssss. özellikle de seni. ama herşey yoluna girmiş okudum. yıldızı bile takmışsın daha noolsun :)))))

dinleniyor evde canım. bu hafta raporu var ama yarına falan işe gider o :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
handem hoşgeldin nasılsın cnm eşin nasıl Allah şifa versin hastalık zor kimbilir nası korkuttu seni kocişin ((

dinlensin evde tabi ne işiymiiişş klava: hazır raporuda varmış. benimki gibi seninkide iş kolik sanırım ablacıık :))
girdi ablacım cok sukur.. düzelttik...
çakıverdim yıldızı daha nooollsuun ayoooll :))

handem hoşgeldin nasılsın cnm eşin nasıl Allah şifa versin hastalık zor kimbilir nası korkuttu seni kocişin ((

gunaydın canımcım hosgeldin kuzuumm

kuzum günaydııııııııııııınnnn Şeniz

evet çok korkuttu tatlım ama çok şükür geçti. Allah kimseyi sağlığından etmesin hayatta herşeyin başı sağlık kızlar yaaa.

çok özledim sizi bu arada :1hug:

gunaydın canımcım hosgeldin kuzuumm

hoşbulduk ayçammmmm opuyorumnanaktan
kızlar iğrenç bi gece geçirdim korkudan ödüm patladı resmen contayı sıyırıyodum meğer akıl nekadar ince bi çizgiymiş kocişide fena korkuttum ahanda karım delirdi diye panikledi bitanem

anaaaaa nooldu sibelim yaaaaaa

ayy kızlar anlatılacak gibi değil valla çok enteresandı ilk defa böyle bişey yaşıyorum mafoldumben
akşam bigüsel yattık uyuduk sonra ben uyurken yatak acayip sallandı yatağın sallanmasıyla fırladım eşimi yerde gördüm onu yerde görünce vede benimde fırlamamla yatak hala kıpraşmaya devam edince inanılmaz bi korkuyla sanki çok şiddetli deprem oluyomuş gbi bağırmaya başladım ama ne bağırmak eşim susturmaya çalışıyo düştüm ben hayatım korkma bişey yok diyo ama nafile ve ben buraları çok net hatırlamıyorum o beni sakinleştirmeye yatırmaya çalıştıkça ben kalk gidelim diye bağırdım bi süre neyse su ffalan içirdi bana biras sakinleştim yatayım dedim sarıldım sıkı sıkı kocişe bu seferde o yaşadığım geçekmiydi rüyamıydı ikilemi arasında kaldım (ben bazen rüya görürüm ama gerçek sanırım falan ) sanki hala rüyadayım yanımdaki eşim değil gibi bi korku başladı bu seferde salak saçma sorular sormaya başladım emin olabilmek için uyanık oldumu anlayabilmek için kendimi çimdikledim evde dolaştım garip yerlere bakıyom falan ama nasıl titiriyom eşimde korktu sarılıyo sakinleşiyim diye aşkım sensin dimi diyom en sonunda nefes alamadımı hissettim ve bir ağlama krizine girdim anlatamam size 2 saat benle uğraştı eşim gecenin bi yarısı inanılmaz bi korkuydu öldüm heralde dedim kendimde değilim ben bunları yaşamıyorum aslında deprem oldu ben öldüm vs delirmek üzere hissettim resmen yaaaa hala yazarken titriyorum inanmazsınız

ayyy canım benim çok geçmiş olsun. karabasan mı acaba bu. nefes falan alamadım diyorsun ya.

bu arada eşin gerçekten düşmüş mü yoksa o da rüyaymış. ayyy çok çok geçmiş olsun sibelim gerçekten çok korkmuşsundur. ben okurken bile irkildim yani...

geceliklerle evden çıkmaya falan çalıştım hem deli gibi ağlıyorum hem korkuyorum diye bağırıyorum ama neden korktumu anlatamıyorum kocişim bi ara besmele çekerek peşimde dolaşıyodu hadi çıkalım evden biraz dolaşalım hava al kendine gelirsin bide saat gece 3,, çaktırmadı ama benim halimden oda tırstı düşününkü kendini kaybetmiş bi kadın deprem oldu diyo gerçek değil bu olanlar diyo sen benim kocammısın gerçekmisin diye çekinerek dokunuyo vs... uyutana kadar canı çıktı kçta uyudum bilmiyom inşallah bidaha böyle bişey yaşamam akılla delilik arası gidip geldim resmen

ahhh kuzum benim yaaa. gerçekten çok korkmuşsun, eşin de senden çok korkmuştur. ikinize de çok geçmiş olsun. inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsınız kuzum yaaa.

handem ben bazen karabasanlar görürüm hemde fena görürüm yani uyanamam falan böyle eşimin beni uyandırmak için tokat attını bilirim ama uyanırım bi su içerim amann gene korkuttular beni derim uyurum hemen ama akşam nası bişeydi nolduda o hale geldim ben bile anlamıyorum korkudan ölmek diye bişeyin varolduna inandım resmen hayır bi ara o halden kurtulamadıkça delirdim ben dedim artık sınırı geçtim başka alemdeyim kaydirigubbakcemile3
ben iyice sakinleştikten sonra eşimin anlatmasına göre o uyurken gerçekten düşmüş bizim yatak biraz yüksek ve düşerken sanırım tutunmaya çalıştığı için yatak sallanmış zaten ben daha yerden kalkmadan sen korkuyla fırlayıp bağırmaya başladın diyo sadece orhan iyimisin deprem oluyo gidelim diye bağırıyomuşum heralde tam uyanmadan korkup fırlayınca rüyayla gerçek arasında kaldığım için bu seferde bunlar oldumu olmadımı ikilemi arasında kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…