TabebekLerin sohbet yeri ;)

kuzum sabah kalkıyorum ilk idrarımı yapıyorum sonra işte oglene dogru yapıyorum.
zaten daha 15.günde yapmaya baslamam lazımmıs öyle yazıyor kagıtta 31gune döndü ya yine benim döngü..

aman valla senemim bilmiom hiç kuzuum diyorum ya saldım cayıraaaaaaaaaaa obaaaaaaaa

yirim tablonu maşallahh güzel gidiyor tatlımmm hayırlısı tabikidee benimde öyle olmuştuu inşallah senindeee hamişliktendirrrrrrrrrrrr alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5 inşallah çiçeğimm.. :Saruboceq: Allah'ım hayırlısını versin herkese.. tebi beni de unutmasınnn :lepi:

ınşallah çiçegiimm inşallah canıım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallah senemcimm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bakalım doktor bana korun neyim diycekmii bilmiyorumm eğer demezse testlerden alıcam belkii ovulasyondan yanii yada almam kararsızım bi gidimde doktoraa şekercimm hayırlısı olsun ne diyim

şimdi çıkmam lazım kartaldayım bostancıya gitcem kociş alcak ordan ataşehirdeki anadolu sağlığa gitcezz oof yanii akşiama girebilirsem size haber ederim olmadı yarınaaa zaten yine işteyim kuzularımm

sizi çok kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmm

ahahahaha deliiii :) ula benmde 30 gündü birden 25'e döndüü..noooluyo didim. o yüzden her an herşey olabilir.. ama zaten sen günaşırı yapıosun sıkıntı yok.

bak şunuda sööliim benm de 36.2 olunca değilde ertesi gün pozitif çıkmıştı. yani yarın senin ateş yükselirse bilki pozitif olcak testinnn emi kuşumm

canımm benm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..
belki 1 ay korun falan der belki de demez.herşey güzel çıkıcak eminimmm. güle güleee çiğdemimmm :1hug:

saolun kuzummmmmmmmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhh öpüyom siziiiiiiiiiiiiiiiiiii

bugünde çok kalamıcaktım nette. temizlk yapcam eevi toparlıycam yemek falan oy çok işim var (
geleydi hande de konuşurduk son kez.. bayaa bi giremeyebilirm nete anaaam geliyo :)))) 4 kez aradım kızzzz kapalı tel.i .. korktum haa.. evde bıraktı tel.ini desem iş yerinden girerdi nete..Allah'ım kötü bişey olmamıştır inşallah...

ben kaçtım kızlar işlerime başlıyım anca biter...arada gelirim inş.
öptüüümmmmmmmmmm

inşallah kuzum ya
seninde annen geliyormus gozun aydın simdiden. unutma cnm arada gel :)

canım beniiimm hayırlı haberlerle gel insallahh!
cok opuyorum seniiii dikkat et mucuks

inşallah kuzum ya
seninde annen geliyormus gozun aydın simdiden. unutma cnm arada gel :)

sağol canım benmm.. valla özledim anacııımı :) valla benm aklım burda olur da işte zaman bulursam gelirim arada bi bakarım asayiş ne alemde diye :)

ya ayçam handeyi iyice merak ettim ben tel. kapalı halaaa ya..noldu acep??

kızlar handeyle konuştum.. dün gece eşi çok rahatsızlanmış hastanede sabahlamışlar
işe de gitmemiş. dinleniyorlarmış evde. akşama zaman bulursam girerim nete dedii..
şimdilik son durum budur..

ay senemiim simcik gordum yazdıgını bacım.
bugun oruc tuttumda. anca iftar ettimde oturdum vallahi.
tahmin etmiştim aslında söylemişti rahatsızlanmış diye cuma günü.
gecmiş olsun enüştemeeeeee...
ablacııkk seni seviyoreee!

bu arada canlarım,
kocişin tahlilini kayınvalidem götürmüş dr'a göstermiş
dr süper demiş...
baya düzelme var demiş.
daha da düzelmesi için bir ilaç vermiş takviye. almanyadan getirtecekmişiz. sipariş vermiş biryerlere. ay dedim hadi gozumuz aydın. sevindim vallahi. ilgilenmiyor gibi gozukuyorum ama :) catladım meraktan. eheheh.

1.7ekim - ölçmedim(regl günü)
2.8ekim- ölçmedim
3.9ekim- ölçmedim
4.10ekim-ölçmedim
5.11ekim-ölçmedim
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3
9.15ekim-36.5 *
10.16ekim-36.5
11.17ekim-36.6
12.18ekim-36.4 *
13.19ekim-36.2 (ov.test.tek çizgi)
14.20ekim-36.3*

ayy çok sevindimmm canımmm hadi hayırlısı kuşum yaaaaaaa süper bi haberr en kısa zamanda gelsin bebişinnn inşallahhhhhh artık engel neyimde yok kafanızz rahat etsin gerisi gelcekkkkk canım benimmm opuyorumnanaktan

senin tablonu yerim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn eferin eferin günaşırıı en güzeliiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis

ayy sağoll çidem ablacıım insallah valla hepimizin ki gelecek en kısa zamanda merak etmeen siz :)

1.7ekim - ölçmedim(regl günü)
2.8ekim- ölçmedim
3.9ekim- ölçmedim
4.10ekim-ölçmedim
5.11ekim-ölçmedim
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3
9.15ekim-36.5 *
10.16ekim-36.5
11.17ekim-36.6
12.18ekim-36.4 *
13.19ekim-36.2 (ov.test.tek çizgi)
14.20ekim-36.3*(ov silik çizgi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…