benm böyle 3-4 gün sabit gider sonra yükselir iner bööle gezio işte..adete son 3 kala düşmeye başlıo yavaş yavaş..
aslında ateşin düşmüş bugün benmde senn gibi geçen hafta 36.2 çıkınca hiiç tınlamadım erken diye..ama meğer yumurtlıycakmışm.
ayçam sen testleri erken mi yapıosun??erken yapınca bi önceki günün değerleri çıkıomuş ya ondan dedim.istersen testi 3 saat sonra yine yap.. diyorlar ya en uygun saat 3-4 gibi.
yirim tablonu maşallahh güzel gidiyor tatlımmm hayırlısı tabikidee benimde öyle olmuştuu inşallah senindeee hamişliktendirrrrrrrrrrrr alkisalkisalkis
kuzum sabah kalkıyorum ilk idrarımı yapıyorum sonra işte oglene dogru yapıyorum.
zaten daha 15.günde yapmaya baslamam lazımmıs öyle yazıyor kagıtta 31gune döndü ya yine benim döngü..
aman valla senemim bilmiom hiç kuzuum diyorum ya saldım cayıraaaaaaaaaaa obaaaaaaaa
inşallah senemcimm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bakalım doktor bana korun neyim diycekmii bilmiyorumm eğer demezse testlerden alıcam belkii ovulasyondan yanii yada almam kararsızım bi gidimde doktoraa şekercimm hayırlısı olsun ne diyim
şimdi çıkmam lazım kartaldayım bostancıya gitcem kociş alcak ordan ataşehirdeki anadolu sağlığa gitcezz oof yanii akşiama girebilirsem size haber ederim olmadı yarınaaa zaten yine işteyim kuzularımm
sizi çok kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmm
inşallah senemcimm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bakalım doktor bana korun neyim diycekmii bilmiyorumm eğer demezse testlerden alıcam belkii ovulasyondan yanii yada almam kararsızım bi gidimde doktoraa şekercimm hayırlısı olsun ne diyim
şimdi çıkmam lazım kartaldayım bostancıya gitcem kociş alcak ordan ataşehirdeki anadolu sağlığa gitcezz oof yanii akşiama girebilirsem size haber ederim olmadı yarınaaa zaten yine işteyim kuzularımm
sizi çok kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmm
inşallah kuzum ya
seninde annen geliyormus gozun aydın simdiden. unutma cnm arada gel :)
ayy çok sevindimmm canımmm hadi hayırlısı kuşum yaaaaaaa süper bi haberr en kısa zamanda gelsin bebişinnn inşallahhhhhh artık engel neyimde yok kafanızz rahat etsin gerisi gelcekkkkk canım benimmm opuyorumnanaktanbu arada canlarım,
kocişin tahlilini kayınvalidem götürmüş dr'a göstermiş
dr süper demiş...
baya düzelme var demiş.
daha da düzelmesi için bir ilaç vermiş takviye. almanyadan getirtecekmişiz. sipariş vermiş biryerlere. ay dedim hadi gozumuz aydın. sevindim vallahi. ilgilenmiyor gibi gozukuyorum ama :) catladım meraktan. eheheh.
1.7ekim - ölçmedim(regl günü)8.14ekim-36.3
2.8ekim- ölçmedim
3.9ekim- ölçmedim
4.10ekim-ölçmedim
5.11ekim-ölçmedim
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
9.15ekim-36.5 *
10.16ekim-36.5
11.17ekim-36.6
12.18ekim-36.4 *
13.19ekim-36.2 (ov.test.tek çizgi)