TabebekLerin sohbet yeri ;)

hande ablam gene yooookk.
sen nasılsıınn çidem ablaaaaaaaa

tatlımm benimm bak silik çizik başladııı aman haaaaa )))))))))

tatlım gittim süper iyi yanii bişey yok tertemiz dedi doktorr bekleyelim 4-5 ay daha dedi kalabiliyorsun hamiş dedi olmadı o zaman spermiyogram yaparız dedi bende şimdilik sorun görünmüyor kimyasal gebeliğe sperm kalitesinin bozuk olamsıda sebep olabilirmiş ama ama aceleye gerek yok dedi korunmanıza gerek yok dedi yumurtan olmuş dedi büyüormuş kocaman vardı bi taneee hayırlısı kuşummmmmm

handenin kocişimi hastalanmış yaa geçmiş olsun handemm yaaa üzüldüm inşalalh şimdi iyidirrrrrrr

kızlar handeyle konuştum.. dün gece eşi çok rahatsızlanmış hastanede sabahlamışlar
işe de gitmemiş. dinleniyorlarmış evde. akşama zaman bulursam girerim nete dedii..
şimdilik son durum budur..

ay yaa kuzum yaaaaaaa handemmmmmmm çok çok geçmiş olsun kuzummmmmmmmmmmmmmm yaa acil şifalar versin allahımmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

evet abllacıım basladı vallahi :lepi:

ayy cok sevindiimmm hadi bakalım hayırlısı olsuuuuunn.
hamiş kalabiliyosun evet bekleyelim bakalım zaten bak bizde bekliyoruz beraber bekleriz merak etme sen canıım beniimm..
evet ablacım yaa hande ablamın kocişi rahatsızlanmıs ondan gelmemiş dun ama bugun de yok baksana (
mesaj attım az once nasıl iyimi felan diye..
insallah duzelmiştir eniştemm..!

inşallah canım yaaa düzelmiştir
hepimizin hakkında hayırlısı valla sağlıktan gerisi yalan
önce bizlerin sağlığı yerinde olcak ki bebiş mevzusu sonra kuşum yaaa vallaaaa
belki bügünde evde dinleniyorsa gitmemiştir işee handoşum inşallah daha iyidirr yaa banada haber et burdan bi şekildeee

sen nasılsın ayçamm yaaa keyfin iyi demii kocişin sonuçlarından sonraaa

kızlarr selam iki arada gireyim dedim nete..napıosnz?? kimse yok gene buralarda ( ben de ateş tablomu koyamm hemen :)))
6. gün 8 ekim... 36.4
7. gün 9 ekim... 36.6
8. gün 10 ekim...36.5
9. gün 11 ekim...36.5
10. gün 12 ekim...36.2
11. gün 13 ekim...36.5 ovulasyon testi pozitifff
12. gün 14 ekim...36.5 pozitif
13. gün 15 ekim...36.5
14. gün 16 ekim...36.7
15. gün 17 ekim...36.7
16. gün 18 ekim...36.7
17. gün 19 ekim...36.7
18. gün 20 ekim...36.7

benim ateş kafayı yedi ya da termometre boculdu sonunda hep aynıyı gösterio CADIARZU 4 gün üst üste 36.7 çıktığı olmuştu ama 5 gün ollmadıydı hiç bugün yükselir diye bekliodum ama neyse.. bende durumlar böyle..

ayçam yavaş yavaş gelio yumurta demek ki :))

ayçam kocişinin sonuçlarına çok sevindim canımm.. artık Allah'ımın ol demesini beklemek kalıyorr :)
hayırlısıyla gelicek bebişiniz en kısa zamanda..

çiçeğim dr.un söylediklerine de çok sevindim canım benim..hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik süreci yaşıycaksın yakında en azından hamile kalabildiğini biiliyorsun :))) biz onu da bilmiyoruz :)))))
herşey gönlünce olur inşalllah çiççeekim benmmm :)

anammmmmm kimse yok benimde internet yoktu yine dedim şimdik ne kaynatmışlardır ama tık yok handemmmmmm çok geçmiş olsun cnm benim iki gündür yokmuşsun inşallah ciddi bişey yoktur ay bu haftasonu herkese nazar değdi eraldeee
çiçemm hoşgeldinn sanada maşallah bak gayet iyimişin çok sevindim cnm kızlarında dediği gibi hamile kalabildiğini bilmen bile büyük şans sen şimdi zamanı beklicen sadece
senemcim tablondan bişi anladıysam nolayım :)))))))
ayçam seninde geçmişi okudum sperm sayılarıyla ilgili bilgim yok ama yorumlara bakılırsa pek sorunda yok maşallah az olsalarda çok hızlılarmış çok olupta koca götlü olmalarından iyidir :))))

ayy canım benimm inşallah kuzum yaaa hayırlısı hakkımızda tatlımmmm benimmm inşallahhh bakalımmmm
kalıcaksınız sizde bebemmm hamiş hayırlısıylannn tatlım sağlıcaklannnn bebemmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

merhaaba canım yaaa sorma burayı artık pek sallamıyorlarrr kaydirigubbakcemile3

tatlım benim çok saol hepimziin hakkında hayırlısı canımcım yaaa bakalım bindik gidiyozzz hepberaberrrrrr

bende şimdi çıkıyom şekercim çok öpüyom seniiii opuyorumnanaktan

sen nasılsın ayçamm yaaa keyfin iyi demii kocişin sonuçlarından sonraaa

canıııııımmm ablammm daha yeni oturdum vallahi geldim geleli canım cıktıı ve yeni gördüm yazını. dersten erken cıktım yegenimin toplantısına gittim. eve geldim yemek felan derken anca oldu valla..
iyiyim ben cok iyiyim hemdee :))))))))
sonucları duyunca daha bi iyi oldum be ablaaaaamm.. :1hug:

senin ateş tablonu yerim üleen ben .. sabitlenmiş bu neden aceppp :dance:
iyi ettin kuzum bende gelemedim işte cok yogundum bugun ayoll.
seninde annen gelmiştir herhalde gozun aydın olsun tekrardan kuzuuumm..
ay evet geliyor sanırsammmm yarın 15.günüm bakaluım kızarcakmıyıımm opuyorumnanaktan

ayçam kocişinin sonuçlarına çok sevindim canımm.. artık Allah'ımın ol demesini beklemek kalıyorr :)
hayırlısıyla gelicek bebişiniz en kısa zamanda..

eeeevett kuzuuummmm. şimdi beklicez dedigin gibi allah'ım ol diyecek olacakkk gelecekk bebegiimm :))
sizinde aynı şekildee :lepi:

kesinlikle canım en azından biliyor çidemm ablaam bak biz bilmiyoruz bilee :))
hayırlısıyla çiçaammmda hamiş olcak hepimiz olcaz hepimizz.. yirimmm benn siziii!

delisin sen yaa koca dötlü demekkk kaydirigubbakcemile3 evet canım dr süper demiş beklicez demiş işte :)
bu arada Bebekime mesaj attım. artık daha iyi demiş,aksama yada yarına gorusuruz demiş. demek ki bugunde işe gitmedi.
allah'ım hepimize yasatsın hamişliği.
yalnız hepimize birseyler oluyor farkındamısınız? allahım nazara mı geldik nedir anlamadım vallahi..

ben gelemedim ya diyorum ya çiçaamm! yoksaa biliyooosun yanii aşkitooomm.
geell bende seni opecemmm mmmmmmmmmmucakkss ohhhhhhhhhss! kaydirigubbakcemile3 :1hug:
size seviyoreee!
kayınvalideme tatlı yaptım aksam oraya gidicem opuyorum hepinizi.

sağolk canımm anam geldi dibinden ayrılmıyom :)) valla sabit olmazdı bu kadar değişirdi hep.. yani şuan bi hamişlik belirtisi değil bu kuşum.. hayırlısı artıkın bekliycez :hulya:
yarın pozitif olur herhalde ya da perşembe kesin!

günaydın canlarım opuyorumnanaktan

ayçam, çiğdemim, senemim, sibelim hepinize çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.

eşim şu an çok iyi geçti çok şükür ama baya acı çekti zavallım kalp krizi sandık öyle bir sıkışma. dün anlaşıldı ki safra kesesi yüzündenmiş. tam olarak bugün kesinleşecek ama çok şükür ilaçlar rahatlattı.

benden böyle kızlar, hepinize tekrar çok teşekkür ederim beni merak ettiğiniz düşündüğünüz için. sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…