TabebekLerin sohbet yeri ;)

ooh ohhh ne güzel tatlı telaşlar bunlar..süslen tebi bacımm..koyu saç iyidir insanın yüzünü ortaya çıkarır boya kuşum sen :)))
anamla oturuyoz koklaşıyoruz güzel geçio tabi eeve hoplaya zıplaya geliyorum yaa sositososito

burda olsun tebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

süslenem demii şekerimmm heheheeee

hayırlısı be canım.. umarım Allah'ımın OL dediği ay bu aydır... :Saruboceq:

inşallahhh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ben bu ateş tablosundan bşey anlamıyom ateş yükselince yumurtladı demek olmuyomu ozaman niye senemin 13-14 ekimde testi pozitiftide ama bugün ateşi en yüksek niye niye

ben bu ateş tablosundan bşey anlamıyom ateş yükselince yumurtladı demek olmuyomu ozaman niye senemin 13-14 ekimde testi pozitiftide ama bugün ateşi en yüksek niye niye

öhömm öhömmm
şimdi möhim olan en yüksek olduğu gün yumurtlamak değil ateşin giderken bi değerde birden düşer ve düştüğünün ertesi günü birdne çıkar bu çıkışta yumurta çatladığında salgılanan progesteron hormonun etkisinden dolayıdır canım bu hormon salgılandı ateş çıktı yani yumurta çatladııı ahanda ahannn deyin düşünerekkkkkkk bekleme moduna geçebilirsinnn eğer reglin geldiğinde ateşin düşmüyorsa yani progestoron salgılanmaya devam ediyorsa demekkii hamişlik olabilir diye düşünülebilirr çünkü bu hormon olası hamişliğin devam edebilmesi için gereklidir ama hamişlik olamdanda salgılandığı için regli zamanı hormonun değeri düşer ateşte düşer reglin gelir bebekim bilmem anlatabildimmiiiiiiiiiiiiii delikafadulden

ahahaha uleyn teker teker sor beee :))
bende ateş çıkınca yumurtlama oluo türün son örneğiyim bacım ben :)))))))))))) normalde düşünce pozitif vermesi gerek benmkini baz alma..
yumurtladıktan sonra ateş yükselio yavaş yavaş..benim kademeli olarak yükselirdi bugüne kadar sonra 37.0 olurdu.

zaten internette de okumuştum yumurtladıktan bi süre sonra 37.0 oluyormuş pek çok kadında ama olmayanda çok hatun var.sonra adete kadar bööle gidio adetten 3 gün önce düşüş başlıo ben de bazı hatunlarda adet günü düşüo..yani anlıycağın ateş işi her hatuna göre değşio..herkesin ısısı faklı çünkümmmm bilmem anlatabildim mii CADIARZU

uleeyn handem hepimiz hamiş olcazz kızım bu ayy! hırs yaptık demiii bacımmm :)

siboşum bu ateş ölçme karışık gibi gelio ama ölçmeye başladı mı çözüosun olayı..

ozaman sen hamilesin senem ateş yükselmiş devam ediyo bu tablo bu demek oluyo heralde anlattıklarınızdan

senemim hosgeldin kuzum a.s.
dersteyimde yazamıyorum ama okuyorum takipteyim yani :))
ben çözemedim ama bu ateş şeysini ne yalan deyiim. size yazıom siz yorumluyonuzz

ozaman sen hamilesin senem ateş yükselmiş devam ediyo bu tablo bu demek oluyo heralde anlattıklarınızdan

yok kuşum yükselio böyle ama sonra hamiş değilsen düşüş başlıo son 3 gün falan.bak sana örnek bi tablomu koyayımmm..

1. gün- 4 ağustos ..... 36.4
2. gün- 5 ağustos..... 36.5
3. gün – 6 ağustos...... 36.5
4. gün - 7 ağustos...... 36.4
5. gün - 8 ağustos...... 36.5
6. gün 9 ağustos......36.4
7. gün 10 ağustos.....36.5
8. gün 11 ağustos.....36.6
9. gün 12 ağustos.....36.4
10. gün 13 ağustos.....36.5
11. gün 14 ağustos.....36.4
12. gün 15 ağustos.....36.2
13. gün 16 ağustos.....36.6
14. gün 17 ağustos.....36.5
15. gün 18 ağustos.... 36.7
16. gün 19 ağustos.....36.7
17. gün 20 ağustos.....36.7
18. gün 21 ağustos.... 36.8
19. gün 22 ağustos.....36.9
20. gün 23 ağustos.....36.9
21. gün 24 ağustos.....36.5
22. gün 25 ağustos.....36.9
23. gün 26 ağustos.....37.0
24. gün 27 ağustos ....37.0
25. gün 28 ağustos.....37.0
26. gün 29 ağustos.....36.9
27. gün 30 ağustos.....37.0
28. gün 31 ağustos.... 36.9
29. gün 1 eylül.....36.8
30. gün 2 eylül...... 36.7

burda çok belirgin düşüş..

kızlar ovulasyon topiğinde biri hamiş olmuşş..bu ay kullanmış ilk defaaa :))) ve ov. testi pozitif vermiş onunda adet gününde

X